Meme estetiği olmak istiyorum

Canom35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
2
0
47
Egesante türker üstün beyde meme estetiği olmak istiyorum. Görüşmem çok iyi geçti karar aşamasındayım. Sizin düşünceniz nedir ?

Ben oldum çok memnunum bence düşünme hiç. Türker üstün çok iyi bir doktor. Selamlar

Enerjisi çok güzel zaten kesinlikle olucam tavsiyeniz için teşekkürler

Buraya reklam mesajları yazdırmakla tecrübe kazanılmıyor. Yazdığım yazıyı sildirmişler malesef.

Bu şikayeti de reklama kanmayıp yaşadığım sıkıntıları başkaları yaşamasın diye yazıyorum. Çünkü herşeyin başı sağlık ve sadece parayı düşünen bir kurum ve doktorları bu sektörde olmamalı

Egesante Tıp Merkezinde Plastik cerrahideki Op Dr. Türker Üstün ü hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. Estetik anlayışı olmayan, profesyonel yaklaşım sergilemekten uzak, hasta memnuniyetinden öte tamamen ticari yaklaşan, ilerisini düşünmeyen sadece para nasıl kazanırım mantıgıyla yaklaşan bir doktor. Tecrübeli bir doktor değil malesef. Üstelık geri dönüşüde yok. Lütfen tecrübeli bir doktor seçin. Sonrasında olan size oluyor. Yaşadıgınız pişmanlık ve acı size kalıyor. Üstelık bunu söylediğiniz vakitte istediğim yere şikayet edebilecegimi istediğimi yapabileceğimi söylemiştir kendisi.

Sosyal medya paylaşımlarına aldanmayın lütfen herseyı iyiymiş gibi gösteriyorlar özellıkle. Doktor takviminde yazılan yorumlara aldanmayın bilinçli olarak olumlu yorumları yayınlıyorlar ve kendisi istiyor. Paradan öte olan psikolojinize ve ailenize oluyor. Yapmayın tam teşekküllü hastanelere ve uzman doktorlara gidin lütfennnnn

Belge istediğim halde özellikle verilmedi. Ailemle beraber aylardır magduruz :KK43: bu merkeze bu doktora gittiğim güne milyon kere lanet olsun

X