• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme halkası kesimiyle ameliyat olan arkadaşlar... İzleriniz ve his durumu nasıl?

panedlla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
133
0
116
41
İstanbul
Arkadaşlar iki doktor arasında karar vermem ve biran önce ameliyat olmam lazım. Çünkü zamansızlıktan yakında hiç olamayacağım.

Biri Serhat Tuncer,,, ünlülerin estetisyeni,,, meme altı kesisi diyor
Diğeri Doç. Dr. Mustafa Tercan,,, meme uu kesisi diyor ve ekliyor "süt kanallarına kesinlikle dokunmuyoruz, derinin hemen altındaki yağ dokusundan kasa ulaşıyoruz, iz de daha az kalıyor" diye.

Hangisine karar vereceğimi şaşırdım. Bu arada Mustafa Tercan'ın fiyatı daha uygun...

İçinizde meme ucu kesisiyle ameliyat olan varsa lütfen benimle paylaşın... İzleriniz nasıl? His kaybı yaşadınız mı? Evlilerde süt vermeyi engelledi mi?

canım fıyatlarınıda yazarmısın?
ve hangı hastanedeler?

detaylı bılgı yazarmısın bende yaptırıcam bılgı edınmek ıstıyorum:)

canım fıyatlarınıda yazarmısın?
ve hangı hastanedeler?

detaylı bılgı yazarmısın bende yaptırıcam bılgı edınmek ıstıyorum:)

canım serhat tuncer 4.000 tl üstü, mustafa tercan 3.500 tl istiyor. Serhat Bey'in muayenehanesi Nişantaşı'nda, Mustafa Bey'in Bağdat Caddesinde..

Meme ucu kesisi ile ameliyat olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum... ızleriniz nasıl.. His kaybı var mı?

Tarih aldım, ameliyata sadece bir hafta kaldı... Doktorum meme ucu kesisini öneriyor. Ben ise meme altı kesisini istiyor gibiyim ama iz kalır diyor... Yöntem konusunda endişelerim var. Meme ucu kesisiyle ameliyat olan kızlaaar :)) nasıl durumunuz?

Son düzenleme:
Kızlaaar merhaba,,

Ben de sonunda ameliyat günü aldım, doktorum Haydarpaşa Numune Hastanesi Estetik Cerrahi Klinik Şefi Doç. Dr. Mustafa Tercan :))) Haftaya ameliyat olucam... ınşallah çok güzel sonuçlar alırım, fazla acı çekmem ve göğüslerim dolgun ve doğal görünümlü olur. Doktor bey, Mentor marka, kasaltı, 300 cc, yuvarlak, birinci tip cohesiv jel içerikli, düz yüzeyli protez koyacak. Dokundum çok yumuşak, meme dokusuna benziyor. Kızlar boyum 1.70, kilom 58 civarı. 300 cc koyduğunda göğüslerim A cup tan B cup a çıkacakmış. Ama kulağıma 300 cc büyük geliyor; cup olarak düşündüğümde küçük gibi... Ne dersiniz?

Bir de doktorumun tercihi meme ucu kesisinden yana, bugüne kadar birkaç doktorla görüştüm, onlar bana meme altı kesininin daha doğru bir yöntem olduğunu özellikle evlenmemiş bayanlarda his kaybı ve süt kanallarının kesilmesi riskine karşı meme altı kesisini önerdiklerini söylemişlerdi. Ancak Mustafa Bey, meme ucu kesisinin süt kanallarıyla ilgisi bulunmadığını yağ dokusundan kas altına girildiğini söyledi. Ama ben endişeleniyorum. Meme ucu kesisinde izlerin durumu ne? Kızlar bir de meme ucu kesisinde his kaybı ya da süt verme sorunu yaşayan var mı? (Tabi son sorumun son eklentisi bebekli bayanlar içindir :))

Kızlar meme altından mı meme ucundan mı kesi yaptırsam karar veremedim... Acil deneyimlerinize ihtiyacım var...

canım bnmde doktorum memeucu dedi.bende gözüm kapalı güvendim walla...hiçbişey olmaz dedi...en istemediğim şeyleri yapcanı söledi kasüstü yuvarlak ve memeucu hiçbi zaman düşünmemiştim ama işte büyük konuşmamak lazımmış:):):)
benim birde kafamı karıştıran a cuptan küçüksün amel den snr b cuptan küçük dedi ama 1 gün önce gittimde full b olmasını istiycem,senin günün ne zaman canım?bol şanslar

ben de 2 ay önce mem ucundan oldum, hissizlik yok canım,izler de hala belirgin ama pembeleştiler bayağı,,yavaş yavaş silindiklerini görüyorum,yalnız kesinlen yerde hala dokunduğumda az bir acı,sızı oluor

canım bnmde doktorum memeucu dedi.bende gözüm kapalı güvendim walla...hiçbişey olmaz dedi...en istemediğim şeyleri yapcanı söledi kasüstü yuvarlak ve memeucu hiçbi zaman düşünmemiştim ama işte büyük konuşmamak lazımmış:):):)
benim birde kafamı karıştıran a cuptan küçüksün amel den snr b cuptan küçük dedi ama 1 gün önce gittimde full b olmasını istiycem,senin günün ne zaman canım?bol şanslar
senin boyun ve kilon ile ilgili bir durum olabilir doktorun söylediği cup... hani daha çıtı pıtı minyon kişilerde önerileri farklı oluyor... bel inceliği de etkili... senin durum nasıl?

canım ben Allah kısmet ederse perşembe olacağım ama adet dönemime denk geliyor sonraki pazartesiye ertelemeyi düşünüyorum :)) ınşallah herşey yolunda gider :)

ben de 2 ay önce mem ucundan oldum, hissizlik yok canım,izler de hala belirgin ama pembeleştiler bayağı,,yavaş yavaş silindiklerini görüyorum,yalnız kesinlen yerde hala dokunduğumda az bir acı,sızı oluor

çok yakından meme ucu kesisi fotoğrafı göremedim... Doktorum da iki örnek gösterdi ama yakınlaştırılamıyordu. Tabi izler kadar meme ucu kesisinde kapsül komplikasyonlarının oluşumu daha çok görülüyormuş. Ama izlerin görünmesini de istemiyorum, hani şurda karşımda cannı bir örnek olsa, biri meme altı kesisiyle olmuş diğeri meme ucu kesisiyle,,, ona göre karar versem,,, ya da daha yakından çekilmiş fotoğarflar olsa da iki metodun ayrımına varabilsem... di mi yani? :) önemli.

canım ben küçücük bişeyim parmak kız diyolar bana düşün yani minyonluğumu:):):):)beni hala 17 yaşında zannediyolar:)
1.63 boy 46-47 kiloyum..belkide ondan bana full b olmaz diye düşündü ama memeucu olucağı kesin görür görmez memeucu kasüstü yuvarlak dedi bide elledi çok utandım zaten orasıda ayrı bi konu:):)
senin çok az kalmış canım benim daha var bikaç haftam...daha sigarayıda azaltmam lazım:(
sana kasüstümü yuvarlakmı dedi?

canım ben küçücük bişeyim parmak kız diyolar bana düşün yani minyonluğumu:):):):)beni hala 17 yaşında zannediyolar:)
1.63 boy 46-47 kiloyum..belkide ondan bana full b olmaz diye düşündü ama memeucu olucağı kesin görür görmez memeucu kasüstü yuvarlak dedi bide elledi çok utandım zaten orasıda ayrı bi konu:):)
senin çok az kalmış canım benim daha var bikaç haftam...daha sigarayıda azaltmam lazım:(
sana kasüstümü yuvarlakmı dedi?
hakikaten çıtı pıtı bir kızmışsın :))) ne güzel işte... doktorun böyle bir bedene bu ölçüyü önermişse haklı diye düşünüyorum ama tabi senin taleplerin nasıl? elinde bir örnek fotoğraf götürüp gösterdin mi hani benim ki de böyle olsun gibisinden? bu arada kim doktorun?

canım benim az kaldı ya. a bak sana süper bir link yollayayım :)) açılan sayfada, kutucuklar var, sıra sıra,,, ölçüleri kutucuklara giriyorsun... google gibi search ediyorsun, fotoğrafları sıralıyor.
Breast Augmentation Photo Gallery at Breastdoctors.com

bu arada canım benim doktorum meme ucu kesisini öneriyor ama ben meme altı kesisi olmasını istiycem gibi görünüyor.

evet cnm biliyorum bu siteyi az dolaşmadım walla:)
bende memealtı düşünüyodum ama doktor dediki memealtında 10 iz kalırsa bunda 1 kalır dedi..1 sene sonra görünmez hale gelir dedi..süt kanallarıyla alakası yok dedi...
benimde nerden konulacağı değilde yuvarlak ve kasüsütü olması tedirgin ediyo portakal olucakmış gibi geliyo..tek korkum bu

evet cnm biliyorum bu siteyi az dolaşmadım walla:)
bende memealtı düşünüyodum ama doktor dediki memealtında 10 iz kalırsa bunda 1 kalır dedi..1 sene sonra görünmez hale gelir dedi..süt kanallarıyla alakası yok dedi...
benimde nerden konulacağı değilde yuvarlak ve kasüsütü olması tedirgin ediyo portakal olucakmış gibi geliyo..tek korkum bu
canım bir kere sana 3 yıldır internette araştırdığım, 10 doktorla görüştüğüm ve hasta yorumlarını okuduğum kadarıyla nacizane tavsiyem direkt meme dokusu altına protez konulduğunda özellikle dokusu az olanlarda protez belli oluyor,,, bu bir,,,
ikin,,, süt kanallarına direkt temas edeceği için süt vermede sorun yaşayabilirsin,,,
üçüncüsü, kasaltı protezi iyi örtüyor tabi ağrılı bu dezavantaj ama avantajı çok, ve doğal görünüyor yani yuvarlak şekildeki bir protez kas altına konulursa damla görünümü elde ediliyormuş, kasüstüne konulursa şekli top gibi kalıyor,,,

canım durum böyle,,,
sen bilirsin,,,
uzun vadede kalıcı çözüm mü, kısa vadede ağrısız çözüm mü?

hatta sana bunun bir örneğini mesaja bir fotoğraf ekleyerek göstermek istedim, umarım eklenmiştir :) fotoğrafta kasaltı ve kasüstüne yerleştirilmiş aynı tip protezin duruşunu iyice farkedebilirsin

karar senin,,,

Eklentiler

• $kasüstü kasaltı fark.jpg
    $kasüstü kasaltı fark.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 108
Arkadaşlar çok rica ediyorum, yardımlarınızı bekliyorum...

benim için his kaybı olmaması da süt kanallarına zarar gelmemesi de önemli tabi ama iz de en az şekilde belli olmalı, hatta mümkünse hiç belli olmamalı.

meme ucu mu önerirsiniz? meme altı kesisi mi? önerilerinizi bekliyorum.

iz konusunda kesinlikle meme ucunu öneririm,2. ayımdayım ve izler silikleşiyor,göğsümün altında dümdüz bir tende o izi görmek işstemezdim,göğüs halkasında olunca göze batmıyor,

canım bende senin gibi düşünüyodum ama doktor bana senin memen yeterli o yüzden kasaltı koymaya gerek yok sende kasüstüde doğal durur çünkü meme dokun var dedi bende inandımm:))
portakal meme dokusu hiç denecek kadar az olanlarda oluyomuş dr un dediğine göre...
ben ağrısını falan göze aldım zaten en fazla ne kadar süre ağrıyabilirkii..değer diye düşünüyorum;)

birde ben burnumuda yaptıracağım için mecburen memeyide onur erol yapıcak aynı anda...
ama tek meme yaptırıcak olsaydım kesinlikle nebil bozdoğana yaptırırdım...koltukaltı kasaltı ve cohesiv jel yapıyo ve arkadaşım ve onun kuzeninkini gördüm hayatta silikon demezsiniz..demeseler inanmazdım yani hem iz namına bişeyde yok süper yani...
görmüş ve ellemiş biri olarak nebil beyin yaptığı memeleri tavsiye ediyorum arkadaşlar

iz konusunda kesinlikle meme ucunu öneririm,2. ayımdayım ve izler silikleşiyor,göğsümün altında dümdüz bir tende o izi görmek işstemezdim,göğüs halkasında olunca göze batmıyor,

canım, peki meme ucundaki renk geçişi var ya,,, o geçiş ameliyat kesisi nedeniyle meme ucununun bir yanında yok omuyor mu? yani renk ayrımı kesi yapılan yerde keskin bir geçiş olmuyor mu?

bir de his kaybı yaşadın mı?

merhaba, bende geçen yaz operasyon geçirdim. His kaybı kesinlikle olmadı, ve izler hiç mi hiç belli değil..

merhaba, bende geçen yaz operasyon geçirdim. His kaybı kesinlikle olmadı, ve izler hiç mi hiç belli değil..
canııım çok teşekkür ederim cevabın için... ben de göğüs ucu kesisiyle pazartesi ameliyat olacağım. inşallah herşey çok güzel geçer. Dua et canım.. bana kasaltı, yuvarlak, ortalama 300 cc takılacak, ancak protezin cc ine ameliyatta karar verilecek. doktor hangisi bedenimde daha iyi olursa onu takacak.
Senin ki kaç cc canım? Nasıl tipte bir protez koydurdun? Ayrıca düz yüzeyli mi pürtüklü mü?

Benim ameliyat günüm yaklaştıkça acayip bir stres basıyor :))

Back