- 30 Ocak 2021
- 80
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi kelebekkk321
Çok teşekkür ederim evet hep ayrikti benim zaten üzüldüm gerçekten ya bende çok istiyordum Çatal görüntüsü olsunmeme zamanla ödemler geçtikte aşağıya iner. ama meme yapınız ayrıysa ameliyattan sonra kapanması gibi bir şey olmaz. ben de ameliyattan sonra ayrıklıklık kapanır diye düşünüyordum çatal görüntüsü olsun çok istiyordum ama iki mememin arasında bildiğiniz bir kemik var. o yüzden yapısı ayrıksa birleşmez
Büyük olduğu için birsz dha agrilar dha zor geciyor.Daha aşagı baya incek ortası birleşmez yapıdan o belki biraz dha silikon gerilince az daha dolabilirMeme buyutme ameliyati olalı 9 gün oldu. Benim memem hiç yoktu olmuşken büyük olsun dedim 560 cc taktirdim. Boyum 170 kilom 60 Büyüklükte sıkıntı yok ama ayrik duruyor ve doktor meme zaten ayrik durur dedi. Kas alti oldum mecburen dokum olmadığı için. Büyüklüğünden memnunum şu an amaa bu aradaki boşluk dolar mi meme aşağı iner mi dokusu olmayan birinin çok merak ediyorum. Ve hala cokk sırt ağrım var sırt ağrısı ne zaman geçer acaba. Lütfen tecrübe edenler bilgi verirse çok sevinirim
İnşallah birazcık daha yaklaşır teşekkür ederimBüyük olduğu için birsz dha agrilar dha zor geciyor.Daha aşagı baya incek ortası birleşmez yapıdan o belki biraz dha silikon gerilince az daha dolabilir
Memeniz cok kucukken nasıl 560 cc sıgdı hayret ettim. Bana 400 ü zor taktı. Daha kucugunu kabul etsem onu takacaktı. Sırt agrılarınıza gelecek olursan benim 2. Haftada geçmişti sanki ama kas agrısı uzun sürüyor. Birde sizin ameliyat öncesi memeniz ayrıksa ameliyat sonrasıda ayrık oluyor bu sizin yapınızla alakalı.Meme buyutme ameliyati olalı 9 gün oldu. Benim memem hiç yoktu olmuşken büyük olsun dedim 560 cc taktirdim. Boyum 170 kilom 60 Büyüklükte sıkıntı yok ama ayrik duruyor ve doktor meme zaten ayrik durur dedi. Kas alti oldum mecburen dokum olmadığı için. Büyüklüğünden memnunum şu an amaa bu aradaki boşluk dolar mi meme aşağı iner mi dokusu olmayan birinin çok merak ediyorum. Ve hala cokk sırt ağrım var sırt ağrısı ne zaman geçer acaba. Lütfen tecrübe edenler bilgi verirse çok sevinirim
Merhabalar hiçmi dokunuz yoktu ve genel olarak dokunuz yoksa doktorlar bu büyüklükte ccler takmıyorlar nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz fiyat belirtebilirmisinizMeme buyutme ameliyati olalı 9 gün oldu. Benim memem hiç yoktu olmuşken büyük olsun dedim 560 cc taktirdim. Boyum 170 kilom 60 Büyüklükte sıkıntı yok ama ayrik duruyor ve doktor meme zaten ayrik durur dedi. Kas alti oldum mecburen dokum olmadığı için. Büyüklüğünden memnunum şu an amaa bu aradaki boşluk dolar mi meme aşağı iner mi dokusu olmayan birinin çok merak ediyorum. Ve hala cokk sırt ağrım var sırt ağrısı ne zaman geçer acaba. Lütfen tecrübe edenler bilgi verirse çok sevinirim
Aslında sizin çok büyük ccmiş ortaı nasıl ayrık kaldıki ben ilk yaptirdigim 370 die onda bile ortasi birlesmeye yakindi benim ortasida cok acik.şimdi ise 300 onda baya ayrık duruorİnşallah birazcık daha yaklaşır teşekkür ederim
Yani biraz vardı emzirme sonrası sonmustu iyice doku biraz vardi yani. Sagolsun doktorum büyük olsun dedim deniycem ameliyatta dedi ve istediğim oldu küçük olan memede sıkıntı yaşıyorum diğeri daha rahat agrisi çabuk geçti kasmiyor beni. Evet demekki benle alakalı h3rkes öyle soylemisMemeniz cok kucukken nasıl 560 cc sıgdı hayret ettim. Bana 400 ü zor taktı. Daha kucugunu kabul etsem onu takacaktı. Sırt agrılarınıza gelecek olursan benim 2. Haftada geçmişti sanki ama kas agrısı uzun sürüyor. Birde sizin ameliyat öncesi memeniz ayrıksa ameliyat sonrasıda ayrık oluyor bu sizin yapınızla alakalı.
Konya da oldum 55 bin TL. Sagolsun doktorum çok ilgiliydi ameliyatta denemis ve oldu bi şekilde yalnız büyük istediğim için zorluk yaşıyormuşum belirtti bunu da. Aşırı büyük durmuyor tam istediğim gibiMerhabalar hiçmi dokunuz yoktu ve genel olarak dokunuz yoksa doktorlar bu büyüklükte ccler takmıyorlar nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz fiyat belirtebilirmisiniz
Yaa demek ki benim yapimla alakalı ya. Siz iki kez mi oldunuz ameliyat neden acaba merak ettimAslında sizin çok büyük ccmiş ortaı nasıl ayrık kaldıki ben ilk yaptirdigim 370 die onda bile ortasi birlesmeye yakindi benim ortasida cok acik.şimdi ise 300 onda baya ayrık duruor
Yaa bende 400 istedim a sigmamis koltuk altima tasmis 375 bana kucuk geldi cok uzgunum keske daha buyuk olabilseydiMemeniz cok kucukken nasıl 560 cc sıgdı hayret ettim. Bana 400 ü zor taktı. Daha kucugunu kabul etsem onu takacaktı. Sırt agrılarınıza gelecek olursan benim 2. Haftada geçmişti sanki ama kas agrısı uzun sürüyor. Birde sizin ameliyat öncesi memeniz ayrıksa ameliyat sonrasıda ayrık oluyor bu sizin yapınızla alakalı.
375 ile 400 arasında pek fark yok. Banada 400 küçük geliyor ama çok kafaya takmıyorum cünkü protez büyükdükce riskte artar. O yüzden güzel ve dogal olması yeterliYaa bende 400 istedim a sigmamis koltuk altima tasmis 375 bana kucuk geldi cok uzgunum keske daha buyuk olabilseydi((( 560 a bnde hayret eetttim benmde neredeyse dokum yok sisa bnde yaptirirdim sunanda 375 bana kucuk geliyot daha dun ameliyat oldum
Odemler inince insallah kuculmez375 ile 400 arasında pek fark yok. Banada 400 küçük geliyor ama çok kafaya takmıyorum cünkü protez büyükdükce riskte artar. O yüzden güzel ve dogal olması yeterli
Cok küçülme olmuyor. Şekilleniyor gözünüze daha güzel görünüyor. Merak etmeyin küçükte olsa begeneceksinizOdemler inince insallah kuculmez
Morarmalariniz olmus muydu pekiCok küçülme olmuyor. Şekilleniyor gözünüze daha güzel görünüyor. Merak etmeyin küçükte olsa begeneceksiniz
Merhaba bana da 4 gün önce 375 cc mentor yuvarlak hp takıldı benim de dokum yok sayılırdı ama benim gözümede küçük geldi daha da küçülür mü acabaCok küçülme olmuyor. Şekilleniyor gözünüze daha güzel görünüyor. Merak etmeyin küçükte olsa begeneceksiniz
İlk gun bana kucuk geldi su anda odem olusmaya basladi ve kocaman ol du int okuduguma gore ilk ameliyattan ciktigimz haldeki buyuklukte kaliyormus su anda buyuk ama odem biliyorum cnku ilk hun boyle degildi maalesef bana kkuculecek gibi geliyor belki oturunca goruntu degisir beni tatmin eder belki buyuklugu oturmadan umutsuzluga kapılmak istemiyorum en kotusu hc yoktan iyidir diyecegimMerhaba bana da 4 gün önce 375 cc mentor yuvarlak hp takıldı benim de dokum yok sayılırdı ama benim gözümede küçük geldi daha da küçülür mü acaba
Çok degil ama olmustuMorarmalariniz olmus muydu peki
Gecmis olsun gule gule kullaninÇok degil ama olmustu