Meme Estetiği fiyatları?

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
kızlar,
yaptıranlar bu topikte ne kadara ve hangi doktora yaptırdıklarını ve
memnuniyet ve memnuniyetsizliklerini dile getirirse,
kafamda bişeyler daha da netleşicek,
öpüyorum hepinizi :KK66::KK66:

bende araştırıyorum ve dikleştirmek istiyorum 5000 ile 8000 arasında değişiyor

cnm fiyatlar öyle değişiyor ki :44:
devlet hastaneleri 2000-3000 arası
üni. hastaneleri 3000-4000 arası
özel hastaneler 4000-10000 arası bazen bununda üstüne çıkabiliyor
sen doktorunu bul daha sonrada maddi durumuna göre değerlendir :KK34:

Ben Hasan Fındık a ameliyat oldum.5000Ytl ödedim.Şu anda bu ameliyatı 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorum canım :KK34:

memnun kaldın mı eki acı falan oldu mu

Çok çok memnun kaldım tabiki.Kesinlikle tavsiye ediyorum doktorumu :KK34: Zaten bu ameliyatı olmadan önce çok araştırdım,birçok doktora randevu aldım,gittim görüştüm ve öyle karar verdim..Istanbulda oturuyorsanız mutlaka görüşmenizi,bilgi almanızı tavsiye ederim :KK34: Muayenler ücretsiz,gidin görüşün :KK34:
Agrı konusuna gelince klasik olarak her ameliyattan sonra yaşandıgı gibi narkozdan uyanınca yaşadıgınız güçlü agrılar oluyor.Fakat yapılan agrı kesicilerle beraber bu agrılarınız kontrol altına alınıyor ve rahatlıyorsunuz.İLk hafta yatıp kalkarken biraz sıkıntınız oluyor.Meme ameliyatından sonra yanınızda size refakat edecek bir yakınınız olursa çok rahatlıkla atlatabilirsiniz bu dönemi :KK34:

yaşım 21 ve göğüslerim çok sarkık sanki bir sürü çocuk emzirmişim gibi kilo alıp vermekten acayip deforme oldu ve ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum

tatlımm ben de bu ameliyatı 21 yaşımda oldum 90 lıyım 6 ayı geçti ameliyat olalo ve çoooook memnunum..

Doktorum BARIŞ ÇAKIR ve ameliyatımı da 6500 liraya oldum..Mükemmel göğüslerin mi olsun istiyorsun? O zaman Barış Çakır diyorum :) sevgiler.

yaşım 21 ve göğüslerim çok sarkık sanki bir sürü çocuk emzirmişim gibi kilo alıp vermekten acayip deforme oldu ve ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum

Çok çok memnun kaldım tabiki.Kesinlikle tavsiye ediyorum doktorumu :KK34: Zaten bu ameliyatı olmadan önce çok araştırdım,birçok doktora randevu aldım,gittim görüştüm ve öyle karar verdim..Istanbulda oturuyorsanız mutlaka görüşmenizi,bilgi almanızı tavsiye ederim :KK34: Muayenler ücretsiz,gidin görüşün :KK34:
Agrı konusuna gelince klasik olarak her ameliyattan sonra yaşandıgı gibi narkozdan uyanınca yaşadıgınız güçlü agrılar oluyor.Fakat yapılan agrı kesicilerle beraber bu agrılarınız kontrol altına alınıyor ve rahatlıyorsunuz.İLk hafta yatıp kalkarken biraz sıkıntınız oluyor.Meme ameliyatından sonra yanınızda size refakat edecek bir yakınınız olursa çok rahatlıkla atlatabilirsiniz bu dönemi :KK34:

Arzum Hanım merhabalar,nasılsınız?

Gögsünde ileri derecede sarkıklık varsa silikon ameliyatı gögsünün toparlanmasına yetmeyebilir.Dikleştirme ameliyatıda gerekebilir yani :KK34: Benim gögüslerim emzirmelerden kaynaklı deforme olmuştu,üst lobum boşalmıştı.Silikonla gayet dolu dolu istedigim gögüslere kavuştum şükür..Korkacak bir ameliyat degil.Her ameliyattan sonra yaşanabilecek bazı sıkıntılar oldugu gibi bu ameliyattada olacaktır tabi.Bir doktora gidip muayene olup fikir almanı öneririm.Sana gerekli olan operasyon ne ise ona göre araştırma yaparsın canım.Bu şekilde daha saglıklı bir araştırma yaparsın :KK34:COLOR]

Gögsünde ileri derecede sarkıklık varsa silikon ameliyatı gögsünün toparlanmasına yetmeyebilir.Dikleştirme ameliyatıda gerekebilir yani :KK34: Benim gögüslerim emzirmelerden kaynaklı deforme olmuştu,üst lobum boşalmıştı.Silikonla gayet dolu dolu istedigim gögüslere kavuştum şükür..Korkacak bir ameliyat degil.Her ameliyattan sonra yaşanabilecek bazı sıkıntılar oldugu gibi bu ameliyattada olacaktır tabi.Bir doktora gidip muayene olup fikir almanı öneririm.Sana gerekli olan operasyon ne ise ona göre araştırma yaparsın canım.Bu şekilde daha saglıklı bir araştırma yaparsın :KK34:COLOR]

Bir sey daha sormak istıyorum kaça yaptırdınz?Bana 6 bin dedi Hasan Bey in sekreteri

tatlımm ben de bu ameliyatı 21 yaşımda oldum 90 lıyım 6 ayı geçti ameliyat olalo ve çoooook memnunum..

Doktorum BARIŞ ÇAKIR ve ameliyatımı da 6500 liraya oldum..Mükemmel göğüslerin mi olsun istiyorsun? O zaman Barış Çakır diyorum :) sevgiler.

Hayırrr...Kesinlikle Hasan Fındık diyorum bende...Sevgiler... :KK9::KK36:

kızlar peki bu göğüs büyütme ameliyatı olduk diyelim... evlenince bi zaararı olur mu çocuk için falan ve deforme olur mu emzirdikten sonra falan??

zararı olmadığı söyleniyor ama elbetteki deforme olucaktır
emzirme dönemi normal göğüsleri bile uzun süreli posaya çeviriyor istisnalar hariç
ama eminimki normal göğüs kadar deforme olmaz çünkü sonuçta protez erimez deride oluşacak gevşeme dışında sorun olmaz diye düşünüyorum :KK34:
evlenince zararından çok yararı oluyor olacaktır :KK17:

kızlar,
yaptıranlar bu topikte ne kadara ve hangi doktora yaptırdıklarını ve
memnuniyet ve memnuniyetsizliklerini dile getirirse,
kafamda bişeyler daha da netleşicek,
öpüyorum hepinizi :KK66::KK66:

silikonlar dahil 4.000 tl Samsun medicana op.dr.Halit urgan tavsiye ederim

X