memnun kaldın mı eki acı falan oldu mu
yaşım 21 ve göğüslerim çok sarkık sanki bir sürü çocuk emzirmişim gibi kilo alıp vermekten acayip deforme oldu ve ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum
Çok çok memnun kaldım tabiki.Kesinlikle tavsiye ediyorum doktorumuZaten bu ameliyatı olmadan önce çok araştırdım,birçok doktora randevu aldım,gittim görüştüm ve öyle karar verdim..Istanbulda oturuyorsanız mutlaka görüşmenizi,bilgi almanızı tavsiye ederim Muayenler ücretsiz,gidin görüşün
Agrı konusuna gelince klasik olarak her ameliyattan sonra yaşandıgı gibi narkozdan uyanınca yaşadıgınız güçlü agrılar oluyor.Fakat yapılan agrı kesicilerle beraber bu agrılarınız kontrol altına alınıyor ve rahatlıyorsunuz.İLk hafta yatıp kalkarken biraz sıkıntınız oluyor.Meme ameliyatından sonra yanınızda size refakat edecek bir yakınınız olursa çok rahatlıkla atlatabilirsiniz bu dönemi
yaşım 21 ve göğüslerim çok sarkık sanki bir sürü çocuk emzirmişim gibi kilo alıp vermekten acayip deforme oldu ve ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum
Arzum Hanım merhabalar,nasılsınız?
Gögsünde ileri derecede sarkıklık varsa silikon ameliyatı gögsünün toparlanmasına yetmeyebilir.Dikleştirme ameliyatıda gerekebilir yaniBenim gögüslerim emzirmelerden kaynaklı deforme olmuştu,üst lobum boşalmıştı.Silikonla gayet dolu dolu istedigim gögüslere kavuştum şükür..Korkacak bir ameliyat degil.Her ameliyattan sonra yaşanabilecek bazı sıkıntılar oldugu gibi bu ameliyattada olacaktır tabi.Bir doktora gidip muayene olup fikir almanı öneririm.Sana gerekli olan operasyon ne ise ona göre araştırma yaparsın canım.Bu şekilde daha saglıklı bir araştırma yaparsın COLOR]
Arzum Hanım merhabalar,nasılsınız?
tatlımm ben de bu ameliyatı 21 yaşımda oldum 90 lıyım 6 ayı geçti ameliyat olalo ve çoooook memnunum..
Doktorum BARIŞ ÇAKIR ve ameliyatımı da 6500 liraya oldum..Mükemmel göğüslerin mi olsun istiyorsun? O zaman Barış Çakır diyorum :) sevgiler.
kızlar peki bu göğüs büyütme ameliyatı olduk diyelim... evlenince bi zaararı olur mu çocuk için falan ve deforme olur mu emzirdikten sonra falan??
kızlar,
yaptıranlar bu topikte ne kadara ve hangi doktora yaptırdıklarını ve
memnuniyet ve memnuniyetsizliklerini dile getirirse,
kafamda bişeyler daha da netleşicek,
öpüyorum hepinizi