Meme Estetigi İçin Doktor Önerileri

orbity_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
27
3
88
35
Merhabalar. Bir ay icinde meme buyultme operasyonu olmak istiyorum. Biraz aceleye geldi. Ali Sakinselle gorustum hemen haftaya bile yapabilecegini soyledi. O kadar hizli olunca panik oldum tabi :))) Ali Sakinsele operasyon yaptirmis birileri var mi ? Yardimci olursaniz cok sevinirim^_^ Doktor onerilerinize de acigim.Simdiden tesekkurler :))

Bende hiç duymadım hangi şehir bence daha ameliyat olmuş olan arkadaşlar ile görüşün

Istanbul bakirkoyde. Bi arkadasim da oldu memnun aslinda ama yine de insan merak ediyor. Siz oldunuz mu? Onerebileceginiz doktor var mi kızlar:)

Ben olalı 15 gün oldu Hasan Fındık'a eğer iz konusunda takıntın varsa önereyim benim meme ucu kes altı 325 cc koyuldu şimdiden iz belli belirsiz.. hiç ağrım olmadı benim sadece sırt ağrım biraz oldu onda da merhem sürdürttüm iyi geldi.. Aşırı memnunum..

Aynen istanbuldayim canım. Hasan Findik'i ben de burda duydum herkes de memmun. Fiyatı hakkinda bilgi alabilir miyim bir de ne marka kullanıyor? Son olarak fotograflarin var mi ^_^

Ben Sakaryada oldum canım ama sen İstanbuldasın sanırım.

Huhuuu hic mi Ali Sakinseli bilej duyan operasyon olan yok ???? Hadi kizlar :))

Geçmiş olsun canım bana da bu doktorun telefonunu özelden atabilirmisin?1 de fiyat nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…