M mlkbjk Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 16 1 40 28 Eylül 2020 Konu Sahibi mlkbjk #1 İstanbulda devlet hastahanesinde meme estetiği yaptıran var mı?
HMMA Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2020 32 5 39 29 Eylül 2020 Konu Sahibi mlkbjk #2 Okmeydanı'na gittim, 8500 tl dediler, 1.5-2 senede anca sıra gelir, çok sıra var dediler. Bende Başka hastane bakıyorum
Okmeydanı'na gittim, 8500 tl dediler, 1.5-2 senede anca sıra gelir, çok sıra var dediler. Bende Başka hastane bakıyorum
M Mavihanem Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 4 1 37 12 Ekim 2020 Konu Sahibi mlkbjk #3 HMMA .!.: Okmeydanı'na gittim, 8500 tl dediler, 1.5-2 senede anca sıra gelir, çok sıra var dediler. Bende Başka hastane bakıyorum Genişletmek için tıkla... Ok meydanında hangi doktora gittiniz bu kadar uzun zaman verdi bende istiyorum ama özeller ateş pahası olmak imkansız devlete kaldim
HMMA .!.: Okmeydanı'na gittim, 8500 tl dediler, 1.5-2 senede anca sıra gelir, çok sıra var dediler. Bende Başka hastane bakıyorum Genişletmek için tıkla... Ok meydanında hangi doktora gittiniz bu kadar uzun zaman verdi bende istiyorum ama özeller ateş pahası olmak imkansız devlete kaldim
G guzelkralce Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 227 98 6 Kasım 2020 Konu Sahibi mlkbjk #4 HMMA .!.: Okmeydanı'na gittim, 8500 tl dediler, 1.5-2 senede anca sıra gelir, çok sıra var dediler. Bende Başka hastane bakıyorum Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman konustunuz pandemide devlet hastanesi estetik yapmıyor dediler bana
HMMA .!.: Okmeydanı'na gittim, 8500 tl dediler, 1.5-2 senede anca sıra gelir, çok sıra var dediler. Bende Başka hastane bakıyorum Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman konustunuz pandemide devlet hastanesi estetik yapmıyor dediler bana
HMMA Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2020 32 5 39 24 Kasım 2020 Konu Sahibi mlkbjk #5 Esra___sakarya .!.: Siz ne zaman konustunuz pandemide devlet hastanesi estetik yapmıyor dediler bana Genişletmek için tıkla... Pandemiden önceydi..
Esra___sakarya .!.: Siz ne zaman konustunuz pandemide devlet hastanesi estetik yapmıyor dediler bana Genişletmek için tıkla... Pandemiden önceydi..