• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme gelişimim tamamlanmadı:( benim acı hikayem..

teşekkür ederim canım evet darısı senin başına en kısa zamanda burdan okuruz haberlerini inşallah:34:

inşallah canım hiç korkum kalmadı gerçekten resimlerinizi de görünce iyice cesaretlendim.canım sende biraz göğüs dokusu vardı galiba dolgun olmuşlar çünkü

inşallah canım hiç korkum kalmadı gerçekten resimlerinizi de görünce iyice cesaretlendim.canım sende biraz göğüs dokusu vardı galiba dolgun olmuşlar çünkü

Çok az birşey vardı canım küçük bir limon kadar belki, normal bir göğüs ölçüsünde değildi yani, destekli sütyenler bile büyük gelirdi.
Sakın korkma hiç korkulcak bir ameliyat değil, girceğin ana kadar ve sonrasında biz hep burdayız:) Doktor araştırıyor musun?

kızlar 29 yaşındayım dışardan bakıldığında güzel ve alımlı bir kızım.Tabi dışardan bakıldığında.benim içimde kanayan bir yara ki göğüslerim gelişimini tamamlamadı.Göğüslerim küçük değil, hiç yok.İnanın sadece meme başı var onun dışında hiç göğüs dokum yok .Yani şöyle söyleyim yan durduğumda sadece göğüs ucum belli oluyo onun dışında bir çıkıntı yok.hani erkeklerde göğüs büyümesi oluyo ya sadece göğüs başı büyüyo öyle aynen öyle işte.Bu öyle bişey ki hiç bir kızın başına gelmesini istemem düşmanımın bile bunu yaşamasını istemem.ben üzülmesin die anneme bile şu yaşıma kadar gösteremedim.sadece söyledim.ama o bile böyle olduklarını tahmin edemiyodur.18 yaşında kadın doğum Dr.una gittim ve dr çok şaşırdı neden böyle olmuş anlamadım dedi.adetim çok düzenli ve herhangi bir hormon bozukluğu da yok.dolayısıyla dr herhangi bir hormon ilacı vermedi ve beni plastik cerraha yönlendirdi.o zaman gidemedim korktum.ama bundan 2,3 sene önce tekrar muayene ve bilgi amaçlı kadın doğum uzmanına gittim.ameliyat olayımmı olmayımmı die de sormak için.içimde öyle korkular vardı ki çocuk sahibi olamazmıyım, çocuğum olsa bile emziremem herhalde çünkü memem yok vs. gibi.ağlaya ağlaya içimi boşalttım Dr.a o da kızım saçmalama senin sıra sıra çocukların olur ve hatta büyük memesi olan birine göre daha çok sütün olur dedi.estetik falan da yaptırma bence dedi.Şu an bi estetik cerreha gitsen hemen ameliyat eder para almak için dedi.inanın açıp göstermek ölüm gibi geliyordu utana sıkıla açıp gösterdim dr bile sasırdı üzüldü. zannedersem benim gibi olan insan sayısı milyonda birdir.Sonra plastik cerraha gittim senin göğüs dokun çok az dedi o yüzden kas altına koymamız gerek dedi ve en az 300 cc yuvarlak koymamız gerek dedi.hatta daha fazlası da gerekebilir dedi.Açıp gösterdiğimde çok şaşırdı ben bu kadar küçük olduklarını tahmin etmedim dedi hatta o kadar şaşırdıki güldü sinirim bozuldu.tabi anlattı baya protezleri,ameliyat öncesi ve sonrasını.benim gibi göğsü olmayan birine de yapılırmı yani hiç göğüs dokusu olmayan birine die sorduğumda da tabi herkese yapılabilir dedi.ameliyatla kadın olan erkeklere bile yapılıyo duyuyosunuz dedi.(çok güzel bir örnek sanki salak şey).neyse kızlar ben nişanlıyım.3 ay sonra da düğünüm var.nişanlımla 12 yıldır beraberiz ve göğüslerimin durumunu biliyo yine de bana ilk günkü kadar aşık uğrumda ölecek kadar.çok şanslıyım.ben kimseyle evlenemem kimseye göğüslerimi gösteremem die içim içimi yerken o beni her halimle kabul etti.ve hiç problem etmedi.ama takdir edersinizki göğüs bir kadının kendini kadın gibi hissetmesi için çok önemli.kendimi eksik hissediyorum ve evlendikten sonra ameliyat olacağım.benim gibi hiç göğsü olmayan kızlara sesleniyorum ameliyat olan var mı ameliyattan sonra bir sorun yaşadınız mı lütfen yazarsanız çok mutlu olacağım.

Off off aynı dertten ben de muzdaribim üstelik benim en az 1 yılım daha var malum kendi paramı kazanmam lazım yaptırabilmem için.. Sana bilgi veremem aydınlatamam ben operasyon geçirmediğim için henüz ama, sonuna kadar destekliyorum seni çünkü anlıyorum.. Bu süreçte ben ve benim gibileri de bilgilendirirsen çook mutlu olurum canım umarım her şey gönlünce olur ve çok mutlu olursun

canım bende acıdan falan korkmuyorum da hiç göğsüm olmadığından aşırı bir gerginlik olur die aklıma geliyodu.senin protezlerin nasıl canım büyüklüğü ve şekli?bana plastik cerrah yuvarlak olanlardan önerdi.üstte göğüs dokum olmadığından.eşine high profil yapmış kadın açıp göstermişti gayet güzel duruyodu üst tarafı da dolgundu ama bana 2 tane portakal koymuş gibi durur galiba high profil dimi?

gizist senin resimlere de baktım o ne güzel değişim öle çok yakışmış ve doğal durmuş canım sanki kendi göğsün gibi.senin ki damla demi protezin?

Merhaba, anca fırsat bulup bakabildim kusura bakma. Benim damla 255cc - kasaltı..
bak ayrıntıları burdan okuyabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/626833-gizist-meme-buyutme-hacettepe-hastanesi.html

Muhtemelen ilk hallerimiz benziyor di mi yalnız hissetmiyorsun artık kendini? :)
Ben de o tahta gibi vücuttan bi anda kocaman memelere geçiş yapamam diye düşünüp çok büyük olmasın demiştim ve doktorum hiç yuvarlak koymayı düşünmedi ben de sormadım o yüzden. nasıl doğal durursa siz karar verin dedim ama dekolte sevenler üstlerinin dolgun olmasını isteyenler high profile tercih ediyor benim Moderate plus profile ve medium height. Muayenelere gitmeye başlayınca bütün protez çeşitlerini öğrenirsin zaten ama güvenebilecegin bi doktor bulup istediklerini çok iyi anlatıp kendini tamamen ona bırak bence en dogru kararı o verecektir. Hiç memesi olmayanlarda kasaltı yöntem tercih ediliyo agrılı oluyo biraz ama dogal görüntü elde etmek için uğraşıyorlar o yüzden öyle 2 portakal konmuş gibi olmaz merak etme :)

Çok az birşey vardı canım küçük bir limon kadar belki, normal bir göğüs ölçüsünde değildi yani, destekli sütyenler bile büyük gelirdi.
Sakın korkma hiç korkulcak bir ameliyat değil, girceğin ana kadar ve sonrasında biz hep burdayız:) Doktor araştırıyor musun?

evet dr araştırıyorum canım sanırım devlet hastanesinde yaptırcam özele yaptıramam malum düğün hazırlıkları yapıyoruz.

Merhaba, anca fırsat bulup bakabildim kusura bakma. Benim damla 255cc - kasaltı..
bak ayrıntıları burdan okuyabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/626833-gizist-meme-buyutme-hacettepe-hastanesi.html

Muhtemelen ilk hallerimiz benziyor di mi yalnız hissetmiyorsun artık kendini? :)
Ben de o tahta gibi vücuttan bi anda kocaman memelere geçiş yapamam diye düşünüp çok büyük olmasın demiştim ve doktorum hiç yuvarlak koymayı düşünmedi ben de sormadım o yüzden. nasıl doğal durursa siz karar verin dedim ama dekolte sevenler üstlerinin dolgun olmasını isteyenler high profile tercih ediyor benim Moderate plus profile ve medium height. Muayenelere gitmeye başlayınca bütün protez çeşitlerini öğrenirsin zaten ama güvenebilecegin bi doktor bulup istediklerini çok iyi anlatıp kendini tamamen ona bırak bence en dogru kararı o verecektir. Hiç memesi olmayanlarda kasaltı yöntem tercih ediliyo agrılı oluyo biraz ama dogal görüntü elde etmek için uğraşıyorlar o yüzden öyle 2 portakal konmuş gibi olmaz merak etme :)

canım ömer beyi düşünüyorum ben de, fiyat da çok uygunmuş yazdıklarına göre dr.danda memnun kalmışsın.ben üstününde biraz dolgun olmasını istiyorum ondan yuvarlak düşünüyorum canım ama high profil belki abartı olur onun bir düşük modeli varya dr sölemişti ama adını unuttum onu düşünüyorum

gizist haklısın eski halinle benim şuanki halim benziyomuş.ben inanmıyodum benim gibi olan insanların varlığına, varsada çok azdır diodum ama yanlız değilmişim iyiki burayı bulmuşum içimde bir korku kalmadı.yıllardır boş yere içime atıp kendi kendimi yemişim.hep kendimi eksik hissetmiştim ama az kaldı yeni bir hayata:))))))))))))

Off off aynı dertten ben de muzdaribim üstelik benim en az 1 yılım daha var malum kendi paramı kazanmam lazım yaptırabilmem için.. Sana bilgi veremem aydınlatamam ben operasyon geçirmediğim için henüz ama, sonuna kadar destekliyorum seni çünkü anlıyorum.. Bu süreçte ben ve benim gibileri de bilgilendirirsen çook mutlu olurum canım umarım her şey gönlünce olur ve çok mutlu olursun

teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım ikimizde hayalimize kavuşuruz en kısa sürede.tabiki paylaşırım operasyon geçirdikten sonra.ama 3 ayım var benimde

Merhaba,

Seni o kadar iyi anliyorum ki,yasamayan bilmez cektigin sikintilari:(

Ben de 3,5 ay once yeter artik dedim ve ameliyat oldum,simdi coook mutluyum,iyi ki yaptirmisim,hiic pisman degilim,sen de bir an once yaptirmaya calis.

Artik destekli sutyenlere veda ettim,kiyafetimden gogus ucum belli olmayacaksa sutyensiz,olacaksa gogus ucu aparati takarak geziyorum cogu zaman:) bu keyif paha bicilemez inan ki:)

Merhaba,

Seni o kadar iyi anliyorum ki,yasamayan bilmez cektigin sikintilari:(

Ben de 3,5 ay once yeter artik dedim ve ameliyat oldum,simdi coook mutluyum,iyi ki yaptirmisim,hiic pisman degilim,sen de bir an once yaptirmaya calis.

Artik destekli sutyenlere veda ettim,kiyafetimden gogus ucum belli olmayacaksa sutyensiz,olacaksa gogus ucu aparati takarak geziyorum cogu zaman:) bu keyif paha bicilemez inan ki:)

evet yaa destekli sütyenden kurtulmak istiyorum sütyensiz gezmek istiyorum bende:)bazen iç çamaşır mağazalarına giriyorum seksi iç çamaşırları oluyo göğsü tülden çok güzeller ama ben dudağımı büzüp almadan geçiyorum çünkü alsamda göğsümü doldurmayacak.ama yakındır hayallerime kavuşcam inşallah.şu destekli sütyenin süngerlerinden ve sürekli göğsüme batan sert demir çemberlerinden kurtulmak istiyorum artık

canım ömer beyi düşünüyorum ben de, fiyat da çok uygunmuş yazdıklarına göre dr.danda memnun kalmışsın.ben üstününde biraz dolgun olmasını istiyorum ondan yuvarlak düşünüyorum canım ama high profil belki abartı olur onun bir düşük modeli varya dr sölemişti ama adını unuttum onu düşünüyorum

gizist haklısın eski halinle benim şuanki halim benziyomuş.ben inanmıyodum benim gibi olan insanların varlığına, varsada çok azdır diodum ama yanlız değilmişim iyiki burayı bulmuşum içimde bir korku kalmadı.yıllardır boş yere içime atıp kendi kendimi yemişim.hep kendimi eksik hissetmiştim ama az kaldı yeni bir hayata:))))))))))))

Tam kıvamdasın şuanda korkular gitmiş cesaret gelmiş yalnızlık hissi atlatılmış ohh :21:
Keşke birazcık daha önce keşfetseydin bizi, düğünden önce ameliyat olmaya ikna etseydik daha güzel olurdu ama kısmet böyleymiş demekki hayırlısı neyse öyle olsun :)
Ben doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım, o yüzden anlatıyorum insanlarda keşfetsinler faydalansınlar diye.. Maddi kısmı düşünüp vazgeçen çok var, ama bütün olay doktoruna güvenmekte bitiyo.. Ben hala daha sorum oldugunda vs arayıp konuşuyorum :)
protez'in yuvarlak ya da damla olmasını aslında memenin yapısına göre karar veriyorlar dolgunlugunu seçtiğin profile göre değişir high profile'ın bi altı moderate plus oluyo (orta+ ve orta yükseklikte profil) bi de öne dogru yüksekliği gösteren kısım var benim o da medium yükseklik :) ben yaşımdan dolayı çok tereddüt etmiştim bi de minyon olduğum için böyle uygun olur dediler hiç öyle çok dolgun olsun filan diyemedim :9:
Protez çeşitleriyle kafanı karıştırma ama herkesin vücudu, yapısı farklı olduğu için konan protez herkeste farklı duruyor o yüzden doktoruna nasıl görünmesini istediğini tam anlatabilirsen onun önerileri dogrultusunda karar verirsin zaten biz ne dersek diyelim ameliyat esnasında deneyerek en uygununa karar veriyorlar..

evet yaa destekli sütyenden kurtulmak istiyorum sütyensiz gezmek istiyorum bende:)bazen iç çamaşır mağazalarına giriyorum seksi iç çamaşırları oluyo göğsü tülden çok güzeller ama ben dudağımı büzüp almadan geçiyorum çünkü alsamda göğsümü doldurmayacak.ama yakındır hayallerime kavuşcam inşallah.şu destekli sütyenin süngerlerinden ve sürekli göğsüme batan sert demir çemberlerinden kurtulmak istiyorum artık

Geçen gün ilk defa sütyensiz dışarı çıktım nasıl garip bi duyguymuş :) taktım ucuna ince yapıştırılan silikonlardan, bi de ortası kopçalı öyle ayrıkta durmuyo çıplak olsanda.. giydiğim bluza bakıp durdum acaba anlaşılıyor mu diye :1: bu sıcakta o kalın süngerli sütyenleri giymemek ne büyük rahatlıkmış meğer.
Canım umarım en kısa zamanda sen de bu duyguları yaşarsın, hem yeni evli olacaksın çok daha güzel olacak :52:

Geçen gün ilk defa sütyensiz dışarı çıktım nasıl garip bi duyguymuş :) taktım ucuna ince yapıştırılan silikonlardan, bi de ortası kopçalı öyle ayrıkta durmuyo çıplak olsanda.. giydiğim bluza bakıp durdum acaba anlaşılıyor mu diye :1: bu sıcakta o kalın süngerli sütyenleri giymemek ne büyük rahatlıkmış meğer.
Canım umarım en kısa zamanda sen de bu duyguları yaşarsın, hem yeni evli olacaksın çok daha güzel olacak :52:

ne mutlu ki bana sizleri keşfetmişim.ama dediğin gibi canım belki önceden keşfedebilseydim daha önce olurdum operasyonu.çünkü hep erteledim gözümde büyüttüm.inan ki sütyenin içine bişeyler tıkıştırmaktan bıktım.destekli giyosun memen olmadığı belli olmasın die o da doğal olarak atletsiz tişört falan giydiğinde üstten boş olduğu belli oluyo mecburen içini dolduruyosun pamuk vs.:(:(:(ben özellikle yazın askılı elbisemin içine sütyen giymeden tiril tiril özgürce gezmek istiyorum

kızlar 3 ay sonra hayatta en çok istediğim 2 şeye kavuşmuş olacağım.ilki aşkımla evlenmek..hayatta hiçbişeyi onun kadar çok istemedim.ikinci ise memişlerime kavuşmak benim için 2.hayat başlayacakk inşallahh....

Ne mutlu sana canım :16:
İnşallah hepp böyle mutlu olursun aşkınla ve memişlerinle :nazar:, biz cicilere kavuştuk da inşallah senin gibi aşkımıza da kavuşuruz:17:

Ne mutlu sana canım :16:
İnşallah hepp böyle mutlu olursun aşkınla ve memişlerinle :nazar:, biz cicilere kavuştuk da inşallah senin gibi aşkımıza da kavuşuruz:17:

evli mutlu memişliyim diye gezeceğim inşallah canımm umarım seninde güzel kalbine göre bir insan çıkar ve birbirinize deli gibi aşık olursunuz :1:

Hadi cesaret:)
Aferiinn!!!
İlk gün yazan kız gitmiş yerine cesaretli,hayatından memnun,kendine güvenen biri gelmiş;) süperrrr!!!! Yanındayızz:)

yerinde olsam düğünden önce olurdum ameliyatımı gelinliğimi daha güzel taşırdım imkanın varsa keske olsan :(

Hadi cesaret:)
Aferiinn!!!
İlk gün yazan kız gitmiş yerine cesaretli,hayatından memnun,kendine güvenen biri gelmiş;) süperrrr!!!! Yanındayızz:)

benim yaşadıklarımı yaşayan başkalarının olduğunu ve yalnız olmadığımı bilmek bana cesaret verdi..sizleri bulduğuma çok mutluyum.sizden başka kimse anlamazdı yaşamayan bilemez çünkü

Back
X