- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
-
- Konu Sahibi magic angel
Bulunur canım formda okadaaaaaaar meme estetiği yaptıran varBende yaziyim 295 cc dual plane yuvarlak sanirim ultra high profil . E bi de diklestrme var benm ikizim biraz zor bulunur :)))
İnşallah1 ay sonra bu forum yazisina ozellikle girip bende meme ikizimi bulcam insallah
Haklısın 325 yuvarlaklar nerde acaba?325 yuvarlak high benim de.. Benim ikizden fazlası vardı ya..
Benimde 300 cc kas altı yuvarlak hing profil. Biz bulduk bileBenim de 300 cc kas altı yuvarlak high profil
325 cc high profil yuvarlakHaklısın 325 yuvarlaklar nerde acaba?
Sende aynanın karşısına geçince kendini öyle hayal et bakalım325 cc high profil yuvarlakTikkabilla , @soocute .... Ve daha birçokları ama benim hayalimdeki ikizim arzum77
Haklısın gerçekten çooook dikkatli bakınca anlaşılıyor yoksa anlayamazsınAyarzum77 , aynı ben tıpkım, aynım, ikizim ilk başta pek anlaşılmıyor ama çoooooook dikkatli bakınca anlaşılıyor şaşı bak şaşır gibi
Haklısın gerçekten çooook dikkatli bakınca anlaşılıyor yoksa anlayamazsın
Tam anlamıyla meme ikizin evet
O zaman benim meme ikizimAyarzum77 , aynı ben tıpkım, aynım, ikizim ilk başta pek anlaşılmıyor ama çoooooook dikkatli bakınca anlaşılıyor şaşı bak şaşır gibi