- 23 Eylül 2009
- 68
- 2
- 86
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, bende geçen yaz operasyon geçirdim. His kaybı kesinlikle olmadı, ve izler hiç mi hiç belli değil..
merhabaKızlaaar merhaba,,
Ben de sonunda ameliyat günü aldım, doktorum Haydarpaşa Numune Hastanesi Estetik Cerrahi Klinik Şefi Doç. Dr. Mustafa Tercan :))) Haftaya ameliyat olucam... ınşallah çok güzel sonuçlar alırım, fazla acı çekmem ve göğüslerim dolgun ve doğal görünümlü olur. Doktor bey, Mentor marka, kasaltı, 300 cc, yuvarlak, birinci tip cohesiv jel içerikli, düz yüzeyli protez koyacak. Dokundum çok yumuşak, meme dokusuna benziyor. Kızlar boyum 1.70, kilom 58 civarı. 300 cc koyduğunda göğüslerim A cup tan B cup a çıkacakmış. Ama kulağıma 300 cc büyük geliyor; cup olarak düşündüğümde küçük gibi... Ne dersiniz?
Bir de doktorumun tercihi meme ucu kesisinden yana, bugüne kadar birkaç doktorla görüştüm, onlar bana meme altı kesininin daha doğru bir yöntem olduğunu özellikle evlenmemiş bayanlarda his kaybı ve süt kanallarının kesilmesi riskine karşı meme altı kesisini önerdiklerini söylemişlerdi. Ancak Mustafa Bey, meme ucu kesisinin süt kanallarıyla ilgisi bulunmadığını yağ dokusundan kas altına girildiğini söyledi. Ama ben endişeleniyorum. Meme ucu kesisinde izlerin durumu ne? Kızlar bir de meme ucu kesisinde his kaybı ya da süt verme sorunu yaşayan var mı? (Tabi son sorumun son eklentisi bebekli bayanlar içindir :))
Kızlar meme altından mı meme ucundan mı kesi yaptırsam karar veremedim... Acil deneyimlerinize ihtiyacım var...
Canim bence kucukte olsa bir protez kullan,ben protezsiz diklestirme yaptirdim,inan 6ay-1 sene dayaniyor ve tekrar sarkiyor,bunu yasayan baska kizlarda var forumda bazilarininki 1-2 ayin icinde sarkti.Tabi sen bilirsin ama ben bi soyliim dedimmerhaba
dr. mustafa tercan dan memnun kaldiniz mi? ben de goguzlerimi yaptirmak istiyroum ama diklestirme protezsiz...