Meme estetigi oldum aklimda bazi sorular var lutfen yardimm

kelebekkk321

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
80
23
26
Meme buyutme ameliyati olalı 9 gün oldu. Benim memem hiç yoktu olmuşken büyük olsun dedim 560 cc taktirdim. Boyum 170 kilom 60 Büyüklükte sıkıntı yok ama ayrik duruyor ve doktor meme zaten ayrik durur dedi. Kas alti oldum mecburen dokum olmadığı için. Büyüklüğünden memnunum şu an amaa bu aradaki boşluk dolar mi meme aşağı iner mi dokusu olmayan birinin çok merak ediyorum. Ve hala cokk sırt ağrım var sırt ağrısı ne zaman geçer acaba. Lütfen tecrübe edenler bilgi verirse çok sevinirim

meme zamanla ödemler geçtikte aşağıya iner. ama meme yapınız ayrıysa ameliyattan sonra kapanması gibi bir şey olmaz. ben de ameliyattan sonra ayrıklıklık kapanır diye düşünüyordum çatal görüntüsü olsun çok istiyordum ama iki mememin arasında bildiğiniz bir kemik var. o yüzden yapısı ayrıksa birleşmez

Çok teşekkür ederim evet hep ayrikti benim zaten üzüldüm gerçekten ya bende çok istiyordum Çatal görüntüsü olsun

Büyük olduğu için birsz dha agrilar dha zor geciyor.Daha aşagı baya incek ortası birleşmez yapıdan o belki biraz dha silikon gerilince az daha dolabilir

Memeniz cok kucukken nasıl 560 cc sıgdı hayret ettim. Bana 400 ü zor taktı. Daha kucugunu kabul etsem onu takacaktı. Sırt agrılarınıza gelecek olursan benim 2. Haftada geçmişti sanki ama kas agrısı uzun sürüyor. Birde sizin ameliyat öncesi memeniz ayrıksa ameliyat sonrasıda ayrık oluyor bu sizin yapınızla alakalı.

Merhabalar hiçmi dokunuz yoktu ve genel olarak dokunuz yoksa doktorlar bu büyüklükte ccler takmıyorlar nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz fiyat belirtebilirmisiniz

Yani biraz vardı emzirme sonrası sonmustu iyice doku biraz vardi yani. Sagolsun doktorum büyük olsun dedim deniycem ameliyatta dedi ve istediğim oldu küçük olan memede sıkıntı yaşıyorum diğeri daha rahat agrisi çabuk geçti kasmiyor beni. Evet demekki benle alakalı h3rkes öyle soylemis

Merhabalar hiçmi dokunuz yoktu ve genel olarak dokunuz yoksa doktorlar bu büyüklükte ccler takmıyorlar nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz fiyat belirtebilirmisiniz
Konya da oldum 55 bin TL. Sagolsun doktorum çok ilgiliydi ameliyatta denemis ve oldu bi şekilde yalnız büyük istediğim için zorluk yaşıyormuşum belirtti bunu da. Aşırı büyük durmuyor tam istediğim gibi

Aslında sizin çok büyük ccmiş ortaı nasıl ayrık kaldıki ben ilk yaptirdigim 370 die onda bile ortasi birlesmeye yakindi benim ortasida cok acik.şimdi ise 300 onda baya ayrık duruor
Yaa demek ki benim yapimla alakalı ya. Siz iki kez mi oldunuz ameliyat neden acaba merak ettim

Yaa bende 400 istedim a sigmamis koltuk altima tasmis 375 bana kucuk geldi cok uzgunum keske daha buyuk olabilseydi ((( 560 a bnde hayret eetttim benmde neredeyse dokum yok sisa bnde yaptirirdim sunanda 375 bana kucuk geliyot daha dun ameliyat oldum

Yaa bende 400 istedim a sigmamis koltuk altima tasmis 375 bana kucuk geldi cok uzgunum keske daha buyuk olabilseydi ((( 560 a bnde hayret eetttim benmde neredeyse dokum yok sisa bnde yaptirirdim sunanda 375 bana kucuk geliyot daha dun ameliyat oldum
375 ile 400 arasında pek fark yok. Banada 400 küçük geliyor ama çok kafaya takmıyorum cünkü protez büyükdükce riskte artar. O yüzden güzel ve dogal olması yeterli

Merhaba bana da 4 gün önce 375 cc mentor yuvarlak hp takıldı benim de dokum yok sayılırdı ama benim gözümede küçük geldi daha da küçülür mü acaba
İlk gun bana kucuk geldi su anda odem olusmaya basladi ve kocaman ol du int okuduguma gore ilk ameliyattan ciktigimz haldeki buyuklukte kaliyormus su anda buyuk ama odem biliyorum cnku ilk hun boyle degildi maalesef bana kkuculecek gibi geliyor belki oturunca goruntu degisir beni tatmin eder belki buyuklugu oturmadan umutsuzluga kapılmak istemiyorum en kotusu hc yoktan iyidir diyecegim dokusu olmalyip 500 cc ustu taktiran okudum cok ilginc (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…