Meme estetiği güncel fiyatlar?

Umarim hersey gönlünüzce olsun . Ilk gun oldugu icin ben biraz isyanlardayim neden yaptırdım deger miydi bu agriya diye. Fakat insallah gecer ve memnun kalirim
okadar şanslısın ki söyle düşün imkanı sağladın ve karar verdiğin birseyi gerçekleştirdin , inşallah acılar geçecek keyfine bakacaksın bir an önce olmak istiyorum yaza hazır ve nazır olmak istiyorum maddi anlamda kendimi hazırladım ama hiçbir doktor bilgim yok

Çokca arastirma yaptim huseyin gercekte karar kıldım . Instagram ve google uzerinden arastir istersen . Bende sehir disindan gidip ameliyat oldum dün. Cumartesi de kontrolum var ama cumartesiye kdr nasil dayanirim bilmiyorum

Basta ön muayeneye gidiyorsunuz . Kendisi 1 saat kadar vakit ayiriyor muayene icin . 500 tl muayene ucreti vardi iki ay once muayene olmustum. Ameliyat tarihini telefonda goruserek ayarladik. Ameliyata 1 hafta kala anestezi ve kan icin cagirdilar birde fotograf cekimi oldu . Ameliyat gunu sabah tekrar görüştük ve cizimler ölcümler yapti . Ameliyattan ciktiktan hemen sonra yanima geldi birde ertesi gun sabah yanima geldi . Onun haricinde 4. Gun muayeneye çağırdı tekrar muayene ve foto cekimi . 10 gun sonrasi için tekrar cagirdi dikis durumuna bakacak. Ilgili isini severek yapan bir doktor . Asistani harika bir insan . Dun gece 12 de mesaj attim o saatte mesajimi cevapladi kendisi dr beye danisarak . Genel anlamda memnunum fakat bugun sol kolumda agri ve parmaklarimda uyusma var biraz tedirginim . Az dinlenip kendi durumuma bakcam .

Çok teşekkürler ayrıntılı yazmışsınız umarım yasadığınız sıkıntı geçici bir durumdur. Ama ne güzel zorlu süreci atlatmışsınız. Ben de emzirme sonrası 6 ay gecmesini bekliyorum. Şubat gibi inşallah olmayı planlıyorum.

Ayni doktora yakin arkadasim da ameliyat oldu ve hic bir sorun yasamadi . 2 senesi oldu ameliyattan itibaren . Herhangi olumsuzluk yasamadi aksine hic bir agrisi dahi olmadı. Insallah sizde ameliyatinizi sorunsuz olup istediğiniz goruntuye ulasirsinz

Benimde 2 ay oldu oğlum emzirmeyi bırakalı,size doktor mu söyledi acaba 6 ay sonra yapalım diye , 6 ay sonra fiyatlar hepten artacak

Evet maalesef ki pahalı ve bu 3 ay önceki fiyat şuan daha farklıdır fiyatlar ben özel hastanede yaptırdım devlette biraz daha uygun oluyor sanırım.
Ben 2022 Ekim ayında 37bine oldum. Özelde oldum bence özellerde 70e falan vardır su an. Arkadasım geçen ay doktoruma 65e oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…