Meme Küçültme Ameliyatı Sonrası Sigara Kullanımı

mujdeicel

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2022
3
0
25
Merhaba , meme küçültme ameliyatı sonrası sigara kullananlar var mı ? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ?

2010 da oldum dikislerim tutmadi acildi cokmeler oldu hepsi sigara yuzunden asla birakmadim sigarayi 6 ay sonra o yerleri tekrar duzeltme ameliyati oldum izler cok belirgin kaldi.Simdi 22 kasımda kombine ameliyata giricem sigarayı bıraktım.Sakın içmeyin

merhabalar,17 kasımda meme küçültme oldum. benim canım çok tatlıdır kan tutar vs. ona rağmen dayanılmayacak ağrım sızım olmadı dikişlerim öyle bakılmayacak derecede kötü de değildi. Ta ki.... ben normalde aşırı bağımlı olmasam da sigara kullanan biriyim günde 7-10 arası ameliyattan iki gün önce ve bir hafta sonra hiç içmedim. baktım her şey normal iyileşiyorum, rutin sigaralı hayatıma geri döndüm. bu süreçte bir ay geçmişti sporcu sütyenine geçtim bir gün duştan çıktım bandajımı yenilemek için annem açtığında dikişim 2 cm kadar yandan açılmış yarık gibi iltihap akıtıyor kanlı kanlı. aşırı kötü oldum. doktora kontrole gittiğimde bunu sigaraya bağladı. şu an tekrar korseye geri döndüm her gün duş alıp pansuman yaptırıyorum. bi haftaya geçmezse tekrar dikiş atılacak. demem o ki en azından 1 ay içmeyin ben de iyileşmeye yüz tutunca bi şey olmaz sanmıştım ama oluyormuş... bu arada süreci merak eden arkadaşlarla detaylı konuşabilirim.