Benim daha teşhis konmadı.. daha ilk defa sol memede ağrım başladı. internette ağrı olmuyor deniyor. Ama meme kanseri başından geçen birine sormak istedim ağrı oluyormu diye?Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun.
Meme büyütme ameliyatı yaparken doktorları araştırdım. Meme onarımı yapan iki doktor ismi önerebilirim. Dilerseniz bir araştırın. Özellikle Burcu hanım sadece meme ile ilgileniyor.
Araştırmanızı tavsiye ederim.
Prof.dr. Burcu Çelet Özden ve Doç.Dr. Erdem Güven.
Ben başlığı açana yazmıştım. Size de çok geçmiş olsun ama bu süreci yaşamış biri daha doğru bilgi verecektir. Ama yine de bir doktora görünün meme cerrahına.Benim daha teşhis konmadı.. daha ilk defa sol memede ağrım başladı. internette ağrı olmuyor deniyor. Ama meme kanseri başından geçen birine sormak istedim ağrı oluyormu diye?
Merhabalar benim kitle çok sert bir şekilde ele geliyordu diğer kitlelerden farklı yerinden oynamayan sabit çivi gibi bir kitleydi ve kol kasımın bağlı olduğu yerde ollduğu için kolumda ağrı vardı mememde ağrı yoktu bence sizde bir genel cerraha görünün kafanız rahat olurMerhaba çok geçmiş olsun, sizin sorduğunuz cevabı veremedim ama ben 2 gecedir göğsümün ağrısından uyuyamıyorum. Hayatımda böyle bi ağrı görmemiştim. siz nasıl anladınız. ilkten ağrınız olmuşmuydu. Direk gitsem CA15-3 yaptırsam mantıklı olurmu. ilk defa araştırmaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim..Allaşifa versin nerde varsa
Teşekkür ederimBenim daha teşhis konmadı.. daha ilk defa sol memede ağrım başladı. internette ağrı olmuyor deniyor. Ama meme kanseri başından geçen birine sormak istedim ağrı oluyormu diye?
Teşekkür ederim mutlaka bakacağımMerhaba;
Öncelikle geçmiş olsun.
Meme büyütme ameliyatı yaparken doktorları araştırdım. Meme onarımı yapan iki doktor ismi önerebilirim. Dilerseniz bir araştırın. Özellikle Burcu hanım sadece meme ile ilgileniyor.
Araştırmanızı tavsiye ederim.
Prof.dr. Burcu Çelet Özden ve Doç.Dr. Erdem Güven.
Bende agri olmustu.Direk bir meme konusunda uzman cerraha gorunun.Lutfen ihma etmeyin.Onlar gerekli tekikleri yaptiriyor.Merhaba çok geçmiş olsun, sizin sorduğunuz cevabı veremedim ama ben 2 gecedir göğsümün ağrısından uyuyamıyorum. Hayatımda böyle bi ağrı görmemiştim. siz nasıl anladınız. ilkten ağrınız olmuşmuydu. Direk gitsem CA15-3 yaptırsam mantıklı olurmu. ilk defa araştırmaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim..Allaşifa versin nerde varsa
Merhaba teşekkürler cevapladığınız için.. ben ultrasona girdim direk.. orda süt kanallarımın çok genişlediğini söylediler. herhangi bi problemim yokmuş.. allahıma şükürler olsun.. ancak iki göğüstede birer tane 6 ve 8 mm kistler varmış... birde CA-15/3 yaptırdım negatif çıktı.. doktora da gitmedim..:)Bende agri olmustu.Direk bir meme konusunda uzman cerraha gorunun.Lutfen ihma etmeyin.Onlar gerekli tekikleri yaptiriyor.
MErhaab doktora girundunuz mu acabaBenim daha teşhis konmadı.. daha ilk defa sol memede ağrım başladı. internette ağrı olmuyor deniyor. Ama meme kanseri başından geçen birine sormak istedim ağrı oluyormu diye?
Evet göründüm.. yani ultrason çektirdim... süt bezlerinde genişleme varmış.. iki göğsümdede ufak kistler varmış.. çok kötü bişey yokmuş allaha şükürler olsun. ağrısı 2 aydır geçmiyordu..hiç geçmeyecek sanmıştım.. sorduğunuz için teşekkür ederim..MErhaab doktora girundunuz mu acaba
kotu birsey cikmamasina cok sevindimEvet göründüm.. yani ultrason çektirdim... süt bezlerinde genişleme varmış.. iki göğsümdede ufak kistler varmış.. çok kötü bişey yokmuş allaha şükürler olsun. ağrısı 2 aydır geçmiyordu..hiç geçmeyecek sanmıştım.. sorduğunuz için teşekkür ederim..
Sizin neyiniz var? InsallahMM
kotu birsey cikmamasina cok sevindimDarisi basima insaallah