• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme hassasiyeti ve şişlik

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Arkadaşlar merhaba, ayın 12sinde adet oldum ama bir hafta öncesinde mememde hassasiyet farkettim sonra adet olunca geçer dedim ama adet olduktan sonra da geçmedi, üstüne yatamıyorum bir şey değse emniyet kemeri bile canım acıyabiliyor. Acaba hamilelik mi adetim saçmasapan oldu diye düşündüm test yaptım o da negatif. Bugün elime bir kitle geldi üstüne bastırınca acıyor. Sonra sol mememin sağ mememden biraz daha şiş olduğunu farkettim böyle ödem olmuş gibi. Bunu daha önce yaşayan var mı? Hormonal vs olabilir mi?

Canim benzer sey suan bende de var ve adet olak uzereyim olnca gecer mi bilmiyorum ama cantami yandan takarsam oraya denk gelirse bile canim yaniyor yarn.doktora gidecegm sen gittinmj doktora

Canim benzer sey suan bende de var ve adet olak uzereyim olnca gecer mi bilmiyorum ama cantami yandan takarsam oraya denk gelirse bile canim yaniyor yarn.doktora gidecegm sen gittinmj doktora

Gittim bir küçük kist varmış ama o ay hormon bozukluğumda vardı sanırım erken adet oldum olduğum zaman da geçti acısı. Genel cerrahiye randevu alın.

Back