Meme küçültme ameliyatı olanlar..

ben az önce devlet hastanesine gittim orada sordu bana ağrın oluyomu filan diye doktor ayhan sönmez bu arada doktor çok iyi yaklaşımı var çok güler yüzlü bana gün verdi allah nasip ederse 28 aralıkta olucam . bana 500 gramdan fazla alınması gerekecek şeklde büyüklük varsa devlet karşılıyo dedi. benimki uygunmuş sadece özel sütyen için para vericem 350 lira . korkulcak bişey yok zaten sarkmaların var olman lazım hem sağlık hem estetik açıdan dedi. ufak tefek izler olucak zamanla geçecek kremler filan önericem . yanlız meme ucunda hissiyat kaybı olabilir . hiç emziremezsi n diyemem ama bunu da bilerek ameliyata gir dedi. onun harici her ameliyatta olduğu şekilde enfeksiyondur narkozdur risk olur tabi başıma gelmedi dedi ben kararımı verdim. bitince detaylı yazar sizleri bilgilendiririm.

Direnler alındı. Cok iyi hissediyorum. Özel bir sutyene geçtim bugün. Dr.Eray Copçu süpersin

Cok gecmis olsun bayaa olmus ben girmeyeli isten gucten firsat bulamiyorum hangi hastanede doktorun su anki durumun nasil.. ben bu aralar is icin surekli izmirdeyim ilk firsatta gitmek isterim memnunsan

X