Meme kanseri olabilir mi?

birmavipapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
256
104
Merhaba arkadaşlar. Bugün annemin sol memesini tesadüfen gördüm kıpkırmızıydı. Sonra dokundum semsert ve şiş. Başımdan aşağı kaynar sular indi çok kötüyüm. 2-3 aydır böyle diyor sağlık konusunda çok evhamlıdır nasıl bunu bize söylemedi aklım almıyor. Yarın hemen doktora gideceğiz. Başka bir hastalık olabilir mi ? Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bugün Mr çekildi. Doktor kanser olarak yorumladı hemde 4. Evre. Şaka gibi inanamıyorum mamografi ve ultrasonda gözükmedi mr da gözüktü. Mahvoldum

Annenizin raporu çıktımı çıkınca burdan paylaşırmısınız ilk başta mastit deyipte sonradan neden başka bişey dedi doktor emardamı çıkıyormuş

Mr rapor var mi, bakabilir miyim
Rapordan anlıyor musunuz ekliyorum. Gerçi doktor çok geç kalınmış dedi internetten araştırdığım kadar terimlerde hiç iyiye işaret değil
CA6CAECF-18E3-4DA0-819C-9936DE3FAB7E.jpeg

Annenizin raporu çıktımı çıkınca burdan paylaşırmısınız ilk başta mastit deyipte sonradan neden başka bişey dedi doktor emardamı çıkıyormuş
Paylaştım raporu. Bir tanıdığım psikolog. Kanser hastaları aynı zamanda terapi alıyor. Terapide çoğu meme kanseri hastası mamografi ve ultrasonunun temiz çıktığını kanserin mr da belli olduğunu belirtmişler. Mr en net sonucu verirmiş. Evresini falan biyopsi belirlermiş.

Evet malesef lenflerine sicramis, en önemliside meme etrafindaki kaslarına etkisi mevcut bu bulgu da ileri evre oldugunu gösteriyor
Vücuda yayılmış yani. Napacağız bilmiyorum gittiğimi doktor memenin tam altında kemik üzerinde olduğu İçin kemoterapi de uygulayamayız demiş. Sizin yakınınızın mı başına geldi? Rapordan anladığınıza göre hakimsiniz konuya

Vücuda yayılmış yani. Napacağız bilmiyorum gittiğimi doktor memenin tam altında kemik üzerinde olduğu İçin kemoterapi de uygulayamayız demiş. Sizin yakınınızın mı başına geldi? Rapordan anladığınıza göre hakimsiniz konuya
Saglikciyim ben. Simdi bir pet cekimi yapilir, mestastazlara bakilir, ona gore surec ilerler

X