Meme estetiginden sonra..

newhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
345
266
Meme estetigi yaptiran arkadaslara danismak istiyorum. Evliyim ve cocuklarim daha kücük, ameliyattan ne kadar bir süre den sonra, islerimi kendim halledebilirim? Ve cevremdekilerin estetik oldugumu anlamalarini istemiyorum. Ameliyattan sonra yardima muhtacken bu mümkünmü? Tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Can'ım zaten hep destekli sünger topağı sütyenler taktığımız için, ameliyat sonrası kimseler farkı anlamıyor. Sen çeneni tutmazsan tabi :KK66:

2 hafta içinde de normal hayatına dönersin :KK66:

Ben saklamaya calisirken ameliyatimin 8. Gunu kayinvaldem vefat etti :KK43: boynum tutuldu dedim cunku hastaliktan ziyade hareket kisitliligi var. Gecmis olsun

Amaanin, cok kötü bisey. Allah göstermesin. Olur mu olur ya. Ay Insallah Bende bi aksilik olmaz.

Meme estetigi yaptiran arkadaslara danismak istiyorum. Evliyim ve cocuklarim daha kücük, ameliyattan ne kadar bir süre den sonra, islerimi kendim halledebilirim? Ve cevremdekilerin estetik oldugumu anlamalarini istemiyorum. Ameliyattan sonra yardima muhtacken bu mümkünmü? Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ben yeni ameliyat oldum. İlk 2 günü atlattıktan sonra çok hızlı iyileştim. 8. Günde ev temizliğimi yapmıştım yavaş hareketlerle. Yataktan kalkarken dikkat etmek gerekiyor, sırt ağrıları oluyor vs o kadar onun dışında bi sorunum olmadı çok şükür. Zaten doktorum 4. Gün kontrolümde sürekli yatmamamı kahvaltımı kendim hazırlamamı evde dolanmamı küçük işler yapmamı söylemişti ne kadar hareketsiz kalırsan o kadar geç açılırsın, toparlanırsın demişti.

Ay canlarim, sagolun cevaplariniz icin. Hem cok yardimci olmus oluyorsunuz, hemde cesaretlendiriyorsunuz beni. O kadar korkulcak bir durum yok yani . Sadece kalkarken ki o problemi az bucuk hayal edebiliyorum. Sezeryan dan sonra da öyle oluyor ya ilk zamanlar. Ay Insallah Hayirlisiyla Bende atlatirim

X