onu bende bılemedım estetısyen yada bır doktor arkadas yazarsa bende memnun olucam aynı konuyu acmıstım daha onceIzde önemli değil kaç beden küçülüyor çok önemli
Yapınıza bağlı, boy omuz genişliği vs bakılıp ölçü belirleniyorSongül karlı sürekli küçültme ameliyatı oluyormuş benimki 95 c ameliyatla 75 80 olmuyor mu ?
Mesela benim 170 kilom 60i geçmedi 30 yaşına kadar hamilelik dışında cidden bana 80 yukarısı büyük omuzlarında yokYapınıza bağlı, boy omuz genişliği vs bakılıp ölçü belirleniyor
80 olabilir size, 168 boyundayım ama omzum geniş 85 oldu benimde epey büyüktüMesela benim 170 kilom 60i geçmedi 30 yaşına kadar hamilelik dışında cidden bana 80 yukarısı büyük omuzlarında yok
168 boy 53 kıloyum 80 bedene ındırmek mumkun olur mu pekı? herhangı bır iz kalmadan operasyonla ındırılebılır mı 100 tane makale var baktıklarımda ya ızden soz edılmemıs yada az da olsa kalır dıye yazılmıs80 olabilir size, 168 boyundayım ama omzum geniş 85 oldu benimde epey büyüktü
Ben 69 kiloda 85 b oldu size de olabilir 80 o zaman. Bende ince çizgi 75 günüm. Doktor ile görüştün sizi detaylı bilgiler verir iz durumuyla ilgili. Benim çok büyük olduğu için ters T yapıldı168 boy 53 kıloyum 80 bedene ındırmek mumkun olur mu pekı? herhangı bır iz kalmadan operasyonla ındırılebılır mı 100 tane makale var baktıklarımda ya ızden soz edılmemıs yada az da olsa kalır dıye yazılmıs
Benimkide aşırı büyük ve sarkık göbeğine gelcek nerdeyse yanlardan ve önden taşıyor aralar hep pişik omuzlar hep iz sutyen bulamıyorum..80 olabilir size, 168 boyundayım ama omzum geniş 85 oldu benimde epey büyüktü
Benimde öyleydi sırt boyun ağrıları zulüm. Bursadaysaniz doktor önerebilirim, fiyatı da çok uçuk değilBenimkide aşırı büyük ve sarkık göbeğine gelcek nerdeyse yanlardan ve önden taşıyor aralar hep pişik omuzlar hep iz sutyen bulamıyorum..
Koşmak felan benim için zulm.
Geçmiş olsun canım gözün aydin ne kadara yaptırdın ben Ankaradayım Allah nasip ederse doğum yapayim yaptircamBenimde öyleydi sırt boyun ağrıları zulüm. Bursadaysaniz doktor önerebilirim, fiyatı da çok uçuk değil
Üniversite hastanesi 4.350 , ücretli yaptırdım ben. 2500 gibi yapılıyor üniversite hastanesinde. Raporluda yaptirilabiliyorGeçmiş olsun canım gözün aydin ne kadara yaptırdın ben Ankaradayım Allah nasip ederse doğum yapayim yaptircam
Üniversitede doktorları durumu anlatıyorsunuz ordan çıkarılıyor, kolay çıkıyor rapor. Meme altı pişik olması ve sırt ağrısı ile hemen çıkartırlar.Raporu nasıl çıkarıyorlar ay çok guzelmis ben eminim bana rapor cikartirlar
Özel hastanelerde fiyatları uçuk bu aradaTamam canim çok teşekkür ederim zaten çok pahalı değilmiş ama rapor olmasida iyi olur yaniçok çok geçmiş olsun Inşallah guzel güzel kullan umarım birgün bende kavusurum