Meme estetiği olmayı düşünüyorum

snm123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
2
0
26
Merhabalar
Uzun süredir meme estetiği olmayı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum.
Bir çok doktor ile de görüşme sağladım çok kafama yatan bir doktor bile var hatta fakat ameliyat sonrası süreç beni çok korkutuyor lütfen ameliyatı yaşayan arkadaslar tecrübelerini aktarabilir mi tam bir karar aşamasındayım çok yardımcı olmuş olursunuz🙂 yapılacak işlem silikon +diklestirme

Merhabalar
Uzun süredir meme estetiği olmayı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum.
Bir çok doktor ile de görüşme sağladım çok kafama yatan bir doktor bile var hatta fakat ameliyat sonrası süreç beni çok korkutuyor lütfen ameliyatı yaşayan arkadaslar tecrübelerini aktarabilir mi tam bir karar aşamasındayım çok yardımcı olmuş olursunuz🙂 yapılacak işlem silikon +diklestirme
33 yaşındayım olalı 3 ay oldu çookkk uzun yıllardır istiyordum o kadar geç kalmışım ki kendimi çok iyi hissediyorum eksikliğini hissederek boşuna o kadar sene kendimi kötü hissetmişim bende cesaret edemiyordum istiyorsanız olun sonuca göre çektiğiniz hiç bişey

33 yaşındayım olalı 3 ay oldu çookkk uzun yıllardır istiyordum o kadar geç kalmışım ki kendimi çok iyi hissediyorum eksikliğini hissederek boşuna o kadar sene kendimi kötü hissetmişim bende cesaret edemiyordum istiyorsanız olun sonuca göre çektiğiniz hiç bi

33 yaşındayım olalı 3 ay oldu çookkk uzun yıllardır istiyordum o kadar geç kalmışım ki kendimi çok iyi hissediyorum eksikliğini hissederek boşuna o kadar sene kendimi kötü hissetmişim bende cesaret edemiyordum istiyorsanız olun sonuca göre çektiğiniz hiç bişey
3 ayda ne kadar iyileşti peki herhangi bir hissizlik veya sertlik çok oluyor mu

Ben de 2,5 ay önce protez+ dikleştirme yaptırdım. 2 çocuk sonrası. Senelerce burada yorumları okudum. Tam cesaret ettim bu sefer ya kist olursa, şu olursa, bu olursa vs... deyip senelerce erteledim. Bir gün tepem attı ve ameliyat olmadan bu riskleri yaşayıp yaşamayacağımı bilemem dedim. 38 yaşında ilk doktor randevumda ameliyat tarihi aldım. Şuan çok memnunum. Niye senelerce bekledim diye kendime kızıyorum. Süreci çok uzatmadan güvenilir bir doktor bulup memeleinize kavuşun derim🤩hayat çok kısa, ertelemeden anı yaşamak lazım.

X