-
- Konu Sahibi pianist344
Merhaba canım bence boyutları gayet güzel protezlerin de zamanla düzelecektir aylardir burdaki yazılanları okuyorum böyle olan arkadaşlar vardı zamanla duzeliyormus benimde iki haftaya ameliyatım sizin yaptırmadan önceki cup ölçünüz neydiMerhaba herkese 12 gün önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum 270 cc ultra high mentor silikon takıldı. O günden bugüne sadece ödemlerim indi fakat kendi göğüsüm altta kaldı çok şekilsiz duruyor, protezler de yukarda kaldı ve şöyle sinirlerimi bozan bir görünüm var normalde göğüslerim küçük ve dikti ama silikon sonrası kendi göğüs uçlarım aşağı bakıyor çok moralim bozuk ben zaten fazla minyonum doktoruma doğal olsun dedim şimdi hem büyük oldu hem şekilsiz hem yukarda. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim (Bu arada bandaj kullanmaya başladım)
Kizlar meraba benimde 9. Günüm kasalti 335 CC takıldı minyonum bugün bı tsortle denedim inanılmaz büyük geldi gözüme çok pişman oldum yaptırdığıma acaba ödemli olduğu için mi iner mi bu kadar büyük kalırsa y
Doktorlar ona göre protez koyuyor bildiğim kadarıyla eşitlensin diyebenim 6 ay dolu ameliyat olalı , sağ gögüsüm daha büyükyapısı böyle idi ama silikon takılınca daha bir ortaya çıktı, can sıkıcı benim için , bi de aaa aç bakalım silikonun nasıl olmuş diyen arkadaşların yorumu da eklenin gel de anlat hadi
Ya inşallah düzelir negatif olmak istemiyorum kesinlikle ama sabırla beklicem bandaj kullanıyorum zaten. 70 a sütyen kullanıyordum benMerhaba canım bence boyutları gayet güzel protezlerin de zamanla düzelecektir aylardir burdaki yazılanları okuyorum böyle olan arkadaşlar vardı zamanla duzeliyormus benimde iki haftaya ameliyatım sizin yaptırmadan önceki cup ölçünüz neydi
Geçmiş olsun :)Evet sol göğsüm sağa göre daha büyük benim de 7. Günüm
İnşallah düzelecektir sıkmayın canınızı biraz bekleyinYa inşallah düzelir negatif olmak istemiyorum kesinlikle ama sabırla beklicem bandaj kullanıyorum zaten. 70 a sütyen kullanıyordum ben
Merhaba korkmayın zamanla düzelir nerede yaptırdınız ?Merhaba herkese 12 gün önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum 270 cc ultra high mentor silikon takıldı. O günden bugüne sadece ödemlerim indi fakat kendi göğüsüm altta kaldı çok şekilsiz duruyor, protezler de yukarda kaldı ve şöyle sinirlerimi bozan bir görünüm var normalde göğüslerim küçük ve dikti ama silikon sonrası kendi göğüs uçlarım aşağı bakıyor çok moralim bozuk ben zaten fazla minyonum doktoruma doğal olsun dedim şimdi hem büyük oldu hem şekilsiz hem yukarda. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim (Bu arada bandaj kullanmaya başladım)
Göğüsleriniz ne durumda düzeldilrr miYa inşallah düzelir negatif olmak istemiyorum kesinlikle ama sabırla beklicem bandaj kullanıyorum zaten. 70 a sütyen kullanıyordum ben
Doktorumda görüşüp dikleştirme yapılması gerek bence meme başınızı yukarı taşıması laızm bende oldum benim hoca ozan güven kaplan çok bilgi sahibi Boyle görüntü olmaması için hem dikleştirme hemde silikon taktı şuan çok memnunum 4.gunumdeyimMerhaba herkese 12 gün önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum 270 cc ultra high mentor silikon takıldı. O günden bugüne sadece ödemlerim indi fakat kendi göğüsüm altta kaldı çok şekilsiz duruyor, protezler de yukarda kaldı ve şöyle sinirlerimi bozan bir görünüm var normalde göğüslerim küçük ve dikti ama silikon sonrası kendi göğüs uçlarım aşağı bakıyor çok moralim bozuk ben zaten fazla minyonum doktoruma doğal olsun dedim şimdi hem büyük oldu hem şekilsiz hem yukarda. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim (Bu arada bandaj kullanmaya başladım)
Merhaba yuvarlak mı damla mı ?Merhaba herkese 12 gün önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum 270 cc ultra high mentor silikon takıldı. O günden bugüne sadece ödemlerim indi fakat kendi göğüsüm altta kaldı çok şekilsiz duruyor, protezler de yukarda kaldı ve şöyle sinirlerimi bozan bir görünüm var normalde göğüslerim küçük ve dikti ama silikon sonrası kendi göğüs uçlarım aşağı bakıyor çok moralim bozuk ben zaten fazla minyonum doktoruma doğal olsun dedim şimdi hem büyük oldu hem şekilsiz hem yukarda. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim (Bu arada bandaj kullanmaya başladım)
Bence bu normal bir durum kaslar kendini zamanla salınca protez aşağı inip normal görüntüye sahib olunuyor diye duydum.şuanki durumunuz nasıl biraz toparlandı mı acaba?Merhaba herkese 12 gün önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum 270 cc ultra high mentor silikon takıldı. O günden bugüne sadece ödemlerim indi fakat kendi göğüsüm altta kaldı çok şekilsiz duruyor, protezler de yukarda kaldı ve şöyle sinirlerimi bozan bir görünüm var normalde göğüslerim küçük ve dikti ama silikon sonrası kendi göğüs uçlarım aşağı bakıyor çok moralim bozuk ben zaten fazla minyonum doktoruma doğal olsun dedim şimdi hem büyük oldu hem şekilsiz hem yukarda. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim (Bu arada bandaj kullanmaya başladım)
Merhaba canım göğüslerin düzeldi mi ne durumdalar acaba merak ettimMerhaba herkese 12 gün önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum 270 cc ultra high mentor silikon takıldı. O günden bugüne sadece ödemlerim indi fakat kendi göğüsüm altta kaldı çok şekilsiz duruyor, protezler de yukarda kaldı ve şöyle sinirlerimi bozan bir görünüm var normalde göğüslerim küçük ve dikti ama silikon sonrası kendi göğüs uçlarım aşağı bakıyor çok moralim bozuk ben zaten fazla minyonum doktoruma doğal olsun dedim şimdi hem büyük oldu hem şekilsiz hem yukarda. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim (Bu arada bandaj kullanmaya başladım)
MerhabaZamanla iniyormuş merak etmeyin böyle kalmaz benim bir ayı geçti doğallaşmaya başladı sağ özellikle tamamen doğal sol daha yukarda ve şiş
Zamanla iniyormuş merak etmeyin böyle kalmaz benim bir ayı geçti doğallaşmaya başladı sağ özellikle tamamen doğal sol daha yukarda ve şiş
Nekadar ödediniz acaba ve nerede oldunuz ? Özel mi devlet miYa forumdan cok anlamiyorum. Bende yeni post actim. Bugün ameliyatimin 3. Günü mememin biri cok güzel yuvarlak digeri yuvarlak degil uca dogru sivrilesiyor. Cuma kontrolum var. Bugun ilk defa korsemi cikarttim bi bakayim dedim. Aklimdan cikmiyor ya böyle kalirsa cok kotu duruyor ya. Okadar para verdim hayal ettigim gorüntü bu degildi benim
Özelde oldum ben. Bizim burda devlet te yapilmiyor. 25 bine oldumNekadar ödediniz acaba ve nerede oldunuz ? Özel mi devlet mi