benim doktorum sadece krem kullanmami soykedi ben terramycin aldim ondan kullandim.banyodan havuzdan sonra batikon surdum o kuruyunca krem sürdüm. Normalde de yaramin kapanacagini ama dikis atilirsa bu surecin kisalacagini söyledi. dikisi ben istedigim icin atti. öncelikle korkmayin dikis atilmasa da zamanla kapanirmis o 1 cm lik aciklik. siz iltihap konusuna dikkat edin lutfen. Teramycin kullanin gunde 2, 3 surdum ben. yada o turden bir baska krem ama ben onu tavsiye ederim. bi ara rif ampulde surdum ama doktorumdan habersiz yalptim. burda kullananlar vardi okumustum. iltihabi daha cabuk kurutur dedi bi akrabam. eczaci 2 gun siringa yardimiyla ara ara surmemi sonra birakmami soylemisti. ben sonra yine kremle devam ettim. yara kenarlari yakin olmayinca gec kapanıyor yara gercekten
. ama siz lutfen iltihap olayini cozun sonrasi gecte olsa duzelir. olurda dikis attirma fırsatınız olursa da hic korkmayin, agri sizi hic olmuyor lokalle uyusturup 5 dkda dikiliyor. sonrasinda da agri olmuyor. krem surmeye devam ediyorsunuz.cok gecmis olsun