kızlar annem 2 yıl önce meme kanserinden ameliyat oldu tek göğsü alındı. kemoterapi ve radyoterapi aldı.
bütün hastalığı geçiyor derken CA değerlerinin 80 çıkmasıyla nükleer tıpa girdi ve kafatasında, kolunda, kalçasında, boynunda, omzunda
kemik metastazı çıktı. doktor kemik metastazının en rahatlarından çıktığını söyledi ama kendisi sürekli ağlıyor ve moral vermeye çalışıyoruz. merak ettiğim soru şu: aranızda bu hastalığı geçirmiş veya bir yakını geçirmiş olan var mı? sonucu noldu lütfen paylaşırmısınız benimle çok teşekkürler..
Merhaba.Ben de bu hastalıkla savaştığım için annenizin son durumunu merak ettim.Yalnız kötü şeyler duymaktan çok korktuğumu da özellikle belirtmek istiyorum.Psikolojim alt üst oldu.Sanki uçurumdan düştüm de,çarpmayı bekliyor gibiyimkızlar annem 2 yıl önce meme kanserinden ameliyat oldu tek göğsü alındı. kemoterapi ve radyoterapi aldı.
bütün hastalığı geçiyor derken CA değerlerinin 80 çıkmasıyla nükleer tıpa girdi ve kafatasında, kolunda, kalçasında, boynunda, omzunda
kemik metastazı çıktı. doktor kemik metastazının en rahatlarından çıktığını söyledi ama kendisi sürekli ağlıyor ve moral vermeye çalışıyoruz. merak ettiğim soru şu: aranızda bu hastalığı geçirmiş veya bir yakını geçirmiş olan var mı? sonucu noldu lütfen paylaşırmısınız benimle çok teşekkürler..
Allah hepimize acil şifa versin.Annenizin son durumu nedir acaba?merhaba geçmiş olsun öncelikle.. benim annemle aynı durumdasınız tesadüf gördüm yazınızı benim anneminde aynen anneniz gibi aynı yerlerde kemik metler mevcut, 10 ışın aldı 6 kemo gördü pet çekildi ilk petteki tüm lekeler kaybolmuştu bize ortalama ömür biçmişti doktor ama iyi örneklerini nette çok okudum yukarıda bi arkadaşında söylediği gibi iyi örnekler çok, bizi neler bekliyor bilmiyorum ama 8 aydır annem iyi, kemikleri ilk teşhisten 1 sene önce ağrımaya başlamıştı inadından doktora gitmeyikabul etmediğinden buraya kadar geldi iş!! yani 2sene geçti üzerinden şimdilik durumlar iyi doktorunuz başka ne söyledi ne gibi tedavi gördü öğrenebilir miyim? birde kemik mmelterin en rahatlarından çıkması ne demek yani neye dayanarak söyledi çok merak ettim,tekrar geçmiş olsun acil şifalar
Çok teşekkürler cevabınız için.son durumu da öğrenebilir miyim lütfen.Geçmiş olsun. Bizim de başımıza geldiği için biliyorum kemik sıçraması olduysa ve ağrısı varsa mutlaka ışın tedavisi radyoterapi alması gerekir. İyi bir radyoterapi doktoru bulun mutlaka. Biz sağolsun Radyasyon onkoloğu Dr. Fatih Akyüz ile görüştük çok memnun kalmıştık. Acil şifalar.
merhabaMerhabalar bir yakınımın rahatsızlığı ile ilgili bilgilenmek istiyorum. Meme kanseri olan birisinin boynunda kitle çıkması ne demektir? Tekrar sintigrafi falan çektireceğiz bakılacak ama ben çok merak ediyorum kötü bir şey mi , yani meme kanserinde boyna sıçrama olabiliyor mu? Yoksa sadece stresten oluşan bir şişlik mi acaba
merhaba
benim annemde 15 sene önce meme kanseri tedavisi görmüştü ve herşey yolunda gidiyordu bunca senedir..ancak bu seneki kontrolünde boynunda lenf nodu ve 2 tanede troid nodülü çıktı..sizin yakınınıza benziyor sanırım...üzerinden 2 sene geçmiş ama yine de sormak istiyorum..o günden bugüne neler olduğunu???
cevapladığın için çok teşekkürler,sağolasın...sizlere de büyük geçmişler olsun..ben bişey merak ediyorum..meme kanseri mi sıçramış yoksa troid kanseri mi??ameliyat dışında başka tedavi gördümü acaba?merhaba
troidindeki kitleyi doktor ameliyatla aldı şuanda da iyi çok şükür.
annene çok geçmiş olsun canım hemen tedavisini olsun erken teşhistir muhtemelen. Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. sürekli kontrollerine gidip filmlerini vs çektirsin.
Merhaba. Ben bir hastanede hemşireyim.bildiğim kadarıyla kanserin evreleri önemli. Ama şu var,bazı hastalar 3. evreden iyileşip tamamen atlatıyorlar,bazı hastalarda henüz 1. evre olmasına rağmen iyileşemiyorlar malesef. O nedenle moralini hiç bozmasın.en kötü denilen vakalar bile iyileşebilirken, durumu fazla kötü olmayanlar sonradan hızla ilerleyip iyileşemeyebiliyorlar. Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.kızlar annem 2 yıl önce meme kanserinden ameliyat oldu tek göğsü alındı. kemoterapi ve radyoterapi aldı.