Meme kanseri CA 15-3 yüksek mi Acil cevap verin lütfennnnnn

sevgi6034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
2
0
29
Merhabalar
Annem 2019 da meme kanseriydi bir çok yerine sıcramıştı şuan hala akıllı ilaç kullanıyor mart ayında CA 15-3 testi 29.4 dün 3 ay sonra tekrar yaptırdık yani bıgün 30.6 dı çok endişeleniyorum referans deri 25 üstünde olöası beni çok korkutuyor lütfen bilen varsa yazabilir mi

Öncelikle tümör markerlarına herkes duyarlı olmayabiliyor. Anneniz duyarlı mı mesela? En baştan takip ettiniz mi? Duyarlıysa eğer evet ufak bir yükselme olmuş ama bu başka sebeplerden de kaynaklanabiliyor. Doktorunuz şüphelenirse görüntüleme tetkiki isteyecektir zaten kendinizi ekstra strese sokmanızın ne annenize ne size faydası olmayacak.

Selam. Dün hastaneden sonuçlarım çıktı ve Lokal ileri meme kanseri teşhisi aldım. Marker takılacakmıs. Neoadjuvan kemo alacakmışım. Lenflerde yok sadece memede 4 cm. Ve meme kasında tutlum varmış.

Merhabalar
Annem 2019 da meme kanseriydi bir çok yerine sıcramıştı şuan hala akıllı ilaç kullanıyor mart ayında CA 15-3 testi 29.4 dün 3 ay sonra tekrar yaptırdık yani bıgün 30.6 dı çok endişeleniyorum referans deri 25 üstünde olöası beni çok korkutuyor lütfen bilen varsa yazabilir mi
merhaba doktorla görüştünüz mü yüksek miymiş bu deger

Bende dün ilacli emr çektim bugün baktım normalde rapor 1 kaç saat sonra yansır hemen raporlar salı günü dedi ve daha önce ultrason çektin mi die sordu ve emar da parlayan yerler var

X