Meme estetiğinden sonra spor?

ben olduktan 1 ay sonra basladım kosuya..degıgın agırlıkları 2-3 hafta sonra kaldırabılrsın aama bı spor salonunda agırlık calısacaksan onları cerrahlar 6. aydan sonra onerıyolar..ben doktoruma sordugumda ole soyledı yanı agırlık vucut gelıstırme dusunuyosan 6.aydan sonrayı onerırım ..

ameliyat olan arkadaşlarım okuyunca cvp yazacaklardır :71:
bildiğim kadarıyla yani doktorumun söylediğine göre 1 aydan önce ev bile süpüremezsiniz önermem demişti en azından itme kaldırm gibi hareketlere protej tam anlamıyla oturduktan sonra başlanmalı bunada kişinin doktoru krar verir kşiye göre değişen bir durum :34:

Benim 1.5 ay oldu,geçen gün yüzmeye gittim,ama iki tur yüzebildim :59: Sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var.

CANIM ben yapıyorum 5 Ay bitti doktorum 2 ay sonra başla dedi Ağarlık kaldırmaya 1 Ay sonada koşardım yürüme serbes dedi Ben hergün 5 Km koşuyorum hızlıdan yavaşa tempolu 5 km. bir saate tekamül eder bu arada belirteyim ve 3 kg da ağarlık arka ve ön kol çalışıyorum Ehh nede olsa İzmir kızıyım :7: :65:

CANIM ben yapıyorum 5 Ay bitti doktorum 2 ay sonra başla dedi Ağarlık kaldırmaya 1 Ay sonada koşardım yürüme serbes dedi Ben hergün 5 Km koşuyorum hızlıdan yavaşa tempolu 5 km. bir saate tekamül eder bu arada belirteyim ve 3 kg da ağarlık arka ve ön kol çalışıyorum Ehh nede olsa İzmir kızıyım :7: :65:

Canım süpersin valla:46: ben yavaş olmamak şartıyla yürüyorum;ama koşmayı bırak koşar adımlara geçemedim daha artık zamanla napayım biraz daha sabır :) 1. ayım pzrtesi doluyo

Canım süpersin valla:46: ben yavaş olmamak şartıyla yürüyorum;ama koşmayı bırak koşar adımlara geçemedim daha artık zamanla napayım biraz daha sabır :) 1. ayım pzrtesi doluyo

Zamanla Hızlanırsın bu rada Önemli olan Tempolu ve Uzun Yürümek terlemen ter atman gerek bende Yavaştan 40 Başlıyorum Yürmeye sonra Hızlanıyorum En sonlara doğru zaten bi 45 dk dan sona kesilme başlıyo Tekrar Yavaşlatarak Devam ediyorum yürümeye zten Üzerimdekiler Su gibi oluyor sende Alışırsın zamanla :34:

ben step-aerobik ve pilates yapıyordum haftada üç gün salonda birazda evde. üçüncü haftam dolmak üzere. tekrar başlamak için birinci ayımın dolmasını bekliyorum. birinci ay doluncada salonda hoca ile birebir ilerlemeyi düşünmüyorum. yapabildiğim kadarını yapıcam. kollarımı yana doğru açınca yukarı çok kaldıramıyorum mesela. gayet iyiyim ama zorlamak istemiyorum. ama tempolu yürüyebilirsin bence.

Dediğim gibi zaten yürüyorum da işte yaz geliyo yeterli değil :)

Anladım canım Benimde Evde Koşu Bandım var ve Dambıl larım la Kol Çalışıyorum Kas Yapmak Değil amacım Sıkı Olmak Sıkıyım bunu Korumak ve ter atmak yaz geliyor dediğin gibi Fit olmak şart Her bakımdan Yeni memişlerimizle Daha daha GüzeL Olmalıyız...

Bende koşu bandımda yürüyorum bisiklet falan da çeviriyorum dambıl alıcam ama ağırlık kaldırmak için için erken;çünkü bugün biraz gögsüm ağırdı ani hareket edince

arkadaşlar benimde ikinci ayım dolacak 2 gün sonra. bende 1 ay önce başladım spora doktoruma danıştım 1. aydan sonra sonra sıkıntı yok dedi.fitness a gidiyorum bende sıkılaşmaya ihtiyacım var bacaklarım ve kollarım için gidiyorum. koşu bandında önce hızlı adımlarda 15 dak.yürüyorum 15 dak. koşuyorum sonra bisiklet ve diğer aletlere biniyorum ama şimdilk çok ağırlık kaldırmıyorum 3.ay dan sonra başlarım onada.çok faydasını gördüm sporun yaza hazırlıklı olmak lazım:34:

arkadaşlar benimde ikinci ayım dolacak 2 gün sonra. bende 1 ay önce başladım spora doktoruma danıştım 1. aydan sonra sonra sıkıntı yok dedi.fitness a gidiyorum bende sıkılaşmaya ihtiyacım var bacaklarım ve kollarım için gidiyorum. koşu bandında önce hızlı adımlarda 15 dak.yürüyorum 15 dak. koşuyorum sonra bisiklet ve diğer aletlere biniyorum ama şimdilk çok ağırlık kaldırmıyorum 3.ay dan sonra başlarım onada.çok faydasını gördüm sporun yaza hazırlıklı olmak lazım:34:

1.ayda kollarını çalıştırınca ağrın oluyo muydu peki hani kolları çalıştırınca direkt göğüste etkileniyo ya?

yüzmenin sakıncası var mı sizce..bir bilginiz var mı?

amelıyat yaran kapanmadan onermıyo cogu doktor..enfeksıyon kapmaması ıcın..ve yaran kapandıktan sonrada kulac atarak yuzmek zorluyo kollarını cok acmadan ve yuklenmedn yuzmeyı onerıyolar..ben doktoruma sormustum bunu yararn kapandıktan sonra gır denıze ddedı ama ben rıske atmadım gecen yaz hıc deınze gırmedım..bırde guneslenmemen gerekıyo bellı bır sure damarların genısleme rıskı var..

bir de,vücudunuzda da şişlik oldu mu,benim göbeğim çok çıktı,kilo mu şişlik mi anlamaya çalışıyorum.. 1. ayım doldu bu arada..

canım benim bugün 3. haftam doldu, geçen hafta ben de aynı şeyi söylüyordum, ama şişlikmiş. senin daha uzzun süre olmuş ama bünyeye göre değişir, şişlik olma ihtimali fazla

Back
X