Meme kücültme ameliyatı olanlar (devlette)

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
36
Merhaba arkadaslar devlette meme kücültme ameliyatı olmak istiyorum. Pazartesi sehir hastanesine gittim muayene oldum. Ama doktor sırada 1800 kisi var sıra size gelince arayacagız dedi bekleki gelsin sıra. Baska bir devlet hastanesine gideyim dedim oda 3 bölümden gecmem gerektigini söylediler. Pazartesi randevu aldım umarım uygun görülürüm. Bu arada sütyen olcüleriniz neydi arkadaslar olanlar 90d takiyorum. Devlette meme kücültme ameliyatı olmak icin belli bir ölcümü gerekli resmen ozele yönlendiriliyor. Özellerde ateş pahası ben bıktım bu gögüslerimden resmen psikolojim bozuldu. Gögüslerim yüzünden kendimi sevmiyorum. Keşke kücücük olsalardı :110::110:

Son düzenleme:
Bende devlette olucam,olanlarla da konuşt7m hiçbir sıkıntı yaşamamışlar. Sadece heyet raporu alınması gerekiyor,eğer üniversite hastanesi olursa onunda çabucak hallediyorlar.

Ben Ankara GATA da oldum ameliyatımı, Dışkapı Hastanesine gittiğimde heyete girmem gerektiğini söylediler ben vazgeçtim. GATA da Sinan Öksüz yaptı ameliyatımı çok memnunum ameliyat sonucundan,öyle heyetlik bir durumda olmadı, sıra olduğu için 2 ay bekledim o kadar

Bende devlette olucam,olanlarla da konuşt7m hiçbir sıkıntı yaşamamışlar. Sadece heyet raporu alınması gerekiyor,eğer üniversite hastanesi olursa onunda çabucak hallediyorlar.

bende devlette universite hastanesinde olacagm 3 bölümden gectim onların onaylaması gerekiyordu onayladılar. Genel cerahi, fizik tedavi, dermetoloji 3 bölümlerde onayladı. bu hafta gün belirleyecek insallah en kısa zamanda yapacagız dedi doktorum

Herkeze yapiyolarmi bunu benimde 90 95 yaşım 23 cok büyük hissediyorum ilerde küçültmeyi düşünüyorum yaparlarmi

Herkeze yapiyolarmi bunu benimde 90 95 yaşım 23 cok büyük hissediyorum ilerde küçültmeyi düşünüyorum yaparlarmi

benim gogusumde 95lerde toparlayıcı sütyende 90d takiyorum. sikayetlerini soruyor sırtta agrı ve yaşamsal fonsiyonlarında seni rahatsız ediyorsa ediyorlar. benim yaz aylarında gögüs aramda pişik oluyor zaman zaman istedigim kiyafetler olmuyor ben m beden giymem gerekirken xl giyiyorum cunku gogus kısımı dar oluyor en buyuk sorunum alışveriş begendigim hicbir kiyafeti alamıyorum xl aliyorum gogusu olsun diye bu defa bel kısmı epey genis duruyor. inşallah yaparlar genelde evli ve dogum yapmış olmayı tercih ediyorlar. cunku süt kanalların gitme durumu olabiliyormuş. çocuk duşünüyormusun diye soruyorlar. tabii ihtimaller bu gidebilirde süt kanalları gitmeye bilirde ama o ihtimalleri göz önünde tutmak lazm

Devlette üniversitede oldum Prof a bugün 3.gunum randevularim Odam herseyin özelden oldu Prof olduğu için toplamda 6 bine mal oldu

Devlette üniversitede oldum Prof a bugün 3.gunum randevularim Odam herseyin özelden oldu Prof olduğu için toplamda 6 bine mal oldu
Merhaba hangi hastane hangi doktor acaba? Bende araştırıyorum şu an ama henüz devlette yapan bir doktor bulamadm

Nasil zormuydu peki.

Ameliyatın zor kısımları var tabiki ama değer miydi sorusunun cevabi önemli bence çok çok degdi Dr umdan da ekibinden de Allah razı olsun hepsinden hastanedeki ilgiden hemsiresinden temizlikcisine hepsinden çok memnun kaldım çok doğru seçim yapmışım Allahım yardım etmiş bana şükürler olsun

Merhaba samsun 19 Mayıs üniversitede Prof ahmet demir e oldum
Çok geçmiş olsun ben de samsundayım yıllardır olmak istiyorum bu ameliyatı, devletin yaptığını iki gün önce bu forumlardan öğrendim. Hemen üye oldum. İsminize sanırım bu konuyla ilgili başka bi başlıkta denk gelmiştim. Benimle süreçle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Özellikle doktorunuzla illgili.

bende devlette universite hastanesinde olacagm 3 bölümden gectim onların onaylaması gerekiyordu onayladılar. Genel cerahi, fizik tedavi, dermetoloji 3 bölümlerde onayladı. bu hafta gün belirleyecek insallah en kısa zamanda yapacagız dedi doktorum
Fiyat olarak ne kadara oldunuz acaba ben de düşünüyorum

Ücretsiz oldum. Devket karsıladı yani her gogusten 500gr doku cıkarsa devlet karsıliyormuş ucreti, 500 gr asagısı cıkarsa 3000tl cikar odemen dedi doktor ben 3000ede razıydım benim her gogusten 600gr doku cıktı ucrette odemedim. Ben ozel odada kalmak istedim sadece ozel odanin gunlugune 150tl verdim tek kalmak istedim yoksa 2 kisilikti odalar

Ücretsiz oldum. Devket karsıladı yani her gogusten 500gr doku cıkarsa devlet karsıliyormuş ucreti, 500 gr asagısı cıkarsa 3000tl cikar odemen dedi doktor ben 3000ede razıydım benim her gogusten 600gr doku cıktı ucrette odemedim. Ben ozel odada kalmak istedim sadece ozel odanin gunlugune 150tl verdim tek kalmak istedim yoksa 2 kisilikti odalar
Nerede oldunuz

Merhaba arkadaslar devlette meme kücültme ameliyatı olmak istiyorum. Pazartesi sehir hastanesine gittim muayene oldum. Ama doktor sırada 1800 kisi var sıra size gelince arayacagız dedi bekleki gelsin sıra. Baska bir devlet hastanesine gideyim dedim oda 3 bölümden gecmem gerektigini söylediler. Pazartesi randevu aldım umarım uygun görülürüm. Bu arada sütyen olcüleriniz neydi arkadaslar olanlar 90d takiyorum. Devlette meme kücültme ameliyatı olmak icin belli bir ölcümü gerekli resmen ozele yönlendiriliyor. Özellerde ateş pahası ben bıktım bu gögüslerimden resmen psikolojim bozuldu. Gögüslerim yüzünden kendimi sevmiyorum. Keşke kücücük olsalardı :110::110:
Bende maalesef sizinle ayni durumdayim hicbir kiyafet istedigim gibi olmuyor cok mutsuzum ozeller cok pahali ama bagkur borcum oldugu icin devlette nasil olur bilmiyorum 11 aylik cocugum var emzirme bitsin bende.istiyorum kucultmeyi

X