Meme küçültme ameliyatı olduktan sonra..

merakligzm

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.629
1.985
333
İstanbul
meme küçültme ameliyatı olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. ameliyat olduktan sonra çocuk doğuran var mı acaba emzirme sıkıntısı yaşayan yada his kaybı yaşayan.. ben 24 yaşındayım ve bekarım ameliyat olmak istiyorum bu iki sorun hakkında kararsızlık yaşıyorum..

Sanırım ameliyat olduktan sonra çocuk doğuran yok 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canım ben önce doğurdum ama kesinlikle bekle ben olalı 5 gün oldu çoook acılı çok zor bir ameliyat sonuç güzel ama bu kadarı çekmişken ömür boyu bu güzelliği yaşa hamilelikte bozulmaması mümkün değil süt verebilsen bile değişen bir şey yok kesinlikle bozulur... ve meme başı yer değişecekse his kaybı kaçınılmaz

Doktorum bana emzirmede hiçbir sıkıntı yaşamazsın dedi. Ama emzirdikten sonra eski hallerinde kalmayacaklar yine deforme olacaklar dedi yani ben yıllar sonra ikinci bir operasyon daha geçirebileceğimi kabullenerek olacağım bu ameliyatı. Sende eğer çocuklarmı dpğurduktan sonra bi kez daha olurum, gençliğimi bu şekilde geçirmek istemiyorum diye düşünüyorsan süt bezlerin zarar görmüyor emzirebilcek kadar bırakıyorlarmış.
His konusunda bir fikrim yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…