canım fıyatlarınıda yazarmısın?
ve hangı hastanedeler?
detaylı bılgı yazarmısın bende yaptırıcam bılgı edınmek ıstıyorum:)
senin boyun ve kilon ile ilgili bir durum olabilir doktorun söylediği cup... hani daha çıtı pıtı minyon kişilerde önerileri farklı oluyor... bel inceliği de etkili... senin durum nasıl?canım bnmde doktorum memeucu dedi.bende gözüm kapalı güvendim walla...hiçbişey olmaz dedi...en istemediğim şeyleri yapcanı söledi kasüstü yuvarlak ve memeucu hiçbi zaman düşünmemiştim ama işte büyük konuşmamak lazımmış:):):)
benim birde kafamı karıştıran a cuptan küçüksün amel den snr b cuptan küçük dedi ama 1 gün önce gittimde full b olmasını istiycem,senin günün ne zaman canım?bol şanslar
ben de 2 ay önce mem ucundan oldum, hissizlik yok canım,izler de hala belirgin ama pembeleştiler bayağı,,yavaş yavaş silindiklerini görüyorum,yalnız kesinlen yerde hala dokunduğumda az bir acı,sızı oluor
hakikaten çıtı pıtı bir kızmışsın :))) ne güzel işte... doktorun böyle bir bedene bu ölçüyü önermişse haklı diye düşünüyorum ama tabi senin taleplerin nasıl? elinde bir örnek fotoğraf götürüp gösterdin mi hani benim ki de böyle olsun gibisinden? bu arada kim doktorun?canım ben küçücük bişeyim parmak kız diyolar bana düşün yani minyonluğumu:):):):)beni hala 17 yaşında zannediyolar:)
1.63 boy 46-47 kiloyum..belkide ondan bana full b olmaz diye düşündü ama memeucu olucağı kesin görür görmez memeucu kasüstü yuvarlak dedi bide elledi çok utandım zaten orasıda ayrı bi konu:):)
senin çok az kalmış canım benim daha var bikaç haftam...daha sigarayıda azaltmam lazım
sana kasüstümü yuvarlakmı dedi?
canım bir kere sana 3 yıldır internette araştırdığım, 10 doktorla görüştüğüm ve hasta yorumlarını okuduğum kadarıyla nacizane tavsiyem direkt meme dokusu altına protez konulduğunda özellikle dokusu az olanlarda protez belli oluyor,,, bu bir,,,evet cnm biliyorum bu siteyi az dolaşmadım walla:)
bende memealtı düşünüyodum ama doktor dediki memealtında 10 iz kalırsa bunda 1 kalır dedi..1 sene sonra görünmez hale gelir dedi..süt kanallarıyla alakası yok dedi...
benimde nerden konulacağı değilde yuvarlak ve kasüsütü olması tedirgin ediyo portakal olucakmış gibi geliyo..tek korkum bu
iz konusunda kesinlikle meme ucunu öneririm,2. ayımdayım ve izler silikleşiyor,göğsümün altında dümdüz bir tende o izi görmek işstemezdim,göğüs halkasında olunca göze batmıyor,
canııım çok teşekkür ederim cevabın için... ben de göğüs ucu kesisiyle pazartesi ameliyat olacağım. inşallah herşey çok güzel geçer. Dua et canım.. bana kasaltı, yuvarlak, ortalama 300 cc takılacak, ancak protezin cc ine ameliyatta karar verilecek. doktor hangisi bedenimde daha iyi olursa onu takacak.merhaba, bende geçen yaz operasyon geçirdim. His kaybı kesinlikle olmadı, ve izler hiç mi hiç belli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?