Meme estetiği sonrasında pismanligi

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
Arkadaşlar Perşembe günü silikon taktırdım bugün 3. Günüm ama ilk 2 gün beni mahvetti ağrılarım o kadar çoktu ki aglaymiyordum bile göğsümun acisından bugün en azından kendim kalkabiliyorum ara ara sağ ya da sol gögsume bıçak saplar gibi ağrılar giriyor 350 cc damla silikon oldu benimkisi. Sürekli ağrı kesiciler alıyorum vs. Ameliyata karar vermemle olmamla bir oldu açıkçası yoğun iş temposundan doktora ayrıntılı şeyler sormadan ameliayt gününe karar vermiştim ameliayt sonrasi ağrılar olacağını biliyordum fakat bu denli bilseydim yaptirmazdim diye düşünüyorum sonuçta vücudumuza yabancı bir cisim girmiş ve uzun vadede bizle kalacak buna kendimi psikolojik olarak hazır hissetmemiştim malesef ya şu an bosluktayim ağrıları çekiyorum o yüzden mi yoksa gerçekten böyle düşüneceğim için mi bu arada evli değilim ve hayatımda kimsem yok seveceğim insan boyle birşeye nasıl tepki verir onu da bilmiyorum beni bu konularda aydınlatır mısınız desteğinize çok ihtiyacim var :KK43:

Bence ağrılarınız geçtikten sonra kendinize geldiğinizde beğeneceksiniz biraz sabir

3 gun cok erken. en az 2 ay sonra degerlendirmenizi tavsiye ederim. ozel hayat konusunda sorun yasayanlar oldugunu duydum ama ben yasamadim. hayatiniza biri girdiginde "ben boyle istedim" demeniz yeterli bence. umarim en kisa zamanda kendinizi daha iyi hissedersiniz.

doktor ile görüştünüz mü? ağrıların olması normaldir fakat tariflediğinizde sizinkini normal çerçevede buluyor mu?

daha ilişkiniz yokken hayatıma girecek kişi ne deri düşünmeyin. ssizin bedeniniz, siz beğendiyseniz, güzeldir. başkası istemiyorsa sizinl birlikte olmasın.

3 gun cok erken. en az 2 ay sonra degerlendirmenizi tavsiye ederim. ozel hayat konusunda sorun yasayanlar oldugunu duydum ama ben yasamadim. hayatiniza biri girdiginde "ben boyle istedim" demeniz yeterli bence. umarim en kisa zamanda kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Yani tabi ki doğru sonuçta ben istedim kendi irademle yaptim kime ne diyebilirim ama ilerde birşeyler hissettiğim birisi için hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum 29 yaşındayım çünkü ciddi iliski kurma vakti

doktor ile görüştünüz mü? ağrıların olması normaldir fakat tariflediğinizde sizinkini normal çerçevede buluyor mu?

daha ilişkiniz yokken hayatıma girecek kişi ne deri düşünmeyin. ssizin bedeniniz, siz beğendiyseniz, güzeldir. başkası istemiyorsa sizinl birlikte olmasın.
Kesinlikle doğru insanlar herşey yaptırıyor bizde kendi keyfimizle yaptırmiyoruz bu ameliyatı su an ameliyati yeni geçirdiğim için böyle düşünülebilirm bakalım ilerde neler hissedeceğim

İlk dört gün çok kötü ağrılarım oldu Yatıp kalkmak uyuyamamak tam bir eziyetti bugün 9.günüm çok daha iyiyim bi süre sonra acılar geçecek ve emin olun iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz

Merhaba arkadaşlar daha önce benim mesajlarimi belki görümüzsünüzdür. Buraya son kez tum olayi bastan sona toparlayip yaziyorum. Yaptirmak isteyen arkadaslar belki tekrar bir gözden gecirir diye.3.5 ay önce kas altı 335 cc ameliyati oldum. Benimkisi karin germeyle kombine bi ameliyattı. Ağrı acı konusunda nazlı bi kisilik olmadığınıda anlamanız acısından bunuda eklemek isterim. Ameliyattan çıktığım ilk andan itibaren gogusumde ağırlık hissinin yaninda sol gogusumde de ciddi bir agri hissediyordum. 1 gece hastane yatisi sonrası eve geldim herkezin yasadigi sureclere benzer bir surec gecirdim buna ek ara sira sol gogusumde siddetlenen agridan doktoru defehatle aradim asistanlari biten kas gevseticelere yenisini ekledi. Doktorum hastalariyla sadece on gorusmede muhattap oluyor sonrası hep asistanlar. Onlara israrla gogusumun cok hassas oldugunu ucuna dokunamadigimi sutyene bile tahammulu olmadigini soyledim ama normal deyip 2. Ayda bile kas gevsetici tavsiyesinde bulundular. Bu donemde sadece sikintilarim bunlarla kalmadi sol gogusum asagiya koltuk altima indi sag gogusum ilk konuldugu yerden milim kipirdamadı. Sirayla kol agrisi uyusmasi basladı. Endiselerim arti deli gibi arastirdim ama yaptiran kisilerde buna benzer sikintilar yoktu. Tekrar gittim surecin normal oldugunu 6 ay beklemem gerektigini soylediler. Bunun boyle olmayacagin anlayinca baska doktorlarla iletisime gectim. Kol agrimin koltuk altina yaslanan silikondan kaynaklandigini diger gogusun yukarida sıkıştığını asagi cekilmesini gogus ucu ve cevresinde ki hassasiyetin sinir harabiyetinden oldugunu onun gecmesinin uzun zaman alacagini soylediler. Gittigim doktorlar surec sikintili oldugu icin olsa gerek revizyona cok ciddi rakamlar istediler. Ağrılarim olmasa kuzu kuzu 6 ayi bekleyecektim ama kol agrim tahammul sinirlarimi asti. 3 ayin Sonunda tekrar doktoruma gittim diger doktorlarinda beni onayladiğini mudahale gerktigini soyledigimde kiyamet koptu bir kere bile gogsumu kontrol etme ihtiyacı duymadan herşeyin normal olduğunu benim problem çıkardığımı bağıra bağıra söyledi odadan cikti gitti. Neye uğradigimi şasirdım. Asistana bunlari cikartin ben daha fazla katlanamayacagim dedim. Bi takim ikna cabalari lütfen 6 ay bekleyin vs ben kolumu kaldiramiyorum sütyen takamiyorum bana bekleyin diyorlar israrla. Sonrasinda randevu verildi ve ben o donem neler cektim anlatamam goguslerim olucaktı derken protezler cikinca gogusum ne hale gelicek kaygısından mahvoldum psikologlar ilaçlar berbat geçen bir 3 aya bide bunlar eklendi. Ve nihayet o günde geldi protezler çıktı ilkine nispeten çok kolay geçti sadece ilk gün dikiş yerlerinin acısından sıkı bandajın baskısından uyuyamadım. Sonra göğüslerime baktım 3 ay gibi kısa bir sürede cikartirmama rağmen üst kısımları boşalmıştı ama umduğum kadar da kötü bir görüntü yoktu. Ağrı kesiciler vs etkisi geçince fark ettim ki sol gögusumde ki o hassasiyet ve acı hala var kolumdaki agri nispeten geçmiş olsada bu seferde karıncalanma başladı. Şuan bunları yazarken bile o acıyı hissediyorum. Bu benim için ciddi bi yıkım oldu söylenen şuydu silikonlar çıkınca hassasiyet gecicekti çünkü onlara göre sinir harabiyeti söz konusu bile değildi. Üstüne farklı bir doktorla görüşmeye gittim. Soylediklerini aynen yazıyorum. "" ne umutlarla çok kolay birşey zannedip yapılıyor sonrası böyle hüsran gögusunde sinir hasarı var açıkçası geçedebilir geçmeyedebilir. Geçenler de 15 yildir protez kullanan bir bayan geldi hala o gogusune dokunamıyor dedi"" Burada cikkartiran bayanlar oldu onlara kalan iki iz oldu benimse suan hem izlerim hem gogsumde ki bu agri kaldi. Kendime diyorum goruntuyu bosa dert etmissin onlari sadece baktigimda goruyorum ama bu batmalar acilar kendini hic unutturmuyor. Cok uzun oldu farkindayim ama yaptırmak isteyen arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum cok az bir dokum ufacık göğüslerim vardı ama ne ağrım ne başka bir problemin vardı. Ah diyorum ah keske o güne dönebilsem bu defteri acmadan kapatabilsem. Görüntü sağlığın yanında kocamam bir hiçmiş. Ha bu arada doktorumda oyle siradan bilinmedik vs bir doktorda değil günde 4 -5 estetik operasyon yapan ciddi anlamda yüksek yorumları olan biri. Siz buna ister şans deyin ister risk ama ben bu ameliyat öncesi böyle bir risk olduğunu bilseydim asla işimi şansa bırakmazdım.

merhaba, bendeki karincalanma, batma, sisme, elektriklenme vs fizik tedaviyle cok buyuk olcude gecti. emg diye bir test var. kaslara elektrik vererek sinir olcumu yapmaya yariyor. bana o yapildi ve doktor onun sonucuna gore tedaviyi belirledi. birkac ay kollarimi gerekmedikce kullanmadim. bence siz de daha iyi olacaksiniz. tekrar gecmis olsun.

Arkadaşlar Perşembe günü silikon taktırdım bugün 3. Günüm ama ilk 2 gün beni mahvetti ağrılarım o kadar çoktu ki aglaymiyordum bile göğsümun acisından bugün en azından kendim kalkabiliyorum ara ara sağ ya da sol gögsume bıçak saplar gibi ağrılar giriyor 350 cc damla silikon oldu benimkisi. Sürekli ağrı kesiciler alıyorum vs. Ameliyata karar vermemle olmamla bir oldu açıkçası yoğun iş temposundan doktora ayrıntılı şeyler sormadan ameliayt gününe karar vermiştim ameliayt sonrasi ağrılar olacağını biliyordum fakat bu denli bilseydim yaptirmazdim diye düşünüyorum sonuçta vücudumuza yabancı bir cisim girmiş ve uzun vadede bizle kalacak buna kendimi psikolojik olarak hazır hissetmemiştim malesef ya şu an bosluktayim ağrıları çekiyorum o yüzden mi yoksa gerçekten böyle düşüneceğim için mi bu arada evli değilim ve hayatımda kimsem yok seveceğim insan boyle birşeye nasıl tepki verir onu da bilmiyorum beni bu konularda aydınlatır mısınız desteğinize çok ihtiyacim var :KK43:
Cok gecmis olsun...9.gunum hatta 10a girdim saat 00.00ı gecti 🙈 Sabah yine yataktan acı ile kalkacagimi biliyorum yataktan kalkmak cok zor.ve hala oturarak uyuyorum...bi de morarma var bende sizde var mi? Jel aldm onun icin de...Esim de bugun, kucuk olmus niye yaptirdin ki ne gerek vardi , dedi.Pek fark yok demek istiyor...Yani bence de cok cok buyuk bisi olmadi benimki...ve ben de kendime soruyorum neden yaptim, su anki dusuncem agrilarim gecerse bi kac sene hevesimi alip cikarttirmak...ben pisman oldum acikcasi...simdi deseler ki eski haline döneceksin hemen isterim...esime de dedim de aman aman bi 15 gun de yine hasta olursun cikarinca, diyor...aslinda agrim oturup kalkarken var ve acayip bi gerginlik hissi, ödemden de bilmiyorum...dik duramiyorum...morarmalar...pismanim...

Cok gecmis olsun...9.gunum hatta 10a girdim saat 00.00ı gecti 🙈 Sabah yine yataktan acı ile kalkacagimi biliyorum yataktan kalkmak cok zor.ve hala oturarak uyuyorum...bi de morarma var bende sizde var mi? Jel aldm onun icin de...Esim de bugun, kucuk olmus niye yaptirdin ki ne gerek vardi , dedi.Pek fark yok demek istiyor...Yani bence de cok cok buyuk bisi olmadi benimki...ve ben de kendime soruyorum neden yaptim, su anki dusuncem agrilarim gecerse bi kac sene hevesimi alip cikarttirmak...ben pisman oldum acikcasi...simdi deseler ki eski haline döneceksin hemen isterim...esime de dedim de aman aman bi 15 gun de yine hasta olursun cikarinca, diyor...aslinda agrim oturup kalkarken var ve acayip bi gerginlik hissi, ödemden de bilmiyorum...dik duramiyorum...morarmalar...pismanim...
Ama daha çok yeni bence morelini bozma ben de büyük oldu diye dert yanıyorum memnun olmak çok zor 🙈 herkes zamanla silikonlar aşağı inecek şekil alacak diyor hem mutlaka bi büyüme oldu şu an da şeklini anlaman çok zor. Kaç cc takılmıştı bu arada bir de göğüs altı ve göğüs çevresi ölçüsü aldın mı ölçülerin nasıl?

Ama daha çok yeni bence morelini bozma ben de büyük oldu diye dert yanıyorum memnun olmak çok zor 🙈 herkes zamanla silikonlar aşağı inecek şekil alacak diyor hem mutlaka bi büyüme oldu şu an da şeklini anlaman çok zor. Kaç cc takılmıştı bu arada bir de göğüs altı ve göğüs çevresi ölçüsü aldın mı ölçülerin nasıl?
295 cc takildi ve 10 cm farketti ama nedense kucuk duruyor sanirim ultra yuksek oldugu icin...yani alt kismi cok da buyuk degil bana da yukardan bakinca bazen eski gogsummus gibi geliyor tek fark acılarım...muhakkak buyudu ama kiyafet yokken buyuk duruyor medikal sutyeni takinca ufaciklar...sizin kac cc idi? Esim de keske izin vermeseydim demeye basladi iyilesemedigim icin..herkesin bunyesi farkli iste...gerginlik hissi beni yormaya basladi insallah tez vakitte gecer 🤲

295 cc takildi ve 10 cm farketti ama nedense kucuk duruyor sanirim ultra yuksek oldugu icin...yani alt kismi cok da buyuk degil bana da yukardan bakinca bazen eski gogsummus gibi geliyor tek fark acılarım...muhakkak buyudu ama kiyafet yokken buyuk duruyor medikal sutyeni takinca ufaciklar...sizin kac cc idi? Esim de keske izin vermeseydim demeye basladi iyilesemedigim icin..herkesin bunyesi farkli iste...gerginlik hissi beni yormaya basladi insallah tez vakitte gecer 🤲
10 cm hiç az bi fark değil aslında benim 365 cc takıldı ben de o kadar fark etmedi ama bana göre de çok büyük geliyor. Sütyensiz dar giydiğimde özellikle ilerde muhtemelen çocuktan sonra değiştiricem gibi benim eşimde büyük buluyor. Bi de göğüslerimin büyük kısmı hala yukarıda tam olarak inmediler şekli oturmadığı için tuaf geliyor.

Merhaba, çok geçmiş olsun sizlere de benim 1 ayım geçti evet başta öyle diyordum çok ağrım oldu piskanlik hissi yaşıyordum fakat su an iyi ki olmuş diyorum aslında ilk zamanlarda öyle değil de gün geçtikçe ozguvenimiz daha da yerini alıyor kendimizi oldukça güzel hissediyoruz benimde aman aman büyük olmadı ne çok küçük ne de öyle büyük sizin de dediğiniz gibi yukardan bakınca eski göğsmden farkı yok gibi

Merhaba, çok geçmiş olsun sizlere de benim 1 ayım geçti evet başta öyle diyordum çok ağrım oldu piskanlik hissi yaşıyordum fakat su an iyi ki olmuş diyorum aslında ilk zamanlarda öyle değil de gün geçtikçe ozguvenimiz daha da yerini alıyor kendimizi oldukça güzel hissediyoruz benimde aman aman büyük olmadı ne çok küçük ne de öyle büyük sizin de dediğiniz gibi yukardan bakınca eski göğsmden farkı yok gibi
Aynen valla zaten biraz daha zaman gecince kendim bile oldugumu unutabilirim cok fark olmadigi icin ama hic yoktan iyidir 😝😝 bugun koltukaltlarim cok agridi ama morarmalar geciyor ve gerginlik hissi yoktu bugun cok sukur 🥰

10 cm hiç az bi fark değil aslında benim 365 cc takıldı ben de o kadar fark etmedi ama bana göre de çok büyük geliyor. Sütyensiz dar giydiğimde özellikle ilerde muhtemelen çocuktan sonra değiştiricem gibi benim eşimde büyük buluyor. Bi de göğüslerimin büyük kısmı hala yukarıda tam olarak inmediler şekli oturmadığı için tuaf geliyor.
Canim benim odemler gidince muhtemelen benim daha da kuculecek nedense bana da benimki cok kucuk geliyor şu medikal sutyen de boyut olarak kucuk gosteriyor onun da etkisi var sanirim.sizin kac cc idi? Benim 295 cc dokum da cok yoktu.yumusayinca nasil olcak bakalim en cok onu merak ediyorum su an ust kismim şaha kalkmis at gibi, alt kismim daha kucuk ben bisi yaptim bi bicak altina yattim bisiler oldu ama noldu ben de anlamadm yani , yumusayinca insallah bi şekle girerler 😝😝

Canim benim odemler gidince muhtemelen benim daha da kuculecek nedense bana da benimki cok kucuk geliyor şu medikal sutyen de boyut olarak kucuk gosteriyor onun da etkisi var sanirim.sizin kac cc idi? Benim 295 cc dokum da cok yoktu.yumusayinca nasil olcak bakalim en cok onu merak ediyorum su an ust kismim şaha kalkmis at gibi, alt kismim daha kucuk ben bisi yaptim bi bicak altina yattim bisiler oldu ama noldu ben de anlamadm yani , yumusayinca insallah bi şekle girerler 😝😝
365 cc benimki, üst kısmı ilk zamanlar benimde çok fenaydı aklım çıktı öyle kalacak diye 🙈 yavaş yavaş inmeye başladı masajla beraber zamanla daha iyi olur inşallah

Siz ne zaman yaptrdiniz birde izler için kullandığınız birşey var mı
365 cc benimki, üst kısmı ilk zamanlar benimde çok fenaydı aklım çıktı öyle kalacak diye 🙈 yavaş yavaş inmeye başladı masajla beraber zamanla daha iyi olur inşallah

X