• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği ameliyatı olanlar...

Lemonate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
487
15
38
Sinop
merhaba kızlar,bende memeden mahrum olan biriyim :43:
Ameliyat olan arkadaşların topiklerine baktım ama fotoları ben göremiyorum ya
Neden ki? Neden ben fot:43:lar nerdeyse göremiyorum
Lütfen ameliyat olan arkadaşlar göğüs fotolarını benim topiğimde paylaşabilir mi
Biraz morale ihtiyacım var tabi cesarete de ..
ilk işim Fındık'a gitmek olacak :18:

Merhabalar sevgili hemcinslerim.. takip ettigim bu siteye uye olmak bu gune kismetmis.. lafi fazla uzatmiyim sadede geliyim.. nisanliyim 6 ay snra dugunum var... düğün var koca adayi var ama bnde onu mutlu edecek göğüs yok :((( buyuzden silikon taktirmayi dusunuyorum.. ama korkuyorum iz kalmasindan.. tecrubesi olan bayanlar bana once ve sonra resimlerini gonderebilirler mi acaba.. :/ simdiden cok tesekkurler...

merhaba kızlar,bende memeden mahrum olan biriyim :KK43:
Ameliyat olan arkadaşların topiklerine baktım ama fotoları ben göremiyorum ya
Neden ki? Neden ben fot:KK43:lar nerdeyse göremiyorum
Lütfen ameliyat olan arkadaşlar göğüs fotolarını benim topiğimde paylaşabilir mi
Biraz morale ihtiyacım var tabi cesarete de ..
ilk işim Fındık'a gitmek olacak :18:
Yabanci sitelerde bol bol bahsettiginiz fotograflardan var. Diger turlu uyelerin fotograflarini bu asamada goremezsiniz. Zaten buraya yani topige fotograf koymak yasak.
Ya da mevcut halinizin fotosunu koyun. Ondan sonra yardimci olayim ben size fotograflarimi atayim.

ben sitenin üst taraflarında biryerde albümler i tıklayıp fotoların arasından bakmıştım fotoğraflara, bence meme estetiği bölümünde bizlerîn açtığı konuları takip edip okuyun yardımcı olacaktır arkadaşlar, o konuların altında cevapla butonundanda soru sorabilirsiniz :)

Bende ayni dertteyim hic gogusum yok :( bende artik ameliyat olacagim korkularim vardi artik yendim onlari
Bir an once olsun bitsin istiyorum ama kafam da cok soru var sureclerinizi okumakla bitmiyor ki..
Nerden basliyacagimi bilemedim

Bende ayni dertteyim hic gogusum yok :KK43: bende artik ameliyat olacagim korkularim vardi artik yendim onlari
Bir an once olsun bitsin istiyorum ama kafam da cok soru var sureclerinizi okumakla bitmiyor ki..
Nerden basliyacagimi bilemedim
ben önce gidip bikaç dr ile görüştüm sonra aklıma takılanları googlea yazıp araştırdım ve çoğunda Buraya yönlendirildim , üye olmadan hep okudum,gittim ameliyat oldum ama dert bitmedi üye oldum buraya , iyikide olmuşum :)

Back