Bir ayi gecti daha bugun iyilestim iyki de olmusum yani bnde birsey oldu sandim onemli hayati21 gün önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Süreç çok zor. Çok acı çekiyorum.Kollarım tutmuyor. Yarım bir insan gibiyim. Üzerimde hala bir ton ağırlık var. Hergün pişman oluyorum. Daha önce böyle bir süreç yaşayacağımı bilseydim asla ameliyat olmazdım.
Kendinizi belli kalıplara sokmayın. Bedeninizi sevin ve kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. Değmez sakııın!
Her işimi kendim yapıyorum mecburen. Araba kullanmak dahil. Okula gidiyorum çünkü. Ağırlık hissi beni yavaşlatıyor. Kollarım ve koltuk altım çok ağrıyor. Asimetri problemim olmasaydı hiç aklımda yoktu ne güzel...Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede toparlanırsınız. Ben 5.gün kontrole gittiğimde doktorum kişisel işlerini kendin yap ki kasların çalışsın daha kolay toparlanırsın demişti. O günden itibardan üzerimi giyinmek, saçımı toplamak, duş almak vs... hepsini tek yapmaya başladım. Sizin de baya zaman geçmiş, bırakın kaslar çalışıp kendini toparlasın.
Teşekkürler. Yaptırmayın da. Gerçekten süreç çok zor...Çok geçmiş olsun.
umarım iyileşirsiniz.
hic estetik yaptirtmadim.
belkide arkadaslarin dedigi gibi kisiden kisiye degisiyor .
ben de ilk 2 ay agrilarimdan dolayi sizin gibi dusunuyordum cok agir yasadim bu sureci 2 ay toparlanamadim. su an 5 bucuk ay oldu ve cokca toparladim 1 yila tamamen iyilesiriz sakin kalin lutfen21 gün önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Süreç çok zor. Çok acı çekiyorum.Kollarım tutmuyor. Yarım bir insan gibiyim. Üzerimde hala bir ton ağırlık var. Hergün pişman oluyorum. Daha önce böyle bir süreç yaşayacağımı bilseydim asla ameliyat olmazdım.
Kendinizi belli kalıplara sokmayın. Bedeninizi sevin ve kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. Değmez sakııın!
Hayat çok kısa ve bir yıl çok uzun bir süre. Belki o kadar da genç olmadığım için bana zor geldi. Kaburgalarım ve kaslarımda tonlarca ağırlık hissi. İnşallah toparlarım. Teşekkür ederim...ben de ilk 2 ay agrilarimdan dolayi sizin gibi dusunuyordum cok agir yasadim bu sureci 2 ay toparlanamadim. su an 5 bucuk ay oldu ve cokca toparladim 1 yila tamamen iyilesiriz sakin kalin lutfen
Nasıl oldunuz21 gün önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Süreç çok zor. Çok acı çekiyorum.Kollarım tutmuyor. Yarım bir insan gibiyim. Üzerimde hala bir ton ağırlık var. Hergün pişman oluyorum. Daha önce böyle bir süreç yaşayacağımı bilseydim asla ameliyat olmazdım.
Teşekkür ederim. Çok şükür iyi oldum. Hala sağ göğsüm ağrıyor. Ağırlık hissi ve ödem daha tam olarak geçmedi. Düşündüğünüz için tekrar teşekkür ederimNasıl oldunuz
Çok sevindim daha iyi olacaksınız kollarınız nasıl kaldırabiliyor musunuzTeşekkür ederim. Çok şükür iyi oldum. Hala sağ göğsüm ağrıyor. Ağırlık hissi ve ödem daha tam olarak geçmedi. Düşündüğünüz için tekrar teşekkür ederim
Evet tam olarak olmasa da biraz daha kullanabiliyorum. Teşekkürler.Çok sevindim daha iyi olacaksınız kollarınız nasıl kaldırabiliyor musunuz
Meme büyütme ameliyatı oldum bir sene oluyor sağ mememde dışlama ağrı geçmedi21 gün önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Süreç çok zor. Çok acı çekiyorum.Kollarım tutmuyor. Yarım bir insan gibiyim. Üzerimde hala bir ton ağırlık var. Hergün pişman oluyorum. Daha önce böyle bir süreç yaşayacağımı bilseydim asla ameliyat olmazdım.
Çok geçmiş olsun. Benim de 1 ay oldu ağrılar azaldı çok şükür. Ama hala yan yatamıyorum. Yan yatınca ağrı ve implantlar kayıyor gibi oluyor. Ödem de geçmedi tam olarak.Meme büyütme ameliyatı oldum bir sene oluyor sağ mememde dışlama ağrı geçmedi
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun. Benim de 1 ay oldu ağrılar azaldı çok şükür. Ama hala yan yatamıyorum. Yan yatınca ağrı ve implantlar kayıyor gibi oluyor. Ödem de geçmedi tam olarak.
Hala keşke yaptırmasaydım diyor musunuzÇok geçmiş olsun. Benim de 1 ay oldu ağrılar azaldı çok şükür. Ama hala yan yatamıyorum. Yan yatınca ağrı ve implantlar kayıyor gibi oluyor. Ödem de geçmedi tam olarak.