MEME HASTALIKLARI

belmaakyol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
2
0
1
44
Ya ankara dr.gökhan beder var dı numune hastanesinde yeşil gözlü 2. genel cerrahideydi sonra istifa etmiş kontrollere başka başka doktorlara gittim bilgisi olan varmı nereye gitti 10 11 yıl olmuştur mememde tekrar ağrı başladı ilk ona gitmiştim çok ilgilenmişti kontrole gittiğimde yoktu şimdi yine mememde kist benzeri şeyler çıktı yenimahalle devlete gittim adam yüzüme bakmadı bile biyopsi dedi direkt gökhan beye gittiğimde genç biriydi ama görüntüleme falan yaptırmıştı süt bezi büyümüş demişti bu doktor kanser olabilir dedi direkt elle bakıp ne ultarson ne mamografi istedi normal mi sizce direkt biyopsi istemesi başına gelen var mı böyle bir durum ? 2 gündür korkudan panik oldum memeyle ilgilenen önerebileceğiniz genel cerrah var mı ya da nerenin genel cerrahisi iyi

Bilkent şehir hastanesine gidin çok güzel ilgileniyorlar öneride bulunacağım bi doktor yok ama hepsi gerçekten çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…