Meme estetik

Nihannnkumsal

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
26
3
43
Herkese merhabalar arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde olup tavsiye edebileceğiniz hastane doktor ankara veya balıkesir de veya özel de uygun fiyatlı neresi var acaba

Genel anesteziden korkmasam yaptırırdm çoktan ama korkuyorum
Arkadaşlar balıkesir devlet hastanesinde 12 bin fiyat verdiler bana göre çok yüksek ankara'da araştırıyorum dışkapı hastanesini telefonla aradım heyet raporu olursa 6 7 bin gibi ortalama bir rakam olabilir dediler yine araştırma içinde yim hacettepe de de fiyat 12 bin mesaj yolu ile integram dan sordum başka bilgisi olan uygun hastanede yakın zamanda olan varsa lütfen yardım

fiyatlar mı çok arttı acaba , devlet hastanesi için 12000 bana çok geldi , devlet silikonu mecburen aldırtıyor , ancak hastane ve doktorun bu kadar almaması gerek gibi düşünüyorum , acaba hastane olarak binayı kullanıp kendileri mi ektra para istediler diye şüpheye düştüm iyi araştırın

Bu ne yaa özelde bile o fiyatlar degill.. mümkün değil emin misiniz.. ben de Balıkesir'de yazıyorum 12.000 liraya devlet Hastanesi'nde emin misin. Ücreti yok sadece masraf alınıyordu .. o da.en fazla tutacağı 2-3 bin

Herkese merhabalar arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde olup tavsiye edebileceğiniz hastane doktor ankara veya balıkesir de veya özel de uygun fiyatlı neresi var acaba
O kadar fiyat vereceksen on numara ünlülerin doktorlarını arastr onlara git ver o parayı .. mümkün deil cnku iki üç sene önce benim arkadaşım plastik cerrah İstanbul'da fiyatlarını sormuştum 3_5 ortalama demişti kalitesine yerine göre tamam 30 000 de olur .. devlet Hastanesi'nde çoğu ameliyat ücretsiz plastik cerrahi ameliyatları ücretli ama.onda da bazı masraflar alınıyor.. o kadar tutmaz yani bir yanlislk var.. benim arkadaş üniv Hastanesi'nde burun ameliyatı artı vajina düzeltme ameliyatı oldu .. o bile 5 vermemiştir ..

Evet malesef bende duyunca şok oldum silikon parası olarak söyledi doktor 12 civarı diye özel de o fiyata yapılıyor kesinlikle güven vermedi bana doktor şimdi ankaradayım burada uygun bir devlet veya ünivesite hastanesi araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…