Meme kanseri

Htcmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
192
126
35
Merhabalar,geçen gün kadın doğum doktoruna gittim adetimin 4.gununde ve benim tavafuk goguslerimide muayene etti bir cihazla sağ gogusumde bir doluluk olduğunu 1ay geçmezse doktora gitti dedi bana o gün tahlil yapilmisti prolaktin im çok yüksekti prolaktinde goguslerde bir şişkinlik yada dolluluk yaparmi bu konu hakkında bir bilginiz varmı acaba?

Evet ploraktin yüksek olunca ağrı şişme ve doluluk yapar . O yüzdendir merak etmeyin

4mmcapinta fibrokist tesbit edildi.cok şükür iyi huylu çıktı her kadında olabilecek birşey mis ama çok ağrı ve şişlik yapıyor

Çok sağolunİlaca da gerek yok dediler ama bilmiyorum doğal birseylermi denesem dedim ama hiçbir fikrim yok

4mmcapinta fibrokist tesbit edildi.cok şükür iyi huylu çıktı her kadında olabilecek birşey mis ama çok ağrı ve şişlik yapıyor
Gecmis olsun umarim bende kotu olmayaan iyi huylu bir sonuc alirim (herkes iyi sonuclar alsin) sizin adiniza cok sevindim ....,
Uykularim kacti valla

Gecmis olsun umarim bende kotu olmayaan iyi huylu bir sonuc alirim (herkes iyi sonuclar alsin) sizin adiniza cok sevindim ....,
Uykularim kacti valla
Amin inşaallah en yakın zamanda doktora yada özel yerlerde de cektirebilirsini, bana yaşımdan dolayı mamografi cekmediler meme.ultrosonu çektiler bence sizde cektiririn çok geçmiş olsun inşaallah sözde iyi haberler alırsınız

Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah. Ultrosonu adetin kaçıncı günü cektirdiniz acaba

Aynı problem bendede var inanılmaz ağrı ve şişşşş
İlaca gerek yok ağrı bizim için birşey ifade etmiyor dedi doktor. 2 ay olcak ultrason ve mr çektim iki memede çok küçük kist çıktı iyi huylu dedi takip etcekler mayısta tekrar mr istedi . Ama okadar şiş oluyorki dolgun memeliyim bide doktor da söyledi göğsünüz dolgun anlamında birşeyy ,oyüzden elleyince eline birşey geliyo gibi hissetmen normal dedi,
inanın hep geliyo ve hiç rahat edemiyorum hep bir korku , E esmeralda_2286

Şuan yataktayım düz yatınca yana doğru yayılıyor ya ağrı yapıyo , yan yatıyorum elimle destekleyip dönüyorum ne olacak nasıl gecicek anlamadım

Şuan yataktayım düz yatınca yana doğru yayılıyor ya ağrı yapıyo , yan yatıyorum elimle destekleyip dönüyorum ne olacak nasıl gecicek anlamadım
Evrt evet benim de oyleydi fibrokistik meme ve fibroadenom cikti bnde bnce dr ye gidin arada buyuyup kuculuyor kistler fibroadenom sabit tabi buyume gosterirse alacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…