Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri

Merhaba bugün biyopsi oldum kitle vardı sonucu bekliyorum dua edin lütfen fakat kafa karışıklığı yaşıyorum çünkü mr mamografi çekilmedi iki kez usg sonucu buna karar verildi

Merhaba çok geçmiş olsun sonucunuz çıktımı
Bana da biyopsi yapıldı sonucu bekliyorum dua edin lütfen fakat kafa karışıklığı yaşıyorum çünkü mr ve mamografi olmadan direk biyopsi yapılması zararli mi

Allah kalıcı şifalar versin. Bende dua beklerim. Benim sonucum çıktı ama doktor açıklama yapmadı bende o stresle sormadım.

Araştırma hastanesi olduğu için konsey karar veriyor tedaviye. Bende konsey sonucunu bekliyorum artık. Çok okuyup psikolojinizi bozmayın. Derin bı nefes alıp akışta kalın.

Biyopsi sonucunuz mu çıktı ? Emar çekinmiş miydiniz ? Rabbim şifa versin
Ne yazıyor sonuçta ?

Geçmiş olsun yan etkileri oluyor bu ilaçların

Selam şuan ki sağlık durumunuzu merak ettim. Geçen hafta bende meme ca teşhisi aldım. Sanırım haftaya neoadjuvan başlanacak 4 kür 21 gun arayla. Sonrasinda haftada 1 12 kür alacağımı söyledi dr.

geçmiş olsun şuanki durumunuz nasıl

Peki bu ilaç ve radyoterapi aşamasında tümör büyüyor muymuş

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, özel hastanelerde ortalama meme kanseri tedavisi ücreti ne kadar oluyor. SGKsi olan için devlet tedavi masraflarını öder mi. Bununla ilgili sağlıklı bilgiye ulaşamadım maalesef

Sgk ile anlaşması olan hastanelerde ucret odemiyorsunuz. Ben sgkliyim, ucret odemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…