meme küçültme ameliyatı yaptıranlar

canim benim de merak ettiğim şey bu kime sorduysam forumda hic biri cevap vermedi. Emzirme işlemin bittikten sonra ikinci çocuktan önce bende olmak istyrm ama senin gibi endişeleri var acaba ikinciyi emzirme de sorun yasar miyim diye? Goguslerimden utaniorum çok büyük ve sarkiktilar gebelikte ise iki katina cikti çok cirkinler
Ben konuyu arastirdim . Sut akanallarini koruyoruz tamamen koca bir yalan inanamayin !!! Sut kanalleri ameliyat esnasinda girunmuyor bile . Pazarlama stratejisi . " biz sut kanallarini koruyoruz " doktorunuzu iyi arastirin . Ve kendinize 1 ay ayirin . Ameliyqttqn sonra da emzirme kismet isi .

yani iyileşme sürecinden kastın agrıların geçmesi mi ? 1 ay cok uzun bir süre acıkcası.. peki herseye ragmen iyiki oldum diyebiliyormusun ?? H Hayalem

yani iyileşme sürecinden kastın agrıların geçmesi mi ? 1 ay cok uzun bir süre acıkcası.. peki herseye ragmen iyiki oldum diyebiliyormusun ?? H Hayalem
Sevgili b3tul
Iyilesme suresi dedigim sure yaralarin kapanip aktif hayata donus sureniz . Agrilar konusunda da saginizdan solunuza zaten bir 15 gun yan yatamayacaksiniz. Agrilrin gecme suresi kisiden kisiye degisiyor . Benim 3 aya kadar meme ucu hassasiyetim sürmüştü.
Doktorunuzla cok iyi konuşun .
Büyüklüğü konusunu benim 1 yil sonra geri geldi goguslerim .
Kilolu bir bayan olmadim hicbir zaman ama son donemde kilo aldim yatmaktan . Memeler aynen eskisi gibi oldu .

benim 1 befen küçüldü dikleşti tam 2 haftadır yan yatmadım ilk 4 5 gün küçük oğlum gelşr diye geceleri kapıyı kitleyip uyudum ağrılar oluyor göğüslrr şişip inşyor hele okaşıntı dokunmuyorum bile 3hafta oldu iyileşemedim bir türlü birde dikiş reaksiyon yaptı akıntı oldu tek göğsüm hala yara k ben iyi atlattım

merhaba.ben ameliyatımı oldum çok şükür ve inanın bandajlarım açılana kadar öyle kötü rüyalar gördümki ama açıldığından beri açıp açıp bakmaktan kendimi alamıyorum.hala ucunda yaralar var çünkü benim meme ucunuda kücülttüler.memelerim çok güzel oldu 90 beden diyor ama çok daha ufak gbi geliyor bana.meme ucumdaki dikişler asla belli olmuyor alta doğru inen dikişte öyle belli değil.memelerim çok büyük olduğu için koltukaltımın biraz daha ötesine kadar kesti doktor.kolay değil toplamda 4,5 kilo yağ alındı :) o kesikler harici meme altı üstünde hiç rahatsız eden bişey yok.yaralarım iyileşsin izler için krem alacağım.ben devlet hastanesinde ücretsiz oldum.sadece 130 lira bi sütyen parası verdim o kadar.sorusu olan buyursun gelsin:)
Arkadaşlar merhaba. Benimde bugün plastik cerrahi ile randevum vardı .Sakarya araştırma hastanesinde.doktor çocuk düşünüyor musun dedi bes yil sonra kadar düşünüyorm dedim ve başka hicbisey söylememe fırsat vermeden doğumlar bittikten sonra meme küçültme ameliyatı yapıyoruz dedi biraz tartışma içine girdik ve çıktım.oysa ki bekarken yapan iki arkadaşım vardı devlet hastanesinde.ne kadar doğru bilginiz var mı acaba .yapılmıyor mu yani?

Uzun yıllar önce bende İstanbul'da Çapa Tıp Fakültesine gitmiştim.Oradaki dr.lar da aynı şeyi söylediler.Memeler Süt deposu olduğundan meme küçültme operasyonunu bebekten sonra öneriyoruz ve his kaybı için garanti vermiyoruz demişlerdi.

merhaba.ben ameliyatımı oldum çok şükür ve inanın bandajlarım açılana kadar öyle kötü rüyalar gördümki ama açıldığından beri açıp açıp bakmaktan kendimi alamıyorum.hala ucunda yaralar var çünkü benim meme ucunuda kücülttüler.memelerim çok güzel oldu 90 beden diyor ama çok daha ufak gbi geliyor bana.meme ucumdaki dikişler asla belli olmuyor alta doğru inen dikişte öyle belli değil.memelerim çok büyük olduğu için koltukaltımın biraz daha ötesine kadar kesti doktor.kolay değil toplamda 4,5 kilo yağ alındı :) o kesikler harici meme altı üstünde hiç rahatsız eden bişey yok.yaralarım iyileşsin izler için krem alacağım.ben devlet hastanesinde ücretsiz oldum.sadece 130 lira bi sütyen parası verdim o kadar.sorusu olan buyursun gelsin:)
Merhaba bende yeni oldum 2 hafta oldu.biri büyük biri küçük ve şekli bozuk.sizde olduğunuzda şekil farkı varmıydı ikisi eşit miydi.

X