- 3 Ağustos 2017
- 61
- 70
- Konu Sahibi pigletiseverim
Kızlar yakın zamanda estetik olan ya da istanbul civarından fiyat alan var mı meme estetiği için? Devlet hastanesinde de olunuyormuş sanırım olan var mı istanbul içi? Ve dr önerisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim cok fazla agrim var ne zaman gececk bilmiyorum ama kollarim ve sirtim bazen aglatiyor beniÇok geçmiş olsun , nasıl geçti hangi hastane hangi doktora oldunuz markası nedir kaç cc acaba
Mentor marka 375 cc digeri 400 cc . Dr huseyin gercek yapti ameliyati eskisehir gurlife da
Çok sevindim inşallah bende oldum diye yazdığım gün gelirMentor marka 375 cc digeri 400 cc . Dr huseyin gercek yapti ameliyati eskisehir gurlife da
Umarim hersey gönlünüzce olsun . Ilk gun oldugu icin ben biraz isyanlardayim neden yaptırdım deger miydi bu agriya diye. Fakat insallah gecer ve memnun kalirimÇok sevindim inşallah bende oldum diye yazdığım gün gelir
okadar şanslısın ki söyle düşün imkanı sağladın ve karar verdiğin birseyi gerçekleştirdin , inşallah acılar geçecek keyfine bakacaksın bir an önce olmak istiyorum yaza hazır ve nazır olmak istiyorum maddi anlamda kendimi hazırladım ama hiçbir doktor bilgim yokUmarim hersey gönlünüzce olsun . Ilk gun oldugu icin ben biraz isyanlardayim neden yaptırdım deger miydi bu agriya diye. Fakat insallah gecer ve memnun kalirim
Çokca arastirma yaptim huseyin gercekte karar kıldım . Instagram ve google uzerinden arastir istersen . Bende sehir disindan gidip ameliyat oldum dün. Cumartesi de kontrolum var ama cumartesiye kdr nasil dayanirim bilmiyorumokadar şanslısın ki söyle düşün imkanı sağladın ve karar verdiğin birseyi gerçekleştirdin , inşallah acılar geçecek keyfine bakacaksın bir an önce olmak istiyorum yaza hazır ve nazır olmak istiyorum maddi anlamda kendimi hazırladım ama hiçbir doktor bilgim yok
Çok beğendim doktorunuzun yaptığı işlemleri lesle İstanbul’da olsaydı dedimMentor marka 375 cc digeri 400 cc . Dr huseyin gercek yapti ameliyati eskisehir gurlife da
Eskişehir de doktor arayışındayım. Memnun kaldınız mı süreçten? Dediğiniz fiyata muayene falan dahil mi? Ameliyat öncesi kaç kere görüştünüz?Mentor marka 375 cc digeri 400 cc . Dr huseyin gercek yapti ameliyati eskisehir gurlife da
Çok teşekkürler ayrıntılı yazmışsınız umarım yasadığınız sıkıntı geçici bir durumdur. Ama ne güzel zorlu süreci atlatmışsınız. Ben de emzirme sonrası 6 ay gecmesini bekliyorum. Şubat gibi inşallah olmayı planlıyorum.Basta ön muayeneye gidiyorsunuz . Kendisi 1 saat kadar vakit ayiriyor muayene icin . 500 tl muayene ucreti vardi iki ay once muayene olmustum. Ameliyat tarihini telefonda goruserek ayarladik. Ameliyata 1 hafta kala anestezi ve kan icin cagirdilar birde fotograf cekimi oldu . Ameliyat gunu sabah tekrar görüştük ve cizimler ölcümler yapti . Ameliyattan ciktiktan hemen sonra yanima geldi birde ertesi gun sabah yanima geldi . Onun haricinde 4. Gun muayeneye çağırdı tekrar muayene ve foto cekimi . 10 gun sonrasi için tekrar cagirdi dikis durumuna bakacak. Ilgili isini severek yapan bir doktor . Asistani harika bir insan . Dun gece 12 de mesaj attim o saatte mesajimi cevapladi kendisi dr beye danisarak . Genel anlamda memnunum fakat bugun sol kolumda agri ve parmaklarimda uyusma var biraz tedirginim . Az dinlenip kendi durumuma bak
Ayni doktora yakin arkadasim da ameliyat oldu ve hic bir sorun yasamadi . 2 senesi oldu ameliyattan itibaren . Herhangi olumsuzluk yasamadi aksine hic bir agrisi dahi olmadı. Insallah sizde ameliyatinizi sorunsuz olup istediğiniz goruntuye ulasirsinzÇok teşekkürler ayrıntılı yazmışsınız umarım yasadığınız sıkıntı geçici bir durumdur. Ama ne güzel zorlu süreci atlatmışsınız. Ben de emzirme sonrası 6 ay gecmesini bekliyorum. Şubat gibi inşallah olmayı planlıyorum.
Benimde 2 ay oldu oğlum emzirmeyi bırakalı,size doktor mu söyledi acaba 6 ay sonra yapalım diye , 6 ay sonra fiyatlar hepten artacakÇok teşekkürler ayrıntılı yazmışsınız umarım yasadığınız sıkıntı geçici bir durumdur. Ama ne güzel zorlu süreci atlatmışsınız. Ben de emzirme sonrası 6 ay gecmesini bekliyorum. Şubat gibi inşallah olmayı planlıyorum.
Bugün bende ameliyat olmayı düşündüğüm bir doktor vardı aradım 9 ay dedi çok mutsuzum suanEvet ne yazık ki hatta bir kaç doktora sordum hepsi en az 6 ay diyor. İçerde bi yerlerde süt kalması durumunda enfeksiyon riski artıyormuş sanırım
merhaba doktorunuzun adini yazar mısınızAtilla Hacılar. Motiva taktırdım çok memnunum arkadas önerisiyle gittim. Benden sonra da 4-5 arkadasım daha yaptırdı. Çok sıcak ve samimi bir doktor. İstersen asistanın numarasını da gönderebilirim
Çok pahalı değil mi yaEylül 21 de 100 bine ameliyat oldum sadece büyütme kas üstü Mentor 275cc takıldı.
Evet maalesef ki pahalı ve bu 3 ay önceki fiyat şuan daha farklıdır fiyatlar ben özel hastanede yaptırdım devlette biraz daha uygun oluyor sanırım.Çok pahalı değil mi ya
Ben 2022 Ekim ayında 37bine oldum. Özelde oldum bence özellerde 70e falan vardır su an. Arkadasım geçen ay doktoruma 65e olduEvet maalesef ki pahalı ve bu 3 ay önceki fiyat şuan daha farklıdır fiyatlar ben özel hastanede yaptırdım devlette biraz daha uygun oluyor sanırım.
Özeller daha pahalı bende özelde oldum ve Eylül 21 de 115 bin fiyat veridi 100 bine anlaştık . Bildiğim kadarıyla devlette daha uygun yarı yarıya farkediyor.Ben 2022 Ekim ayında 37bine oldum. Özelde oldum bence özellerde 70e falan vardır su an. Arkadasım geçen ay doktoruma 65e oldu