• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme halkası kesimiyle ameliyat olan arkadaşlar... İzleriniz ve his durumu nasıl?

merhaba arkadaşım.ben de memeucu kesisi ile oldum
sol normal ama sağda his kaybı oldu. doktor ameliyat için onu önerdi. 1 ay içinde his gelir dedi.
2. ay oldu daha yok. bekliyorum bakalım ne zaman gelecek. ayrıca 300 çok güzel. benım 200 cc hıgh profil kas üstü 80b oldum ben de küçük buluyorum. keşke benım de 300 olsaydı. doktorum kapasitemin bu kadar olduğunu söyledi. alabileceğinin en büyüğünü koydum dedi. şişlikler inince gerçekten küçülüyorlar. şşişken bir büyüğünü düşünemem çok komik olur diyordum ama yarısı gitti neredeyse.
arkadaşım büyüklüğüne iyi karar ver. pişman olma sonra. benim de 1.64 boyum 56 kilom.

benim bugün 17.günüm ben de meme ucundan oldum hissizliğim yok ama 2 hafta sonra üzerlerindeki bantlar çıkacak onun için şu an izleri görmedim zaten şu an çok erken benim için 2 ay olsun bakalım...

arkadaşlar bugun bende akşam üstü gibi amelyat oluyorum fakat henüz anne olmadığım için ben gögüs altı tercih ettim çünkü çok yakın bir arkadaşım gögüs ucundan oldu ve 3 yıl geçmesine rağmen his yok korkutmak istemem ama gögüs ucunu düşünen arkadaşları uyarmak isterim...

merhaba, bende geçen yaz operasyon geçirdim. His kaybı kesinlikle olmadı, ve izler hiç mi hiç belli değil..

Merhaba igamzeli. görüştüğüm iki doktor göğüs ucumun küçük olduğunu söyleyip göğüs altı kesisi yapılabileceğini söyledi. görüştüğüm 3. doktor ise "biraz zorlarsam göğüs ucundan girebiliriz" şeklinde yorum yaptı.
iz kalmaması konusunda göğüs ucu konusunda düşünmeye başladım ama küçük bir göğüs ucu ile bu nasıl mümkün olacak bilemiyorum. tabi bir de en önemlisi, his kaybı meselesi. his kaybı kesinlikle olmadı diye yazmışsın... yani ameliyat sonrasında hiç bir şekilde hissizlik olmadı mı sende ???

Kızlaaar merhaba,,

Ben de sonunda ameliyat günü aldım, doktorum Haydarpaşa Numune Hastanesi Estetik Cerrahi Klinik Şefi Doç. Dr. Mustafa Tercan :))) Haftaya ameliyat olucam... ınşallah çok güzel sonuçlar alırım, fazla acı çekmem ve göğüslerim dolgun ve doğal görünümlü olur. Doktor bey, Mentor marka, kasaltı, 300 cc, yuvarlak, birinci tip cohesiv jel içerikli, düz yüzeyli protez koyacak. Dokundum çok yumuşak, meme dokusuna benziyor. Kızlar boyum 1.70, kilom 58 civarı. 300 cc koyduğunda göğüslerim A cup tan B cup a çıkacakmış. Ama kulağıma 300 cc büyük geliyor; cup olarak düşündüğümde küçük gibi... Ne dersiniz?

Bir de doktorumun tercihi meme ucu kesisinden yana, bugüne kadar birkaç doktorla görüştüm, onlar bana meme altı kesininin daha doğru bir yöntem olduğunu özellikle evlenmemiş bayanlarda his kaybı ve süt kanallarının kesilmesi riskine karşı meme altı kesisini önerdiklerini söylemişlerdi. Ancak Mustafa Bey, meme ucu kesisinin süt kanallarıyla ilgisi bulunmadığını yağ dokusundan kas altına girildiğini söyledi. Ama ben endişeleniyorum. Meme ucu kesisinde izlerin durumu ne? Kızlar bir de meme ucu kesisinde his kaybı ya da süt verme sorunu yaşayan var mı? (Tabi son sorumun son eklentisi bebekli bayanlar içindir :))

Kızlar meme altından mı meme ucundan mı kesi yaptırsam karar veremedim... Acil deneyimlerinize ihtiyacım var...
merhaba
dr. mustafa tercan dan memnun kaldiniz mi? ben de goguzlerimi yaptirmak istiyroum ama diklestirme protezsiz...

merhaba
dr. mustafa tercan dan memnun kaldiniz mi? ben de goguzlerimi yaptirmak istiyroum ama diklestirme protezsiz...
Canim bence kucukte olsa bir protez kullan,ben protezsiz diklestirme yaptirdim,inan 6ay-1 sene dayaniyor ve tekrar sarkiyor,bunu yasayan baska kizlarda var forumda bazilarininki 1-2 ayin icinde sarkti.Tabi sen bilirsin ama ben bi soyliim dedim

Back