öncelikle konun hayırlı olsun canım
senin için önemli bir konu olduğunu en başından beri belirtiyorsun..eşinin şu anki tavırları sana karşı nasıl bilmiyorum fakat bu forumda bir çok gönüllü eş kadar bu ameliyata gönülsüz olan eşlerde var..kimi sağlık estetik açıdan kimide maddiyat açısından...bir kadın için göğüs kadar önemli başka bir bölge yoktur herhalde ...yani benim için öyle idi ne kadar dışarıdan en dolgun sütyenlerle bu olayı gizlesekde gece yatak odasına gidince her şey ortaya çıkabiliyor...bu durumda bir çok evlilikde ciddi yaralar açabiliyor..ben emzirme sonrasında göğüslerimi kaybettim..vardı fakat içi boştu..eşim o halindende hiç bir zaman şikayet etmedi ama benim için evliliğim kadar yatak odamda çok önemliydi...tam bir fantazi gecelik manyağı olduğumu kabul edebilirim
her gördüğümü beğendimi alıırm ama giyince malesefki görüntü hüsran dı...ama şimdi ise 3 hafta olmasına rağmen görüntü süper..eşim en başından beri benim isteklerime hiç hayır demedi ve hep yanımdaydı...şu an elbette sert ve masaja başlamadım...sert ve diri bir görüntü var...duyuyoruzki masaj çok önemli ve yumuşayıp doğallaşmasında rolü çok büyük ...hiç pişman değilim...daha şimdiden bile protezi ben hissetmiyorum sadece sertlik var o kadar...sertliğide düzenli masaj yaparak yumuşatabileceğimi düşünüyorum...baktıkça mutlu oluyorum...benim mutlu olduğumu görünce eşim dahada mutlu...iyki yaptırmışım...hatta daha önce yapmalıymışım ...biraz uzun yazdım ama içimden geçenleri ve hissettiklerimi aktardım sana
hakkında hayırlısı olsun canım ...