Herkese selam
Burada yeniyim ve uzun zamandır olmak istediğim meme protezi ameliyatını sonunda bende oldum ve bugün 6. Günüm.
Açıkçası ben bu kadar ağrılı geçeceğini tahmin etmemiştim.Acıya dayanıklı biri olmasam nasıl olurdum hiç düşünemiyorum.
Şu da var ki çok istediğim birşeydi bu yüzden sık dişini kendin kaşındın diyorum =)
Bu sitedeki yorumlara zaman zaman yıllardır bakıyorum fikir edinmek için hatta ameliyatın 3. günüydü sanrm sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan saatlerce buradaki yorumlara baktım benim gibi ağrısı olan varmı normal mi diye.
Günden güne daha iyi hissediyorum ama yine de özellikle gece durum daha zorlaşıyor. Göğüs ağrısı yanında sırt ve bel ağrısıda çok fazla.
Bir an önce normale dönmek istiyorum.
2 gündür destek almadan kendimi yastığıma bırakıyorum fakat kalkarken hala destek almam gerekiyor özellikle bir kaç saat uykudan sonra kalkmam baya zor oluyor inanılmaz ağırlık hissi veriyor göğüslerim.Kollarımıda hala istediğim gibi hareket ettiremiyorum.
Ama şunu da söylüyorum, kesinlikle değecek hatta şimdiden değdi diyorum bu zorluğa sonuçta geçecek bu ağrılar.
2 gündür medikal sütyeni çıkarabiliyorum masaj yapmak için ve aynada baktığımda ki mutluluk değer be diyorum
Benim gibi şu anda bu ameliyatı olan varsa bir kaç şey de sormak istiyorum merak ettikleriniz de varsa seve seve cevaplarım.