MEME KÜCÜLTME Ameliyati ( Izmir )

Alinda

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
862
137
Merhaba Arkadaslar,

Uzun zamandir olmak istiyordum. Bu sene karar verdim ameliyat olmaya. Ben Yurtdisinda yasiyorum. Bugün kadin doktoruma da bahsettim, olabilirsin bir sakinca olmadigini söyledi. Simdi iyi bir hastahane bulmakta :KK31:

Benim ilk tercihim IZMIR. Manisa da oturdugum icin, yakinlik olarak daha iyi... Sayet baska Sehirlerde güvenilir Doktor varsa sorun degil, oraya da gidebilirim. Ilk etapda Estetik Merkezinin güvenilir olmasi. Kendimi onlara rahatlikla teslim edebilmeliyim. Meme Kücültme Ameliyatinda Profesyonel olan Doktor / Doktorlari yazabilir misiniz ? Ayrica bunun yaninda kombi ameliyati denilen seyden de yararlanmak istioyrum. Genital Ameliyat da yaptirmayi istiyorum.

Kisacasi Vücud Estetiginde Güvenilir Merkezler ariyorum. Tecrübesi olan , ameliyat olmuş olan Arkadaşlar varsa lütfen bildirsinler.

:KK54:
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar,

Uzun zamandir olmak istiyordum. Bu sene karar verdim ameliyat olmaya. Ben Yurtdisinda yasiyorum. Bugün kadin doktoruma da bahsettim, olabilirsin bir sakinca olmadigini söyledi. Simdi iyi bir hastahane bulmakta :KK31:

Benim ilk tercihim IZMIR. Manisa da oturdugum icinkimseden cevap gelmedimi? , yakinlik olarak daha iyi... Sayet baska Sehirlerde güvenilir Doktor varsa sorun degil, oraya da gidebilirim. Ilk etapda Estetik Merkezinin güvenilir olmasi. Kendimi onlara rahatlikla teslim edebilmeliyim. Meme Kücültme Ameliyatinda Profesyonel olan Doktor / Doktorlari yazabilir misiniz ? Ayrica bunun yaninda kombi ameliyati denilen seyden de yararlanmak istioyrum. Genital Ameliyat da yaptirmayi istiyorum.

Kisacasi Vücud Estetiginde Güvenilir Merkezler ariyorum. Tecrübesi olan , ameliyat olmuş olan Arkadaşlar varsa lütfen bildirsinler.

ben izmirde 3 hafta önce oldum.şuan çok düzgün ve yuvarlaklar bir beden küçültülüp dikleştirildi ismini özelden yazabilirim

Merhaba Arkadaslar,

Benim ilk tercihim IZMIR. Manisa da oturdugum icin, yakinlik olarak daha iyi... Sayet baska Sehirlerde güvenilir Doktor varsa sorun degil, oraya da gidebilirim. Ilk etapda Estetik Merkezinin güvenilir olmasi. Kendimi onlara rahatlikla teslim edebilmeliyim. Meme Kücültme Ameliyatinda Profesyonel olan Doktor / Doktorlari yazabilir misiniz ? Ayrica bunun yaninda kombi ameliyati denilen seyden de yararlanmak istioyrum. Genital Ameliyat da yaptirmayi istiyorum.

Merhaba Bende araştırıyorum. Herhangi bir Dr da karar verdiniz mi? Teşekkürler

X