Meme kanseri oldum

çok geçmiş olsun bu süreçte mutlu olmaya dikkat et :)

Çok geçmiş olsun.
Çevrenizdeki gereksiz insanları temizlediniz sayın.
Bu dönemi mutlu bir şekilde gecirmenizi diliyorum. Rabbim şifa versin.

Başınız sağolsun,Allah dayanma gücü versin size,okulunuz tamamen bırakmadınız umarım,devam edin muhakkak bitirin bölümünüzü ne okuyorsanız,tek çocuk musunuz

Başınız sağolsun,Allah dayanma gücü versin size,okulunuz tamamen bırakmadınız umarım,devam edin muhakkak bitirin bölümünüzü ne okuyorsanız,tek çocuk musunuz
Bu sene devam edeceğim inşallah bir kardeşim var o da 18 yaşında bir şekilde idare ediyoruz kimsemiz olmadığı için anneme bakacak biri de yoktu bu yüzden dondurmak zorunda kalmıştım

Ayrıca merak ettiğiniz şeyler varsa bana yazabilirsiniz her şekilde yardımcı olmaya çalışırım

Bizde kemoterapiye başladık 1. Kürü aldık kür sonradı bağışıklık artırıcı iğne fraven yazıldı o çok kötü etti annemi kusma kemik ağrıları çok gazla oluyor sizde nasıldı?

Kemoterapi sonrası bağışıklık yükseltici iğne vurdunuz mu?

Bizde kemoterapiye başladık 1. Kürü aldık kür sonradı bağışıklık artırıcı iğne fraven yazıldı o çok kötü etti annemi kusma kemik ağrıları çok gazla oluyor sizde nasıldı?
Beni hiç etkilemedi iğne,ben hani iğneden yana bir yan etki yaşamadım,kemoterapinin klasik yan etkilerni yaşıyorum aldıktan sonraki 3-4 gün,annenize çok geçmiş olsun,anneniz hangi ilacı alıyor,ben doksurubisin ve siklofasfamid ikisini alıyorum.4 kür aldım 2 haftada 1 .Artık haftalık paklitaksele başlicam 12 kez alıcam.Kemoterapiden sonra özellikle ilk günler bol su tüketsin anneniz

Acil şifalar dilerim sizeArakadaşımın annesine 2000 senesinde 47 yaşındaydı kadın o zaman, meme kanseri teşhisi konmuştu. Bir memesi alındı ve kemoterapiye başlandı.. Yıllar geçti ve hayatta hasta, çocuklarını evlendirdi, torun torba sahibi oldu.. İnşallah siz de bu şekilde atlatırsınız

Merhaba 1.evrede nasıl fark ettiniz bilgi verebilir misiniz

Çok geçmiş olsun öncelikle, lütfen kimse için kendinizi üzmeyin yıpratmayın çünkü insanlar yakınlarının başına bir şey geldiğinde ne diyecekleri nasıl destek olacakları konusunda çok aciz ve beceriksiz oluyorlar. Bunu sizin başınıza gelen ek bir moral bozucu olay olarak değil de yakınlarınızın kapasitesizliği olarak görmeye çalışın, bu süreçte neye ihtiyacınız varsa dile getirmekten hiç çekinmeyin ve asla hislerinizi duygularınızı içinize atmayın. Yoğun stres ve sıkıntı yaşadığınızdan bahsetmişsiniz, bu allahın belası hastalık sıkıntıyı stresi çok sever o yüzden sizi mutlu edecek ne varsa onlara vakit ayırın. Hiç yalnız değilsiniz, lütfen yalnız hissettikçe buraya yazın. Dualarım sizinle, inşallah ileride bir gün bu illeti sonsuza dek yendiğiniz haberini okuruz burada

Evet canım gidiyorum yılda 1 defa. Benim de genetik negatif grade 3 ve ilk evreydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…