Meme estetiği için destek bekliyorum :)

Merhaba bende olmayı düşünüyorum 2023 yılı için doktor ve fiyat bilgiside yazabilirmi arkadaşlar :)

Merhaba ben ameliyat olacağım şubat ayında fiyat olarak 30binden başlıyor
Öylemi :) ne güzel nerede olacaksınız ? bende salı günü ataşehir estetica uğur bey ile görüşmeye gideceğim bi kaç yerden fiyat alıyorum şu süreçte. Dilan polat estetik 60 bin istedi 🥲 en fazla 30 35 e kadar çıkabiliyorum bu fiyatlarda yada altında varmıdır bilmiyorum

Öylemi :) ne güzel nerede olacaksınız ? bende salı günü ataşehir estetica uğur bey ile görüşmeye gideceğim bi kaç yerden fiyat alıyorum şu süreçte. Dilan polat estetik 60 bin istedi 🥲 en fazla 30 35 e kadar çıkabiliyorum bu fiyatlarda yada altında varmıdır bilmiyorum
Ankara şehir hastanesi

Merhaba arkadaşlar, ben 11 yıl önce Zekeriya beye ameliyat olmuştum, geçen hafta da ikinci ameliyatımı oldum ona ve implantları büyüttük. Kendisi meme estetiğinde uzman ve çok başarılı. Tavsiye ederim, gidip görüşüp fiyat almanızda fayda var

Merhaba meme büyütme estetiği yaptırmak istiyorum forumda yorumları okuyunca cesaretim kırıldı:KK43: tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum
Bende korkuyordum ama inanılmaz hızlı toparladım. 9.günümdeyim ama normal rutinime döndüm diyebilirim.tabi eskisi gibi rahat hareket hala yok ama çok hızlı iyileşiyorum . Tabi ağrı eşiğine memenin dokusuna ve Dr a bağlı birçok faktör var. Bunlar sonucu değiştiriyor. Ben hiç bu ne berbat bir şeymiş deyip pişman olmadım. İlk 4 gün sabah kalkmak zordu ilk 10 15 dk . Sonra normale dönüyorsun. Ben ameliyata girerken ömür boyu mutlu edecek bir şey için 1 hafta 10 gün acıya katlanırım fikriyle ve hızlı iyileşirim düşüncesi vardı. Bende korkuyordum ama korkum 2 yaşında ve 5 yaşında çocuğumdan nasıl sakınacağımdı. Çok şükür beklediğim kadar zor olmadı . O yüzden gerçekten istiyorsan karar verdiysen erteleme.

Bende bu ay sonu olacağım çok aşırı heyecanlıyım ömer ekin ve volkan tayfur vardı aklımda.volkan tayfur bayağı yüksek fiyat verince ömer ekinle görüştüm ve içime sindi
Bence korkma sonunu düşünsene 😀

Dilan Polat poliklinik deneyimi olan biri değil bence ciddi bir operasyonu bir işletmede olma:) Ben 3 ay önce ameliyat oldum benden sonra 3 arkadaşım daha oldu. Ben 37vine olmuştum. Aynı doktora en son arkadaşım 45’e oldu

Fiyatlar sürekli artıyormuş bende bir doktordan fiyat aldım yuvarlak 45 damla 52 dedi ama 2ay geçerli olur dedi

Yaaa Dilan Polat kimdir ?nedir? Uzmanlık alanı nedir? Lütfen tam donanımlı bir hastanede olun .Devlette olun.Ama şu saçma sapan yerlerde olmayın Bakın bir deprem uaşadık değil mi ? ondan örnek alın Ülkemizin çok iyi plastik cerrahları var.Herkes kendi işini yapsın.Böylelerime prim vermeyin Daha geçen hafta bir kız burun estetiği yaptırırken hayatını kaybetti.

Yaaa Dilan Polat kimdir ?nedir? Uzmanlık alanı nedir? Lütfen tam donanımlı bir hastanede olun .Devlette olun.Ama şu saçma sapan yerlerde olmayın Bakın bir deprem uaşadık değil mi ? ondan örnek alın Ülkemizin çok iyi plastik cerrahları var.Herkes kendi işini yapsın.Böylelerime prim vermeyin Daha geçen hafta bir kız burun estetiği yaptırırken hayatını kaybetti.
Kesinlikle katılıyorum sana.Benim seçeneklerimin arasında asla güzellik merkezleri olmadı kızlar sizin de olmasın

Fiyatlar sürekli artıyormuş bende bir doktordan fiyat aldım yuvarlak 45 damla 52 dedi ama 2ay geçerli olur dedi
Aynen öyle hele bir de malzeme var ya operasyonda bahaneleri hazır.Maliyeti artıyor vs.Onlara mecburuz ve bunu kullanıyorlar ahahha.Şaka bir yana ben oldum çok mutluyum resmen aynaya bakıp bakıp kendime yaptığım en büyük yatırım diyorummm:)))

Aynen öyle hele bir de malzeme var ya operasyonda bahaneleri hazır.Maliyeti artıyor vs.Onlara mecburuz ve bunu kullanıyorlar ahahha.Şaka bir yana ben oldum çok mutluyum resmen aynaya bakıp bakıp kendime yaptığım en büyük yatırım diyorummm:)))
Darısı başıma inşallah

Bende bu ay sonu olacağım çok aşırı heyecanlıyım ömer ekin ve volkan tayfur vardı aklımda.volkan tayfur bayağı yüksek fiyat verince ömer ekinle görüştüm ve içime sindi
Bence korkma sonunu düşünsene 😀
Volkan Tayfur ne kadar fiyat verdi özelden de yazarsanız olur biraz pahalı gibi. Bir de ameliyat oldunuz mu acaba?

Merhaba meme büyütme estetiği yaptırmak istiyorum forumda yorumları okuyunca cesaretim kırıldı:KK43: tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum
Lütfen cesaretin kırılmasın. Forumlar da bazen okuduğum kadarıyla, sıfır sıkıntı yaşamak bile istemiyoruz . Ben 3. Ay’a giriyorum , ve ameliyat olmadan önce ; kötü yorumları, konuları okudukça şevkim kırılıyordu . Meğer hiç bir konu, okuduğum gibi korkunç değilmiş. Hiç birini yaşamadım. Aksine harika bir sürecim geçti. İyiki olmuşum diyorum şimdi , olmanı tavsiye ederim ve kötü yorumları okumamanı tavsiye ederim ..

X