meme estetigi

fitnesmodel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
154
3
33
- Yurtdışı
kislar 75 beden ic camasir takiorum bebek olduktan sonra buyume oluo mu goguslerde? yurt disindayim mentor silikon takan bi doktor var 13 bin e yapiomus yerimde olsaniz yaparmiydiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bildiğim kadarıyla bedenlerde rakam sırt çevresini belirtir.Yani önemli olan a ,b , c vs. harflerdir.Çünkü asıl göğüs ölçüsü odur.Şöyle ki zayıf ve göğüsleri büyük birinin 75c takması gerekirken daha kilolu ama göğüsleri küçük birinin 80a takması gerekir.Yani 75 taktığına göre zayıf birisin.a , b , c hangisini takıyorsun bilmiyorum ama dediğim açıdan önemli olan vücuduna göre nasıl durduğu ve nasıl göründüğü.Eğer çok dert etmiyorsan ya da hiç yok denecek kadar değilse bıçak altına yatma derim ben :))

malesef hic denecek kadar vahim durumum :/ ama korkuyorum emzirmekten yada patlamalarindan parayi bulurum sorun dgl hani taktiranlar bi tecrubelerini anlatsalar sicaklik uyurken rahatsizlik falan oluo mu

Taktıranların yardımcı olması iyi olur o noktada.Ama yaptırmadan önce yaptırdığın yerin de , doktorunda güvenilirliğinden emin ol.Umarım bir sorunla karşılaşmazsın :)

Taktıranların yardımcı olması iyi olur o noktada.Ama yaptırmadan önce yaptırdığın yerin de , doktorunda güvenilirliğinden emin ol.Umarım bir sorunla karşılaşmazsın :)

doktor guvenilir buldum iki tane doktor ama iste korkuyorum derimin icinde silikon olcak kac senede degistirmem lazm ya paran olmasaa ileride napicam haha

Hiç yoksa 75 a kullanıyosun canım ben 20 gün önce silikon taktırdım ilk 4 gün deli gibi pişmandım ama artık durup durup aynanın karşısına geçiyorum :) çok mutluyum bütün ağrılara değer gerçekten :) zaten oldukça azaldı ağrılar yakında tamamen biter. Yalnız senin ameliyat ücretin çok fazla değil mi ben herşey dahil 4.5 ödedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktor guvenilir buldum iki tane doktor ama iste korkuyorum derimin icinde silikon olcak kac senede degistirmem lazm ya paran olmasaa ileride napicam haha

Değiştirme diye bişey yok canım bir kere takıyosun ve hep o duruyor

evet asiri pahali bide. bazi doktorlar basarisiz okdr para almalarina ragmen ( gule gule kullan memisleeuni ya ben hic aynaya bakamiorum malesef iyi odemissin ucreti iste turkiyede yaptirsam ulkeme donsem ileride bi problem cikasa yasadigim ulkedeki doktorlar muayene etmez beni o bakimdan iste bi kere takip kurtulma olsa uuhuu super olur sanki ben taktirdim silikonlari o kadar cok sevindim senin adjna sagolasin cvp verdigin iiccn

Değiştirme diye bişey yok canım bir kere takıyosun ve hep o duruyor

hmm hani cok tehlikeliymis gibi gelio bana ay dusunmedigim sey yok araba carpsa patlarmi o olsa patlarmi kocam ellese patlarmi neler neler dusunmuorum haha hergun o doktorun onceki sonraki fotolarina bKmaktan kendimi sapik gibi hiseetmeyr basladim hehe

Bende protezleri görene kadar öyle düşünüyodum :) patlama gibi bişey yok canım sen de gidip dokununca anlarsın. Ordaki doktorların burda ameliyat olana bakmaması kötü olmuş. Hiç buraya gelmiyo musun ameliyatını olsan biraz kalıp dönsen sonrasında zaten ne problem olacakki

gelme sorunum yok yaptirirm da iste korkuyorum bise olur die ortada kalirim die bide bildigib doktor varmi once sonraki fotolarina bakabilcegim

gelme sorunum yok yaptirirm da iste korkuyorum bise olur die ortada kalirim die bide bildigib doktor varmi once sonraki fotolarina bakabilcegim

Yaptıran fotoğraf yükleyen çok üye var burda canım arkadaş ekleyip fotoğraflarını görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…