Evet ploraktin yüksek olunca ağrı şişme ve doluluk yapar . O yüzdendir merak etmeyinMerhabalar,geçen gün kadın doğum doktoruna gittim adetimin 4.gununde ve benim tavafuk goguslerimide muayene etti bir cihazla sağ gogusumde bir doluluk olduğunu 1ay geçmezse doktora gitti dedi bana o gün tahlil yapilmisti prolaktin im çok yüksekti prolaktinde goguslerde bir şişkinlik yada dolluluk yaparmi bu konu hakkında bir bilginiz varmı acaba?
Çok teşekkürler inşaallah öyledirEvet ploraktin yüksek olunca ağrı şişme ve doluluk yapar . O yüzdendir merak etmeyin
Merhaba sonuc ne oldu bilgi verebilir misiniz rica etsemÇok teşekkürler inşaallah öyledir
ilac vermis olmaları lazim. gecmis olsun4mmcapinta fibrokist tesbit edildi.cok şükür iyi huylu çıktıher kadında olabilecek birşey mis ama çok ağrı ve şişlik yapıyor
Gecmis olsun umarim bende kotu olmayaan iyi huylu bir sonuc alirim (herkes iyi sonuclar alsin) sizin adiniza cok sevindim ....,4mmcapinta fibrokist tesbit edildi.cok şükür iyi huylu çıktıher kadında olabilecek birşey mis ama çok ağrı ve şişlik yapıyor
Amin inşaallah en yakın zamanda doktora yada özel yerlerde de cektirebilirsini, bana yaşımdan dolayı mamografi cekmediler meme.ultrosonu çektiler bence sizde cektiririn çok geçmiş olsun inşaallah sözde iyi haberler alırsınızGecmis olsun umarim bende kotu olmayaan iyi huylu bir sonuc alirim (herkes iyi sonuclar alsin) sizin adiniza cok sevindim ....,
Uykularim kacti valla
Aynı problem bendede var inanılmaz ağrı ve şişşşş4mmcapinta fibrokist tesbit edildi.cok şükür iyi huylu çıktıher kadında olabilecek birşey mis ama çok ağrı ve şişlik yapıyor
Gttiniz mi dr ye bende de vardi ayni sorun birsey cikmadi en kisa zamanda gidin iciniz rahatlasin ins allahin izni ileAynı problem bendede var inanılmaz ağrı ve şişşşş
İlaca gerek yok ağrı bizim için birşey ifade etmiyor dedi doktor. 2 ay olcak ultrason ve mr çektim iki memede çok küçük kist çıktı iyi huylu dedi takip etcekler mayısta tekrar mr istedi . Ama okadar şiş oluyorki dolgun memeliyim bideAynı problem bendede var inanılmaz ağrı ve şişşşş
Şuan yataktayım düz yatınca yana doğru yayılıyor ya ağrı yapıyo , yan yatıyorum elimle destekleyip dönüyorum ne olacak nasıl gecicek anlamadımİlaca gerek yok ağrı bizim için birşey ifade etmiyor dedi doktor. 2 ay olcak ultrason ve mr çektim iki memede çok küçük kist çıktı iyi huylu dedi takip etcekler mayısta tekrar mr istedi . Ama okadar şiş oluyorki dolgun memeliyim bidedoktor da söyledi göğsünüz dolgun anlamında birşeyy ,oyüzden elleyince eline birşey geliyo gibi hissetmen normal dedi,
inanın hep geliyo ve hiç rahat edemiyorum hep bir korku , E esmeralda_2286
Evrt evet benim de oyleydi fibrokistik meme ve fibroadenom cikti bnde bnce dr ye gidin arada buyuyup kuculuyor kistler fibroadenom sabit tabi buyume gosterirse alacaklar.Şuan yataktayım düz yatınca yana doğru yayılıyor ya ağrı yapıyo , yan yatıyorum elimle destekleyip dönüyorum ne olacak nasıl gecicek anlamadım
kansere dönüşme falan olur mu acaba?Evrt evet benim de oyleydi fibrokistik meme ve fibroadenom cikti bnde bnce dr ye gidin arada buyuyup kuculuyor kistler fibroadenom sabit tabi buyume gosterirse alacaklar.
6 aylik takinbe aliyorlar buyume egilimi gisterirse sorun olmamasi icin aliniyor ilk 3 kontrol 6 ay buyume yoksa yilda bir dedi bnm dr um. Cok sukur yok oyle bir durum alah herkesi korusun. Bu risk her zaman herkes icin varkansere dönüşme falan olur mu acaba?
TeşekkürlerBenim de meme yapim dolgun bu arada korkmayin ciddi birsey degildie ama dr kontrolu sart.
Mutlaka gidin doktora bence çok geçmiş olsunAynı problem bendede var inanılmaz ağrı ve şişşşş