• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Ameliyat Ücretleri

MSL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
32
0
36
İstanbul
Merhaba,

Forumda gezerken , burun ameliyatlarının ücretlerinin paylaşıldığı bir konu görmüştüm. Şimdi ben ve benim gibi meme büyütme ameliyatı olmayı düşünenler için doktorların talep ettiği fiyatları birbirimizle paylaşalım lütfen. En azından doktor doktor gezmekten kurtuluruz, bütçemize uygun doktora gider muayene oluruz.

Ücretle beraber doktorun ismini ve ameliyat olduysanız mennun olup / olmadığınızı da belirtirseniz , daha faydalı olacaktır.
Şimdiden teşekkürler,

Ankara'da bildiğim kadarıyla, 4500-6500 arası değişiyor genelde, merak ettiğiniz bi dr varsa bilgim varsa paylaşabilirim

izmirde özelde ortalama 4.500-5.500 arası oluyo.devlet yada arastirma hastanesinde olursan 2.500 e kadar düşüyor ama.

slm arkadaşlar ben 3 ay önce istanbulda dr. eser aydoğdu'ya ameliyat oldum herşey dahil 5.000tl verdim ataşehir estethica hastanesinde oldu ameliyatım hastane şahaneydi dr.umdanda çok memnun kaldım çok iyi ve ilgili...

ağustos ayında bir kaç dr a mail attım ortalama ücret öğrenmek için. genelde 5-7 arası fiyat söylendi. bu dr ların hiç biri muayene ücretinden bahsetmedi. sadece bir dr 9,5 dedi ve az önce sitesinden birinde gördüm. muayene için bile ücret alıyormuş. :44: bu ameliyatı olmak isteyen kişi gider zaten muayeneye. üstelik muayene ederek hasta falan da iyileştirmiyorlar ki.
bu ameliyatın bayanlar için çok özel olduğunu düşünüyorum. birebir psikolojik vakadır göğüs yokluğu. buna rağmen bazı dr ların konuya maddi yaklaşmaları, bu kadar uçuk fiyatlar belirlemeleri hakkaten üzücü. tabi ki emeklerinin karşılığını almalılar ama maddiyat dr larda bu kadar öne çıkarsa, hasta o dr a (ne kadar başarılı olursa olsun) güvenemiyor ve ona kendini emanet edemiyor diye düşünüyorum.

Ya benim de ücretlerle ilgili 2 sorum olcak..
Ben İstanbulda yaşıyorum İstanbulda bir doktor arıyorum..
1. Taksitle ameliyat yapan doktor var mı?
2. Hepsi muayene ücreti alıyor mu? Yani birkaç tane doktora gitmek gerekli diye düşünüyorum ama hepsine de para veremem nasıl olacak bilmiyorum..
Herkese teşekkürler :)

Ya benim de ücretlerle ilgili 2 sorum olcak..
Ben İstanbulda yaşıyorum İstanbulda bir doktor arıyorum..
1. Taksitle ameliyat yapan doktor var mı?
2. Hepsi muayene ücreti alıyor mu? Yani birkaç tane doktora gitmek gerekli diye düşünüyorum ama hepsine de para veremem nasıl olacak bilmiyorum..
Herkese teşekkürler :)

e posta gönderip sor doktorlara. muayene için de para alan dr a benim güvenim olmaz. hasta iyileştirmiyor ki. zaman ayırıyorlar ama almamaları gerekir. çünkü zaten bu ameliyata karar vermek çok zor. kendini göstermek çok zor. ne bileyim, niyetli olan insan muayene olur zaten.
yeterince bilgi toplayabildin mi? ne düşünüyorsun, zaman vs?

e posta gönderip sor doktorlara. muayene için de para alan dr a benim güvenim olmaz. hasta iyileştirmiyor ki. zaman ayırıyorlar ama almamaları gerekir. çünkü zaten bu ameliyata karar vermek çok zor. kendini göstermek çok zor. ne bileyim, niyetli olan insan muayene olur zaten.
yeterince bilgi toplayabildin mi? ne düşünüyorsun, zaman vs?

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :)
Evet öğrendiğim 4 doktor var muayene ücreti almayan hepsinden randevu aldım. Barış Çakır, Eser Aydoğdu, Naci Çelik ve Hasan Fındık şimdi hepsiyle görüşmeye gittikten sonra bakalım karar vereceğim.. Ben okuduklarıma bakarak kas zarı altı istiyorum ama tabiki kesin emin değilim doktorla konuştuktan sonra hepsi.. İlk görüşmem perşembeye.. Umarım güzel geçer :) :66:

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :)
Evet öğrendiğim 4 doktor var muayene ücreti almayan hepsinden randevu aldım. Barış Çakır, Eser Aydoğdu, Naci Çelik ve Hasan Fındık şimdi hepsiyle görüşmeye gittikten sonra bakalım karar vereceğim.. Ben okuduklarıma bakarak kas zarı altı istiyorum ama tabiki kesin emin değilim doktorla konuştuktan sonra hepsi.. İlk görüşmem perşembeye.. Umarım güzel geçer :) :66:

bana da kas zarı altı mantıklı geliyor. doğru doktoru bulmaksa en önemli konu. sen isteklerini belirtirsin ama dr un seçimlerini de göz ardı etme. onlar en iyisini bilir. sağlık da önemli doğallık da. inşallah sorunsuz geçer ve rahat edersin. hasan beye gidersen ayrıca haber beklerim senden haberin olsun ;)

arkadaşlar geçen sene özel ataköy hastanesinde muayene oldum ücretliydi ama tanıdığım vasıtası sebebiyle benden ücret alınmadı orada bana 6 bin tl fiyat vermişlerdi ben tam 1 ay önce özel balat hasatanesinde meme küçültme oldum 3.500 tl ödedim.

Son düzenleme:
bana da kas zarı altı mantıklı geliyor. doğru doktoru bulmaksa en önemli konu. sen isteklerini belirtirsin ama dr un seçimlerini de göz ardı etme. onlar en iyisini bilir. sağlık da önemli doğallık da. inşallah sorunsuz geçer ve rahat edersin. hasan beye gidersen ayrıca haber beklerim senden haberin olsun ;)
Tamam tabiki hepsinden haberleri getiririm :)

Benim arkadaşım yurtdışında tedavi oldu geçtiğimiz aylarda, 5 bin dolar civarı ödediğini biliyorum. Türkiye'de de fiyatlar yakınmış aslında :49:

Kaszari altinin özelligi ne? Anlatabilir misiniz?

ben daha dün oldum.İzmir de,herşey dahil 4500 tl ye.ayrıca aldıkları muayine ücretini ameliyat sonrası size iade etmeleri gerek,ben o şekilde biliyorum..

Benim Barış Çakır randevum iptal oldu geçen gün tekrar alacağım onu.. Bugün Naci Çelikle görüşmeye gittim kendisiyle görüşmemiz güzel geçti fakat 8000 TL yuvarlak proteze 8700 lira damla proteze istedi.. Bu kadar verebileceğimi sanmıyorum.. Çarşamba günü Eser Aydoğdu ve Hasan Fundıkla görüşeceğim umarım onlar daha uygun olur :43:..

Back