selam,
doktor ne olduğunu anlamak için genelde biyopsi ister. adenozis ya da kist de olabilir. endişelenmeyin.
Merhaba Bademella,
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim, yazdıklarınızla içime nasıl su serptiniz tahmin bile edemezsiniz..
İnşallah dediğiniz gibi iyi huylu olur da derin bir oh çekeriz.
Annemin biyopsi sonuçları yarin çıkıyor, duanızı esirgemezseniz çok sevinirim. İnsanın annesi söz konusu olunca insan kendini çok çaresiz hissediyor..
öyle tabi ki.
bende iki kere adenozis çıktı bu yüzden ameliyat oldum. bir sıkıntı olmuyor genelde.
10 sene önce protez de taktırdım rutin kontrolleri ihmal etmiştim. ilaçlı meme emarı çektirdim onda da birçok kitle gördüm. raporum daha çıkmadığı için günlerdir deli gibi internette araştırma yapıyorum ama internetteki bilgilerin de hepsi güvenilir değil. ülkemizdeki tıp sektörü de malum. en az 3 farklı hekimden görüş almak gerekiyor.
Merhabalar adenozis sizde bir sorun oluşturdu mu acaba, bende de aynı şey çıktı ve bunların meme kanseri riskini arttırdığını okudum internette kafam allak bullak oldu..öyle tabi ki.
bende iki kere adenozis çıktı bu yüzden ameliyat oldum. bir sıkıntı olmuyor genelde.
10 sene önce protez de taktırdım rutin kontrolleri ihmal etmiştim. ilaçlı meme emarı çektirdim onda da birçok kitle gördüm. raporum daha çıkmadığı için günlerdir deli gibi internette araştırma yapıyorum ama internetteki bilgilerin de hepsi güvenilir değil. ülkemizdeki tıp sektörü de malum. en az 3 farklı hekimden görüş almak gerekiyor.
Bende de fokal adenozis cikti siz ne yaptinizMerhabalar adenozis sizde bir sorun oluşturdu mu acaba, bende de aynı şey çıktı ve bunların meme kanseri riskini arttırdığını okudum internette kafam allak bullak oldu..