- 4 Mayıs 2021
- 36
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi esmerhatunnn99
Ben burun ve memeyi birlikte yaptırdım. 2. günümdeyim burundan yana sıkıntım yok sadece gözlerim ve yüzüm şişti morardı.. ama meme beni çok zorluyor özellikle yatıp kalkmak işkence gibi ..her seferinde ağlıyorum . İkisini yaptırmaya kararlıysan birlikte yaptır kurtul benceMerhaba arkadaşlar önümüzdeki günlerde sıkı bir değişime hazırlanıyorum burun estetiğinden hemen sonra göğüslerimi yaptıracağım aklımda birkaç doktor var özellikle esabil bey şu an araştırma aşamasındayım aranızda esabil Eker in hastası var mı memnun musunuz ?
Bence de, ikisini ayni anda yaptiran bi arkadasim var bana da mantikli geliyor iki kez narkoz almaktan daha iyiBen burun ve memeyi birlikte yaptırdım. 2. günümdeyim burundan yana sıkıntım yok sadece gözlerim ve yüzüm şişti morardı.. ama meme beni çok zorluyor özellikle yatıp kalkmak işkence gibi ..her seferinde ağlıyorum . İkisini yaptırmaya kararlıysan birlikte yaptır kurtul bence
Ay gözüm korkmadı değil şuan burun ameliyatı oldum ben ama meme ameliyatını da biraz zaman geçince olayım diyorum bakalım esabil hoca hakkında bilginiz var mı söylenenlere göre süper meme yapıyormuşBen burun ve memeyi birlikte yaptırdım. 2. günümdeyim burundan yana sıkıntım yok sadece gözlerim ve yüzüm şişti morardı.. ama meme beni çok zorluyor özellikle yatıp kalkmak işkence gibi ..her seferinde ağlıyorum . İkisini yaptırmaya kararlıysan birlikte yaptır kurtul bence
Hayır esabil hocayı hiç araştırmadım bilgim yok maalesef. Ben 3. haftamı bitirdim şu an iyiyim memeden yana sıkıntım yok sadece ağır yükler taşıyamıyorum. Ama o kadar acı çekeceğimi bilsem asla yaptırmazdımAy gözüm korkmadı değil şuan burun ameliyatı oldum ben ama meme ameliyatını da biraz zaman geçince olayım diyorum bakalım esabil hoca hakkında bilginiz var mı söylenenlere göre süper meme yapıyormuş
Canim hepsini unutacaksin emin olHayır esabil hocayı hiç araştırmadım bilgim yok maalesef. Ben 3. haftamı bitirdim şu an iyiyim memeden yana sıkıntım yok sadece ağır yükler taşıyamıyorum. Ama o kadar acı çekeceğimi bilsem asla yaptırmazdım
Gerçekten unutacakmıyız ya benim 10. Günüm çok pişman oldum ya yok morarıyo yok kaşınıyo yok şekli daha oturmadı gerçekten korkmaktan psikolojim bozulduCanim hepsini unutacaksin emin ol
Merhaba Esabil hocayla görüştünüz mü acaba fiyat bilginiz varsa paylaşır mısınız?Allahım inanılmaz istediğim operasyondan vazgeçmek üzereyimteşekkür ederim bilginiz için umarım esabil hoca ile görüştükten sonra net karar veririm ve umarım iyi bir süreç olur