Meme estetiği ve doktoru

esmerhatunnn99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
36
9
30
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki günlerde sıkı bir değişime hazırlanıyorum burun estetiğinden hemen sonra göğüslerimi yaptıracağım aklımda birkaç doktor var özellikle esabil bey şu an araştırma aşamasındayım aranızda esabil Eker in hastası var mı memnun musunuz ?

Ben burun ve memeyi birlikte yaptırdım. 2. günümdeyim burundan yana sıkıntım yok sadece gözlerim ve yüzüm şişti morardı.. ama meme beni çok zorluyor özellikle yatıp kalkmak işkence gibi ..her seferinde ağlıyorum . İkisini yaptırmaya kararlıysan birlikte yaptır kurtul bence

Bence de, ikisini ayni anda yaptiran bi arkadasim var bana da mantikli geliyor iki kez narkoz almaktan daha iyi

Merhabalar
21 Ocak 2021 tarihinde Bilateral Mastektomi ameliyatı oldum
Ameliyat öncesi doktor arayışı içerisinde olup defalarca birçok doktora göründüm devlet hastaneleri dahil hayal kırıklığına uğrayıp çok büyük korku ve kaygı yaşadım.
Beklemem riskli olmasına rağmen yaşadığım korku ameliyatımın önüne geçti.Yakınlarımın baskısı ile ameliyat olmak kaçınılmaz oldu.Hayatımdaki en büyük sanş ne deseler Doktorum diyebilirim.Bir insan mesleğinin sıfatını ancak bu kadar taşıyabilir.Yaklaşık 4 ay geçti sanki ben o zor günleri hiç yaşamamış gibiyim. Sağlık konusunda her ne durumda olursa olsun doktorumuzu seçerken hastaya güven veren , anlayan , maddiyattan önce sağlığımızı ön planda tutan , güler yüzlü, naif , hastasını takip eden doktorları seçmeliyiz.
Profesyonel ekibiyle beni sağlığıma kavuşturan ve yukarıda ifade ettiğim herşeyi bana hissettiren Sayın Hocam size sonsuz teşekkürler

İYİ Kİ VARSINIZ..

HAYATHND

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay gözüm korkmadı değil şuan burun ameliyatı oldum ben ama meme ameliyatını da biraz zaman geçince olayım diyorum bakalım esabil hoca hakkında bilginiz var mı söylenenlere göre süper meme yapıyormuş

Hayır esabil hocayı hiç araştırmadım bilgim yok maalesef. Ben 3. haftamı bitirdim şu an iyiyim memeden yana sıkıntım yok sadece ağır yükler taşıyamıyorum. Ama o kadar acı çekeceğimi bilsem asla yaptırmazdım

Allahım inanılmaz istediğim operasyondan vazgeçmek üzereyim teşekkür ederim bilginiz için umarım esabil hoca ile görüştükten sonra net karar veririm ve umarım iyi bir süreç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…