Meme Estetiği İçin Ekonomik ve Manevi Sıkıntı Çekenler ?

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
Şahsen ben yeni memur olur olmaz bu ameliyatı yaptırdım 10.000 tl kredi çektim ve 20 aya böldürdüm memur maaşıyla baya zorladı beni bazen ne gerek vardı sanki yaptırdın da ne oldu sanki diyorum damla değil de yuvarlak mı olsaydı diyorum sonra iyi ki böyle yaptırmışım, kendimi daha hissediyorum güvenim geldi diyorum aranızda maddi manevi sıkıntı çeken var mı?

kim çekmiyor ki en azından siz çalışıyorsunuz ben öğrenciyim ve de ameliyat parasını denkleştircem diye göbeğim çatladı resmen hala daha tam değil :KK43: ve bu ayın sonunda olmak istiyorum been :KK43:

kim çekmiyor ki en azından siz çalışıyorsunuz ben öğrenciyim ve de ameliyat parasını denkleştircem diye göbeğim çatladı resmen hala daha tam değil :KK43: ve bu ayın sonunda olmak istiyorum been :KK43:

doktorun belli mi çok mu ufak senin de nişanlın onaylıyor mu

Benim ameliyatim bana 3250 ya mal oldu.maddi anlamda silinti cekmedim,calisiyorum.çok verrmedigim için sikintiya sokmadi.
Boyutu konusunda kendimi iyi anlatamadigim için memnun değilim.hatta ikinci ameliyatı bile düşünüyorum olsammi diye.manevi yönden bu sekillde huzursuzluk.sürekli aklimda,kendimi ifade edememe,kendini yarygilamaya dönüştü.elimde olan bir firsati iyi degerlendiremedim.
Yaptirdigima hic pişman olmadim.en azından evde ,sicakta dolgulu dolgulu takmak eziyetti.takmasan ne giysen yapisiyor .o konuda rahatladim.keşke çok daha önceden olsaydim.

Benim ameliyatim bana 3250 ya mal oldu.maddi anlamda silinti cekmedim,calisiyorum.çok verrmedigim için sikintiya sokmadi.
Boyutu konusunda kendimi iyi anlatamadigim için memnun değilim.hatta ikinci ameliyatı bile düşünüyorum olsammi diye.manevi yönden bu sekillde huzursuzluk.sürekli aklimda,kendimi ifade edememe,kendini yarygilamaya dönüştü.elimde olan bir firsati iyi degerlendiremedim.
Yaptirdigima hic pişman olmadim.en azından evde ,sicakta dolgulu dolgulu takmak eziyetti.takmasan ne giysen yapisiyor .o konuda rahatladim.keşke çok daha önceden olsaydim.

bende kas altı oldum ama sizin kas altı çok farklı olmuş neden yapıştırmış doktor anlamadım yoksa aramızda pek bir farkı yok 275- 300 en azından daha ilerde durmalıydı bence yanlış protez seçiminden kaynaklı modarete plus yerine high profil taksaydı daha öne çıkık duracaktı, ikinci ameliyatı olursanız ayrı ücret ödeyecek misiniz ödersiniz gibi geliyor

bende kas altı oldum ama sizin kas altı çok farklı olmuş neden yapıştırmış doktor anlamadım yoksa aramızda pek bir farkı yok 275- 300 en azından daha ilerde durmalıydı bence yanlış protez seçiminden kaynaklı modarete plus yerine high profil taksaydı daha öne çıkık duracaktı, ikinci ameliyatı olursanız ayrı ücret ödeyecek misiniz ödersiniz gibi geliyor
İkinci ameliyat olursa ayni ücreti ödeyecegim.profil secimi benden kawynaklandi.çok öne cikmasin dedim doktora.oda buna gore profil belirledi.sunu yapabilirdi.protezleri gösterip ona gore karar vermeli sağlayabilirdi,yönlendirme yapabilirdi.
Sadece protez yüksekliği HIGH olsa bile yeterdi bana.artik kismet diyeyim.

Benim ameliyatim gitgel otel, ucak, ilac parasi derken 8 milyara mal oldu.maddi yonden sikinti cekmedim cunku babam tum masraflarimi karsiladi.tek kurus cikmadi allaha sukur.manevi yonden suanda kararsizim.cunku daha cok yeni 11.gun ve suan pek biseye benzemiyorlar.onlari yabanci olarak goruyorum.boyut konusu ve en onemlisi kesi yeri beni tatmin etti ama sagdaki sislik ve agri beni husursuz ediyor.karisigim biraz tabiki daha cok erken kesin yorum icin.

İkinci ameliyat olursa ayni ücreti ödeyecegim.profil secimi benden kawynaklandi.çok öne cikmasin dedim doktora.oda buna gore profil belirledi.sunu yapabilirdi.protezleri gösterip ona gore karar vermeli sağlayabilirdi,yönlendirme yapabilirdi.
Sadece protez yüksekliği HIGH olsa bile yeterdi bana.artik kismet diyeyim.

çoğu doktor sadece hastane ve silikon parasını alıyor. sonuçta hastasının mutlu olması da önemli. sizin doktorunuz zaten çok uygun fiyata yapmış. bence yine aynı parayı alacaksa daha iyi bir doktora birazcık daha büyük ve daha bitişik koydursanız iyi olur.

Son düzenleme:
Şahsen ben yeni memur olur olmaz bu ameliyatı yaptırdım 10.000 tl kredi çektim ve 20 aya böldürdüm memur maaşıyla baya zorladı beni bazen ne gerek vardı sanki yaptırdın da ne oldu sanki diyorum damla değil de yuvarlak mı olsaydı diyorum sonra iyi ki böyle yaptırmışım, kendimi daha hissediyorum güvenim geldi diyorum aranızda maddi manevi sıkıntı çeken var mı?

arkadaşım da 6 ay kadar önce reha yavuzer e yaptırmak için 10 bin tl kredi çekmişti. gerçekten güzel olmuştu. sarkma varmış azıcık onu da toparlasaydı daha güzel olurdu. sütyen parasını kıza ödetmiş. yani o kadar para al 50 tl lık sütyeni hastaya aldır. garipsemiştim o zaman.

Son düzenleme:

öğrenciysen kendini sıkma ara tatilinde kışın yaptır daha rahat edersin bence.

Son düzenleme:
çoğu doktor sadece hastane ve silikon parasını alıyor. sonuçta hastasının mutlu olması da önemli. sizin doktorunuz zaten çok uygun fiyata yapmış. bence yine aynı parayı alacaksa daha iyi bir doktora birazcık daha büyük ve daha bitişik koydursanız iyi olur.
evet çok uygun oldu.ama içinde hastane ücreti yok.onun için rapor çıkartırdı.
ikinci ameliyat için maddi yönünden düşünmüyorum.açıkçası ilkinde düşünmüştüm.ama şimdi gözüme gelmiyor hiç.
ikinci ameliyata neden tereddüt ediyorum.ilk ameliyatta yakınlarım seferber oldu,çocukların bakımı,ameliyatta yanımda kalma vs.gerçi eve çıktıktan sonra hiç kimseye yük olmadım.10 yaşındaki kızım yardım etti,temizlik,yataktan kalkma ,gelen misafiri ağırlama konusunda .Ama şimdi ben beğenmedim tekrar olacağım demek ayıbıma gidiyor.olursam bile kimseye söylemedn olacağım.
bir de ikinci ameliyatı olup bu seferde bir sorun çıkmasından korkuyorum.ilkinde çıksa bu kadar takılmazdım.ne bileyim işte her yönden düşünüyorum işte.daha iyi olacağının garantisi yok çünkü.
fotolardaki ayrıklık azaldı sanki.daha yakınlar.yeni hallerini koymadım.

ikinci ameliyat için maddi yönünden düşünmüyorum.açıkçası ilkinde düşünmüştüm.ama şimdi gözüme gelmiyor hiç.
ikinci ameliyata neden tereddüt ediyorum.ilk ameliyatta yakınlarım seferber oldu,çocukların bakımı,ameliyatta yanımda kalma vs.gerçi eve çıktıktan sonra hiç kimseye yük olmadım.10 yaşındaki kızım yardım etti,temizlik,yataktan kalkma ,gelen misafiri ağırlama konusunda .Ama şimdi ben beğenmedim tekrar olacağım demek ayıbıma gidiyor.olursam bile kimseye söylemedn olacağım.
bir de ikinci ameliyatı olup bu seferde bir sorun çıkmasından korkuyorum.ilkinde çıksa bu kadar takılmazdım.ne bileyim işte her yönden düşünüyorum işte.daha iyi olacağının garantisi yok çünkü.

arkadaşım 6 ay bekle diyorum fikirler de değişiyor görüntü de

Maddi olarak çoğumuzu zorlayan bir ameliyat haklısınız. Ama şöyle de düşünmeli, bu zamana kadar göğüs yok diye o destekli sütyenlere verilen onca para, bir kıyafet alırken sadece üst bedeni düzgün olsun diye yapılan onca ek terzi masrafları, şöyle ucuz yollu bikini bile alamama.. Genel olarak bunlara bile o kadar çok para ödedik ki.. Sadece toplu olmadığı için göze gelmiyor. Hiç unutmuyorum, kuzinimin nişanı için aldığım abiyeye, sırf göğüs kısmı fena durmadı diye bir dünya para ödemiştim.. Yani kısacası evet maliyetli ama ben bu ameliyatı olduğum için mutluyum. ❤

yeni bir operasyon için en az altı ay geçmeli diye biliyorum. bence bunların bir sene keyfini sürün. o zaman kadar herşey belli de olur. sonra yenisini isterseniz gizlice yaptırın sadece aileniz bilsin. kızınız da büyümüş olur zaten.

şu an için başka şansım yok canım.sağolasın.şekilleri daha güzelleşti.küçükler sadece.

Merikeklik yurtdisindaki hastalar genelde modareteplus tercih ediyor.yani kotu olsa okadar kisi bu yontemi tercih etmez.bence zaman vermelisin.bende ilk basta buyuk mu oldu diyordum suanda cok mutluyum.kaldiki ikinci ameliyati olan kisiler var sitede.hem daha kisa hem daha az agrili geciyormus.sadece daha onceden acilmid varolan cebi biraz buyutucek.biraz zaman ver kendine baktin mutsuzsun ikinci ameliyati olursun .sonucta mutlu olmak icin oluyoruz bu ameliyati.

öğrenciysen kendini sıkma ara tatilinde kışın yaptır daha rahat edersin bence.

yok o zmana kadr beklemek istemiyorum birde yara izlerinin geçmesini istiyorum birde ben polislik m
lakatlarına gireceğim için kol hareketlerimin sınırlandırıcı olmaması için erkenden olmalıyım :/

Bende maddi sıkıntı cekiyorum daha 18 yasımdaym ögrenciyim babama söylemeyede utanıyorum kızlar :KK43: ama bıktım silikonlu sütyenlerden zayıfım kaburgalarım agrımaya basladı artık Allahım yardım et :KK43:

yok o zmana kadr beklemek istemiyorum birde yara izlerinin geçmesini istiyorum birde ben polislik m
lakatlarına gireceğim için kol hareketlerimin sınırlandırıcı olmaması için erkenden olmalıyım :/

İce girl eğer polislik için sinava gireceksen ameliyat ini ertele canim.dikiş izi vs bahane edip ekerler.önce mesleğini edin.sonra yapilir silikon

X