- 18 Kasım 2022
- 68
- 34
- 25
-
- Konu Sahibi selesepeta
Teşekkür ediyorum ama darısı başıma derken ne demek istediğinizi anlayamadım açıkçası.Öncelikle geçmiş olsun. Darısı başıma diyorum. Başka bir hekim fikri de alınabilir
Herşeyi temiz çıkmış, bende de şüpheli bir durum var. Bende temiz çıkması için dedim.Teşekkür ediyorum ama darısı başıma derken ne demek istediğinizi anlayamadım açıkçası.
Merhabaa çok geçmiş olsun benim teyzem kanserdi göğsü alındı çok Cok erken fark etmişti. Onunda 4 yıl sonra değeri 10 15 arası bisey çıktı çok korktuk ama her insanda olurmuş tesadüfü bakilsa. 2 yıldır bi yerinde bisey cikmadi şükür. Her 6ayda bir kontrole gidiyor tüm organlariniMerhaba Arkadaşlar.
CEA değeri 1.8-2 arası seyreden yalnızca koltuk altında metastazı olan annem var. Ameliyatını oldu kemoterapi,akıllı ilaç gibi tedavilerini gördü şu an ışın tedavisi alıyor. Ameliyatta ve ameliyattan sonra gelen tüm patoloji raporları,MR sonuçları vs hepsi temiz. Hatta doktorları gözünüz aydın bile dedi. Geçen haftalarda yaptığı kan tahlilinde CEA değerinin 12ye çıktığını gördük. Doktoru olabilir diyip geçiştirdi gibimize geldi. Bu haftaki CEA değeri ise 15.6 bu durumdan endişelenmeli miyiz yoksa doktor şüphelenseydi ek tetkik vs ister miydi? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Kusura bakmayın darısı başıma demenizi yanlış anladımHerşeyi temiz çıkmış, bende de şüpheli bir durum var. Bende temiz çıkması için dedim.
Diğer konuyu da başka bir doktor daha görse iyi olurdu
Çok teşekkür ederim içim rahatladı Allahım şifa versin teyzenize deMerhabaa çok geçmiş olsun benim teyzem kanserdi göğsü alındı çok Cok erken fark etmişti. Onunda 4 yıl sonra değeri 10 15 arası bisey çıktı çok korktuk ama her insanda olurmuş tesadüfü bakilsa. 2 yıldır bi yerinde bisey cikmadi şükür. Her 6ayda bir kontrole gidiyor tüm organlarini
Amin herkese acil şifalar diliyorum. Daha biyopsi alınacak. Devlet hastanesi 1 aydan önce sonuç alınmıyor dedi. O yüzden mecbur özel hastanede çektirmek durumunda kaldık. 8 bin TL. Şimdi öğle arasındalar. Dr la görüşmeyi bekliyoruzKusura bakmayın darısı başıma demenizi yanlış anladımRabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah korkmayın hiç. Nasıl bir şüpheli durumunuz var? Patoloji raporunuz var mı?
İnşallah güzel gelir sonuçlarınız rabbim şifa versin inşallahAmin herkese acil şifalar diliyorum. Daha biyopsi alınacak. Devlet hastanesi 1 aydan önce sonuç alınmıyor dedi. O yüzden mecbur özel hastanede çektirmek durumunda kaldık. 8 bin TL. Şimdi öğle arasındalar. Dr la görüşmeyi bekliyoruz
Sonuçları beklerken birşey tavsiye ettiler, "sülük". Amerika'da hacamat ve sülük tedavisi kullanılıyormuş.İnşallah güzel gelir sonuçlarınız rabbim şifa versin inşallah
Bu şekilde bir çok söylem var fakat bu süre içerisinde sadece doktorunuzu dinlemenizi rica edeceğim sizden. En ufak bir vitaminin ve yediğiniz şeyin bile tümör hücresini beslediğini ve hoş olmayan sonuçlar doğurabileceğini söylemişti bizim doktorumuz. Annem sürekli takviye gıda kullanan biriydi. Bunları bile bıraktık biz bu süreçte. Moral ve sık sık temiz havada yürüyüş çok önemli. Su içmek de aynı şekilde. Lütfen sadece dokturunuzu dinleyin. SevgilerimleSonuçları beklerken birşey tavsiye ettiler, "sülük". Amerika'da hacamat ve sülük tedavisi kullanılıyormuş.
Hatta bir bilim adamı testis kanseri olan farelere, sülük salyasi ile kemoterapi etkisi olduğunu görmüş.
Kemoterapi sülük salyasi ile aynı işi yapıyormuşçok şaşkınım.
Herkese olur mu? bilmiyorum tabi. Ama bundan şifa bulan insanlar varmış. Kan değerleri düzelen, kitleleri küçülen. Çok ilginç geldi bana. Biraz daha araştırma yapmayı düşünüyorum.
Çok hassas bir konu olduğu için, bir çok düşüncemi paylaşmak istediğim halde, dile getirmekten imtina ediyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Bu şekilde bir çok söylem var fakat bu süre içerisinde sadece doktorunuzu dinlemenizi rica edeceğim sizden. En ufak bir vitaminin ve yediğiniz şeyin bile tümör hücresini beslediğini ve hoş olmayan sonuçlar doğurabileceğini söylemişti bizim doktorumuz. Annem sürekli takviye gıda kullanan biriydi. Bunları bile bıraktık biz bu süreçte. Moral ve sık sık temiz havada yürüyüş çok önemli. Su içmek de aynı şekilde. Lütfen sadece dokturunuzu dinleyin. Sevgilerimle
Sizleri üzdüysem özür dilerim fakat bu konuda hassasım. Belki de bu kadar hassas olmamak gerekiyor bilmiyorum. Çok teşekkür ediyor ve sizlere de acil şifalar diliyorum.Çok hassas bir konu olduğu için, bir çok düşüncemi paylaşmak istediğim halde, dile getirmekten imtina ediyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Çok acil kalıcı şifalar diliyorum
Merhaba annenize şifalar diliyorum, en kısa sürede sağlığına kavuşur insallahBu şekilde bir çok söylem var fakat bu süre içerisinde sadece doktorunuzu dinlemenizi rica edeceğim sizden. En ufak bir vitaminin ve yediğiniz şeyin bile tümör hücresini beslediğini ve hoş olmayan sonuçlar doğurabileceğini söylemişti bizim doktorumuz. Annem sürekli takviye gıda kullanan biriydi. Bunları bile bıraktık biz bu süreçte. Moral ve sık sık temiz havada yürüyüş çok önemli. Su içmek de aynı şekilde. Lütfen sadece dokturunuzu dinleyin. Sevgilerimle
Çok teşekkür ediyorum. Annem B12, C vitamini,D vitamini gibi vitaminler kullanıyordu.Merhaba annenize şifalar diliyorum, en kısa sürede sağlığına kavuşur insallahAnneniz hangi takviyeleri kullaniyordu acaba?
Bazı şaibeli vitaminler var acaba onları mi kullanıyordu dedim de kullandıkları da çok faydalı şeylermişÇok teşekkür ediyorum. Annem B12, C vitamini,D vitamini gibi vitaminler kullanıyordu.
Zaten bu vitaminleri doktor kontrolünde kullanıyordu yararlı olduğu için normal hücreleri besleyebildiği gibi kanser hücresini de besliyormuş bu yüzden bıraktık.Bazı şaibeli vitaminler var acaba onları mi kullanıyordu dedim de kullandıkları da çok faydalı şeylermiş
Anladım, cok teşekkür ederim. Ve tekrar şifalar diliyorumZaten bu vitaminleri doktor kontrolünde kullanıyordu yararlı olduğu için normal hücreleri besleyebildiği gibi kanser hücresini de besliyormuş bu yüzden bıraktık.
Merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum ve annenize de çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum umarım iyidir… Bu CEA değeri 20’deyken hiçbir şey olmayıp, 5’lerde bile kanserin nüks ettiği insanlar olduğunu gördüm. Kimisinde bu değer oynamıyormuş bile ama nüks edebiliyormuş. Tabi Rabbimden tek temennim her şeyin iyi olması çünkü annemden başka kimsem yok bu hayatta. Ve evet ne yazık ki normal hayatta yediğimiz,içtiğimiz faydalı her şeyin bu hastalıkta çok daha kötü sonuçlar doğurabileceğini doktorumuz da söylemişti. Affınıza sığınarak annenizin ilk belirtilerini öğrenmek istiyorum lütfen kusuruma bakmayın.Merhaba genel bir yorum yazmak istiyorum.
Meme kanserinde 15, nasıl bir değer bilmiyorum. Ama artış var. Başka bir doktora tekrar görünün derim. Yanlış yönlendirmek, üzmek korkutmak da istemem ama uyarmak da faydalı olur diye düşünüyorum. Annem kolon kanseriydi. Biz de tamamen temiz gözünüz aydını duyduk. 3 ay sonra kontrol dendi. 4 ay sonra gittik. Çok hızlı bir şekilde kanser geri dönmüştüo 4 ayda çok şey değişmiş... biz bir daha olmaz sandık ne bileyim insan kunduramiyor heralde, bir rehavet gelmişti.. sizinki böyledir demiyorum. Annem zaten teşhis aldığında da 4. Evreydi. Ama ne olur ne olmaz deyin evhamlj olun ne olacak.. Rehavetten iyidir.
Diğer uyarmak istediğim konu; sülük. Etkinliğini bilemem ama "kemoterapi görevi görüyormuş" kısmı bana yetti. Çünkü kemoterapi ilaçlı tedavinin genel bir ismi. Tek bir ilaç değil ki tek bir sey onun yerine gecsin... Her kanser tipinin organdaki konumu bam başka sonuçları oluyor. Ve bildiğim kadarıyla kemo hastaya özel hazırlanıyor. Hiç bir ilaç hiç bir besin kemoterapinin yerini tutamaz. Özellikle faydalı şeyler kanserde zararlı.. bazen duyuyorum bu besin kanseri tedavi ediyor gibi.. Bu mümkün değil. Turkiye'nin en iyi onkoloğu denilen doktorlara da sordum onlar da böyle söylüyor. Çünkü kanserli hücrelerin kontrolsüz çoğalması saçının uzaması tırnağının uzaması gibi. İyi ve faydalı şeyler kansere de iyi geliyor maalesef... biz bu konuda da çok dikkat etmiştik. Ama en sonunda annemin içtiği 2 bardak bitki çağı bizim sonumuzun başlangıcı oldu. Zaten yorgun olan karaciğerine iyi gelmemiş. Kemoterapi öncesi kontrollerinde doktorumuz, değerlerini begenmedi. Kemoterapi almadığı bir dönemde ne oldu da karaciğer değerleri bu kadar bozuldu diye sordu? Bitkisel bir tedavi mi aldın dedi? Sonra işte o bitki cayindan suphelendik... yedigi içtiği başka da anormal bir şey yoktu çünkü. Komşumuz ikram etmiş. Aktardan aldigi bir karışımmış. İçinde ne var bilmiyoruz. Annem tadini cok begenmis 2 bardak icmis. İlacı zehirden ayıran dozdur. İlaçlarda doz kontrolü var ama tedavi amacli tuketilen bitkilerde doz kontrolü yok. Nolur sizler bunlara dikkat edin.. Herkese cok geçmiş olsun...