Cokkkkk geçmiş olsun .. sağlıklı doğal ,eksiksiz yemen gerek..yemekten çok stressiz olman laizm tekrar geçmiş olsunMeme kanseri amaliyatı oldum kemoterapi alıyorum şimdi bu dönemde ne yemem gerek nelere dikkat etmem gerek. Tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsunCokkkkk geçmiş olsun .. sağlıklı doğal ,eksiksiz yemen gerek..yemekten çok stressiz olman laizm tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun
TeşekkürlerBazi kanser turleri seker ve karbonhidrat ile besleniyor. Takip ettigim bir saglikli beslenme sayfasida kanser atlatmis. Ketojenik besleniyor bu yuzden.
Allah razı olsun. Evet kemoterapi alacagım gün nar ve greyfurt şeker ve şeker li gıdalardan uzak durmam gerektigini söylediler.Çok geçmiş olsun.Sarı kantarondan kesinlikle uzak durun. greyfurt da yemeyin. İlaçlarla etkileşime giriyormuş. Kür halinde hiç bir gıdayı tüketmeyin. Bugüne kadar yemediğiniz hiç bir şeyi bu süreçte yemeyin. Nar da pek önermiyorlar. Onkoloji doktorunuza danışın tabi ki
Cogu kanser hucresi sekerle besleniyormus, o yuzden aslinda komple cikarmak lazim hayatimizdan.Bazi kanser turleri seker ve karbonhidrat ile besleniyor. Takip ettigim bir saglikli beslenme sayfasida kanser atlatmis. Ketojenik besleniyor bu yuzden.
Elimden geleni yapmaya calılıyorum şekeri tatlıyı kestim paket gıda hiç bişey yemiyorum yogurdu kendim yapıyorum konserve yemeyiyorum dogal beslenmeye cok dikkat ediyorum ama su içemiyorumCogu kanser hucresi sekerle besleniyormus, o yuzden aslinda komple cikarmak lazim hayatimizdan.
Konu sahibi, olabildigince dogal beslenmeniz gerekiyor ve onkologunuza danisip ketojenik veya glutensiz beslenme konusunda bilgi alin
Aaa su neden icemiyorsunuz? Kemo yuzunden mideniz mi bulaniyor?Elimden geleni yapmaya calılıyorum şekeri tatlıyı kestim paket gıda hiç bişey yemiyorum yogurdu kendim yapıyorum konserve yemeyiyorum dogal beslenmeye cok dikkat ediyorum ama su içemiyorum
Evet kemoterapi den dolayı limon sıktım başka şeyler deniyorum ama içemiyorumAaa su neden icemiyorsunuz? Kemo yuzunden mideniz mi bulaniyor?
İcmek icin zorlayin kendiniz, hic olmuyorsa ve yasak degilse cay kahve olarak almaya calisin. Elbette saf su gibi olmaz ama susuz kalmanizdan iyidirEvet kemoterapi den dolayı limon sıktım başka şeyler deniyorum ama içemiyorum
Kemoterapi aldıgım zaman ne su ne cay nede herhangi bişey yiyip içemiyorum midem cok bulamıyor ve herşey kokuyor. Gecen hafta cuma kemoterapi aldım bugun akşam 1 batdak cay içebildim daha. Zorluyorum kendimi. Taze sıkılmış meyve suyu içmeye gayret ediyorum zorla du içmeye gayet ediyorum yudum yudum ama başka hiç bişey ne yiyebiliyor nede içe biliyorum. Bu dönemde muz nişastalı pelte yedigim dadece bunlar.İcmek icin zorlayin kendiniz, hic olmuyorsa ve yasak degilse cay kahve olarak almaya calisin. Elbette saf su gibi olmaz ama susuz kalmanizdan iyidir
Yan etkiler azalinca tekrar yiyebiliyorsunuzdur ama, dayanin hepsi geciciKemoterapi aldıgım zaman ne su ne cay nede herhangi bişey yiyip içemiyorum midem cok bulamıyor ve herşey kokuyor. Gecen hafta cuma kemoterapi aldım bugun akşam 1 batdak cay içebildim daha. Zorluyorum kendimi. Taze sıkılmış meyve suyu içmeye gayret ediyorum zorla du içmeye gayet ediyorum yudum yudum ama başka hiç bişey ne yiyebiliyor nede içe biliyorum. Bu dönemde muz nişastalı pelte yedigim dadece bunlar.
Evet gececek allahın izniyle buna yürekte inanıyorum. Teşekkür ederim saolunYan etkiler azalinca tekrar yiyebiliyorsunuzdur ama, dayanin hepsi gecicikisa bir sure sonra her sey tamamen gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?