- 15 Nisan 2019
- 5
- 0
- Konu Sahibi Eskipollyanna
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun :) 400 cc takıldı bana da. Ağrılarınız ne durumda kendiniz yatıp kalkabiliyor musunuz? Sargınız çıktıktan sonra ameliyat sonrası sütyeni kullandınız mı?Hayırlı olsun bende 1 hafta önce denizlide ozel saglik hastanesinde oldum.8.600 tlye.. kas zari altina mentor 450 cc takildi.. size kac cc takildi?
Ağrılarım 2 GUNDUR yok cok şükür cok az denecek kadar yani bugün 8 gün oldu.. bde sargi olmadi ameliyattan hemen sonra medikal korse giydirmislerdi önden fermuarli.. 2 gunden sonra kendim yatip kalmaya baslamistim zaten cok duz yatmiyorum hafif dik yatiyorum yastikla sirtimi destekliyorum oyuzdennyyip kalkmak sorunn olmuyorTeşekkür ederim size de hayırlı olsun :) 400 cc takıldı bana da. Ağrılarınız ne durumda kendiniz yatıp kalkabiliyor musunuz? Sargınız çıktıktan sonra ameliyat sonrası sütyeni kullandınız mı?
Ben yatıp kalkarken zorlanıyorum biraz onun dışında bir sorun yok bugün 4. günüm daha iyi hissediyorum. Tekrar geçmiş olsun size de :))Ağrılarım 2 GUNDUR yok cok şükür cok az denecek kadar yani bugün 8 gün oldu.. bde sargi olmadi ameliyattan hemen sonra medikal korse giydirmislerdi önden fermuarli.. 2 gunden sonra kendim yatip kalmaya baslamistim zaten cok duz yatmiyorum hafif dik yatiyorum yastikla sirtimi destekliyorum oyuzdennyyip kalkmak sorunn olmuyor
Boyum 1,68 kilom 53 canım bana da 400 cc takıldıbana da 6 gun once 400cc kas altı moderate takıldı boyunuz kilonuz kac kızlar
Öncelikle geçmiş olsun hayırlı olsunBoyum 1,68 kilom 53 canım bana da 400 cc takıldı
Merhaba tatlım geçmiş ve hayırlı olsun öncelikleMerhaba kızlar beklediğim ameliyatı dün oldum bütün sorularınızı cevaplamaya hazırım. Ameliyatımı İzmir’de Fatih Uygur a oldum. Tüm hastane masrafları dahil 13-14 bin gibi bir fiyata.