meme gelişimim tamamlanmadı:( benim acı hikayem..

Ben yazmasamda takip ederim:) hadi evlen bi bakalım sonrada şu memişlere:)

benim göğüslerim belli bir büyüklükte ama küçük yine de bence ergen kız memesi gibi. sen hiç olmamasından bahsediyorsun bence sıkıntı edeceğine yaptır. ben bu halde yaptırma niyetindeyim senin durumunda olsam sanırım düşünmezdim. eğer başka bir engelin yoksa ameliyat ol derim acizane.

canım benım senı cok ıyı anlayanlardanım burdakı herkes gıbı. ben de cok zayıfım ve göğüs dokum cok cok azdı. ist da doktora gittiğimde bana hiç göğüs dokusu olmayan bir hastasının önceesı ve sonrasını dort gunluk halını ve 1 aylık halının fotolarını gosterdı. gayet basarılı ıdı. ben annemden gızlı oldum cunku o ıstemıyordu . bana sureklı bızım aılede göğüssüz kız yok yemek ye kılo al onlar olur dıyordu ben 24 yaşındayım daha ne kadar beklıcem dıyordum ama anne olduğu için onu da anlıyorum. o yuzden bır arkadsım ve ben gıttım amelıyat oldum 4. gun eve geldım.

inş senın için en ıyısı olur. üzme kendini hersey yoluna gırer.

Son düzenleme:

Allah gönlüne göre versin arkadaşım o halde :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım .

canım ben de aşağı yukarı sen gibiyim... benim de göğülserim hiç yok... şuan azıcık var ama hala 75 i bile doldurmuyo...şuanki olanlarda meme değil aşırı kilo aldığım için yağ... e 20 kilo alınca göğüslere de yağ gitti ama hala 75 i doldurmuyolar...bi de düşün 20 kilo zayıfken ki halimi... işin kötüsü ben de popo da dümdüz pop gelişimi de olmamış hiç... senin popo durumu nasıl popon var mı??

mrb canım..ergenlikte kiloluydum bende dediğin gibi yağdan dolayı azıcık göğüslerim vardı sonra kilo verince yağlarla birlikte minik memişlerde gitti .popoda bi sıkıntı yok maşallah jeniffer lopez gibi popo var bende hatta bazen popomdan aldırıp göğsüme koydursam falan derdim:):):):)kilolu değilim ama armut tip bir vücudum var anlayacağın.memiş yaptırınca dengelenecek inşallah.

olacağım inşallah canım iyi bir plan program yapmam gerek mümkün olan en kısa sürede olup yılların sıkıntısını atcam üzerimden allah kısmet ederse çok istiyorum

canım adetliyken meme ameliyatı yapmıyolarmı dr.lar?aklıma takıldı bide gün falan ayarlanırmış hasta olurmusum

Yapabiliyorlar bazen . Sen sor genede doktoruna benim o arada iki ay gecikti :))) ha oldum olcam diye beklerken. Olursada yaparız demişlerdi. Sor da haber et :)) sıkıntı olacağını sanmam. Karar verdin mi ?

canım adetliyken meme ameliyatı yapmıyolarmı dr.lar?aklıma takıldı bide gün falan ayarlanırmış hasta olurmusum

yapıyorlar canım :)
ben 3 gün kala arayıp tam ameliyat olacagım gün regl olucam dedim, sorun değil dedi doktorum. ama ben bütün gün yatıcam ve tuvalete gitmekte zorlanacagım için geciktirici ilaç kullanabilir miyim dedim, bi gün önce bırakman gerekiyor ama işe yararsa kullan nasıl rahat edeceksen dedi.. Yani 3 gün ilaç kullandım ameliyattan 1 gün sonraya erteleyebildim erken bıraktığım için, en azından o gün rahattım ama.. sonuç olarak sorun değilmiiş yani :)

Merhaba.İlahi e mi:))) öyle bir yazmışssın ki sanki kolun,bacağın,kafan yok:))) arkadaşım Allah sağlık versin.Meme ne ki lütfen ama.Veriyosun parayı iyi bir dr buluyorsun bomba göğüslere sahip oluyorsun:)) bu kadar basit.Bunun kafaya bu kadar takacak bir durumu yokki.Niye bu kadar üzüyorsun kendini.Tek önerim iyi bir dr bul.Sonra gereksiz üzülme.Kafandaki her soruyu sor.Kendini de boşuna üzme.Memen de olur,herşeyin de.Kolaylıklar dilerim.

canım gerçekten üzülme allah başka dert vermesin bak yaptıran arkadaşlar var memnunmuş herşeyden önemlisi eşin sana hep destek olmuş çok önemli yaptırırsın bomba gibi hatun olursun sıkma canını

canım ya :/ aynı durumdaymışız. dün ameliyat oldum bende doktor 210 bile katlandır gögüs kafesin cok kücük dedi ve 195 takmış.. saglık olsun az biraz olsunlar da.benim de 2 buck ay sonra dügünüm nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz kesinlikle sorun yapmıydu ben sürekli aglıyodum yalnızken.ailemden de cok korkuodum bırak izin vermeyi kızarlar bile estetik de neymiş diye.ama öyle olmadı annem bile cok üzülüyomus benim icin saolsunlar konuyu actıgm anda ertesi gün doktora götürdüler yani ptesi.cumartesi ameliyata alıcam kesinlikle acil ihtiyacı var dedi Op.Dr. Ali Tuncer.dün sabah ameliyat oldum aksam cıktık eve geldik :) bugün daha iyiyim ve nişanlım da cok daha keyifli sanki hem bana moral veriyo hem kendi de mutlu oldu yani gayet belli oluyo :)

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz!

Canım ameliyatını kime olmuştun

Merhaba doktorum bana da zar alti onerdi.
Bana yardimci olabilirmisiniz bu konuda? Fot. Gorebilirmiyim
Selam canim.. tesekkur ederim:))evet kas zari alti yontemiyle oldum ben 1 yil oldu, memnunum cok sukur bir sorunum yok ekliyim tabiki seni bakarsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…