- Konu Sahibi ebediyyen_sevmek
Arkadaşlar silikon taktırdıktan ne kadar sonra spora başladınız ? ağırlık kaldırma vs.(max;3-4 kğ)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin spora ihtiyacı yok herkes fit herhalde...
CANIM ben yapıyorum 5 Ay bitti doktorum 2 ay sonra başla dedi Ağarlık kaldırmaya 1 Ay sonada koşardım yürüme serbes dedi Ben hergün 5 Km koşuyorum hızlıdan yavaşa tempolu 5 km. bir saate tekamül eder bu arada belirteyim ve 3 kg da ağarlık arka ve ön kol çalışıyorum Ehh nede olsa İzmir kızıyım![]()
![]()
Canım süpersin vallaben yavaş olmamak şartıyla yürüyorum;ama koşmayı bırak koşar adımlara geçemedim daha artık zamanla napayım biraz daha sabır :) 1. ayım pzrtesi doluyo
Dediğim gibi zaten yürüyorum da işte yaz geliyo yeterli değil :)
arkadaşlar benimde ikinci ayım dolacak 2 gün sonra. bende 1 ay önce başladım spora doktoruma danıştım 1. aydan sonra sonra sıkıntı yok dedi.fitness a gidiyorum bende sıkılaşmaya ihtiyacım var bacaklarım ve kollarım için gidiyorum. koşu bandında önce hızlı adımlarda 15 dak.yürüyorum 15 dak. koşuyorum sonra bisiklet ve diğer aletlere biniyorum ama şimdilk çok ağırlık kaldırmıyorum 3.ay dan sonra başlarım onada.çok faydasını gördüm sporun yaza hazırlıklı olmak lazım![]()
yüzmenin sakıncası var mı sizce..bir bilginiz var mı?
bir de,vücudunuzda da şişlik oldu mu,benim göbeğim çok çıktı,kilo mu şişlik mi anlamaya çalışıyorum.. 1. ayım doldu bu arada..